9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.
sevgili muzoman denizlide nur motordan büyük motorcu yok ne yazıkki ama turex otobüslerinin duragının altında nur motorun üstünde eski adı moto murat yeni adı moto ismail ve ticaret lisesinin üstünde ökkanlar motor bayi ve sanayide eski halkbankın oldugu yerde bir motrscu var ama ismi aklıma gelmiyor oto ışıgın yanında var istersen bir gez bana sororsan ne kadar motor bayi varsa gez fiyat al uygun birşeyler bulabilirsin aksesuar konusunda ise ben ibternetten alışveriş yapıyorum hesaplı oluyor http://www.hudsonderi.com adresi indirimleri uygun geliyor yardımcı olabildiysem sana şimdiden kolaygelsin umarım kendine uygun motoru hemen bulman diilegimle![]()
denizli etrafında nereler gezilir![]()
pamukkale
honaz dağı
babadağ
kaklık mağrası
kısacası sen gel beni ara![]()
hocam anlatılmaz yaşanırbiz arkadaşla iki yıldır burda okuyoruz ama bu yıl geldik motorlarla , bende cbr125 var onda cbf150 . bu haftasonu biraz cıkalım dolasalım diyoruz , nerelere gidilir trafik nasıldır mesafeler nasıldır yol durumu nasıldır pek bilmiyoruz , biraz anlatırsanız çok sevinirim![]()
denizlide güzel çok motor görüyorum ama burdan pek insan yok galiba
anlıyorum . ama burda motorculuğu azaltan şeylerden biri de trafik bence , denizlinin trafiği iğrenç , ne zaman şehir merkezine gitsem çınara bayramyerine gerek kıbrıs şehitlerden gerek bursa cadddesinden gerek anayoldan hergün ölüm tehlikesi yaşıyorum . kasap gibi herkes sağa sola cart curt direksiyonu kırıyorlar ne sinyal var ne aynadan kontrol falan , yollar geniş diye yarışmaya kalkıyo herkes birbiriyle , dolmuş şoförleri de ayrı bi olay !! yayalar motorları hiç umursamıyo , kaç kere kafasız insanlar yüzünden arka lastiği yanıma aldım frenlemeyle Allah dan hiç kazam olmadı ama denizli resmen motordan soğutuyo .ya aslıda var fakat yüksek cc ise gördüklerin olar özel derneklere kayıtlılar ve en düşük 500cc olması lazım taban walla işte netten takılıyoruz bazen toplandığımız zamanda şehir içi veya dışı kesinlikle biyerlere gidiyoruz .Toplanmazsak büyüyemeyiz
sızde utanarak soyluyorum aama araclara tekme atmaya yesıl yandıgı halde sız motoru surerken suru halınde onunuzden gecen yayalra bagırmaya tekme atmaya alıscaksınız