[Denizli - MT]

selam arkadaşlar nasılsınız... çarşı izninde dışardaydım.... çok motortcu var ama tanıdık yok.. pazartesi yeniden çarşıda olacağım... aramak isteyen olursa 0543 256 23 54 ramazan can....

Ramazan kardeşim öncelikle hoşgeldin. Fakat beni kaçırdın. Ben Denizli den ayrıldım. Isparta ya yerleştim. Sarıcakaya da beraberdik. Bayramdan sonra görüşmek istersen Oğlum Ramazan Güntekin Denizli GETİAD da. (0 536 456 45 05 ) Moto Murat da Hakan var. selamımı söyle seninle yakından ilgilenir.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:23 ----------

Ramazan kardeşim öncelikle hoşgeldin. Fakat beni kaçırdın. Ben Denizli den ayrıldım. Isparta ya yerleştim. Sarıcakaya da beraberdik. Bayramdan sonra görüşmek istersen Oğlum Ramazan Güntekin Denizli GETİAD da. (0 536 456 45 05 ) Moto Murat da Hakan var. selamımı söyle seninle yakından ilgilenir.
soldan üçüncü, kırmızı siyah montlu.
byeybk5da87xntlfu.jpg

meraba arkadaşlar motomurat cbr125 ler yok derken birde baktım denizlide 3 tane cbr250 bile satılmış....

sami uyar
alican gök
mehmetali matrak

sahibindene koymuşlar motorları bu arkadaşlar aramızdamı ?

Motosikleti
BWS 100
selam arkadaşlar nasılsınız....

iilik; siz nasılsınız, görüşelim diyeceğimde kaptan ben manisada üniye de devam ediyorum denizliye ayda yılda bir geliyorum,
siz her hafta sonu çarşı iznine çıkıyormusunuz?
denizlide olan arkadaşlar yardımcı olur umarım.
benim tanıdığım arkadaşların çoğuda şehirdışına çıktı hep.

meraba arkadaşlar motomurat cbr125 ler yok derken birde baktım denizlide 3 tane cbr250 bile satılmış....

sami uyar
alican gök
mehmetali matrak

sahibindene koymuşlar motorları bu arkadaşlar aramızdamı ?

kardeşim o isimleri hiç duymadım desem yeridir.

denizliye hos geldin bir ara görüsmek üzere birligi verde seni ziyarete gelelim kardes hayırlı teskereler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

selam arkadaşlar nasılsınız....

denizliye hos geldin bir ara görüsmek üzere birligi verde seni ziyarete gelelim kardes hayırlı teskereler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------

"cardoso" Vayt Hılmi abi sen misin bu ?

1. motorlu piyade tuğayı topçu taburu karargah hizmet bölüğü RAMAZAN CAN... herkesi beklerim buyrun gelin....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

iilik; siz nasılsınız, görüşelim diyeceğimde kaptan ben manisada üniye de devam ediyorum denizliye ayda yılda bir geliyorum,
siz her hafta sonu çarşı iznine çıkıyormusunuz?
denizlide olan arkadaşlar yardımcı olur umarım.
benim tanıdığım arkadaşların çoğuda şehirdışına çıktı hep.

kardeşim o isimleri hiç duymadım desem yeridir.

her hafta olmuyor... ne zaman çıkılacağıda belli olmuyor... siz gelip çağırırsanız görüşürüz ama....

1. motorlu piyade tuğayı topçu taburu karargah hizmet bölüğü RAMAZAN CAN... herkesi beklerim buyrun gelin....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

her hafta olmuyor... ne zaman çıkılacağıda belli olmuyor... siz gelip çağırırsanız görüşürüz ama....

Taman kardes geliriz bir ara yanına

selam arkadaşlar nasılsınız.... akşam 1600 a kadar çarşıdayım... 05432562354 tel no.....

Selamlar Denizli MT, artık bende motorumla Denizli yollarındayım ; ) yollarınıza kabul edersiniz inş ; )

arkadaşlar denizlide motor aksesuarları ve ceket kask satan kaliteli bi yer var mı? mondial 125 mh drift var bende. onun için aksesuar arıyorum özellikle alt sakal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar