Ben yaparım aynısını ama kaliteli fotoğraf makinası lazım... :queen::queen:
puhaaaaaaa:queen::queen::queen:
kesinlikle ve kesinlikle mumkun degil !!!!
hic moment gormemis olsak inanacagiz. Bart'in yazdiklari yanlis. cekicin agir kisminin masanin altinda kalmasi hic bir anlam ifade etmez cunku tek onemli olan cekicin agirliginin hangi noktadan kuvvet vektoru olusturacagidir. cekicin cetvele dokundugu 2 nokta "kuvvet koludur" ve tam o noktadan cetveli asagi dogru moment vermeye (dondurmeye) calisir (cunku oradan itibaren saga dogru hicbir kaldirac noktasi yok).
bu resim imkansiz mi? degil. ama nasil? cetvelin masanin uzerinde kalan 5 milimlik kisminin ozgul agirliginin normalinkinden 100 veya 1000 kati fazla olmasi gerekir ki, masanin tam bittigi noktadaki donme momentleri birbirinin sifirlasin ve dengede kalinsin.
feyk feyk feyk imkansız..........fizik kurallarına aykırı
Adam yapmış resminide koymuş....
Arkadaşlar resim sahtemi değilmi bilmem ama bu olay mümkündür. Bilimsel açıklamasıda vardır. Etrafınızada iyi fizik bilen birileri varsa sorarsınız, cevabınızı da alırsınız, hala kafanıza yatmazsa da deneyip görürsünüz.![]()
Bence imkansız...... Fake resim bu..... İnanmayanlar denesin....
bence MİMKİN değil :queen:
imkansız kesinlikle cetvel masaya yapışık
hic moment gormemis olsak inanacagiz. Bart'in yazdiklari yanlis. cekicin agir kisminin masanin altinda kalmasi hic bir anlam ifade etmez cunku tek onemli olan cekicin agirliginin hangi noktadan kuvvet vektoru olusturacagidir. cekicin cetvele dokundugu 2 nokta "kuvvet koludur" ve tam o noktadan cetveli asagi dogru moment vermeye (dondurmeye) calisir (cunku oradan itibaren saga dogru hicbir kaldirac noktasi yok).
bu resim imkansiz mi? degil. ama nasil? cetvelin masanin uzerinde kalan 5 milimlik kisminin ozgul agirliginin normalinkinden 100 veya 1000 kati fazla olmasi gerekir ki, masanin tam bittigi noktadaki donme momentleri birbirinin sifirlasin ve dengede kalinsin.
feyk feyk feyk imkansız..........fizik kurallarına aykırı
Sende yedin
afiyet olsun![]()
arkadaşlar resim sahte.inanmayan baksın aha orada............photoshop var işin içinde
işte yaa Eyong abim halletmiş olayı. teşekkürler abicim.. deneyin için eline sağlık.. üşenmemiş yapmışsın..:cat:Yahu saatte 200 km veya fazlası hızla giden motosikletlerin nerede ise yere yapışacak kadar yatarak viraj alırken ön tekerin ters tarafa baktığını bilen (yada bilmesi gereken) motorcu insanlardan bu resime inanmamayı görmek inanın üzdü beni![]()
Çekicin demir kısmı aşşağı yük veriyor ama sapını yukarı iterkende cetveli masaya doğru itiyor bütün olay bu.
ben bu konu dışı formlarını diğer bölümlerden daha çok sevmeye başladım![]()