Kac tane deer'e para verip cope attin ?
ben deer den değil kanuni den bahsettim daha önce 2 farklı model kanuni kullandım tigrina ve hussar ikside beş para etmez benim gözümde bu benim görüşüm kanuni budur
kimse burada kimsenin avukati degil , sadece yeteri kadar bilgiye hayiz olmadan insanlarin dusuncelerini degistirmek icin somut yazilar yazma eger bilgin varsa paylas , cope at filan bunlar cok basit ve komik.
şimdi ben sana soruyorum sen kullan dınmı hiçkanuni marka bir motor kullandınmı ben iki sene kullan dım yeterin ce tecrübe edindiğimi düşünüyorum arkadaş pişman olmasın alsın bir suzuki paşa paşa bin sin bunun uzatlacak yanı yok ben çok çektim kanuni den o çekmesin bari dedim kötümü etttim
diğer arkadaşı savunuyor gibi olacağım ama bende 1,5 sene deer kullandım.uzun yollar yaptım.gece gündüz bindim.yeri geldi karda kullandım yeri geldi çöl sıcaklarında bindim.fakat beni bir kere bile olsun yolda bırakmadı ve hiç başım ağrımadı benim deer 152'den...şunu kullanıcıya bağlı diyelim mi :cat:
20,000 km'den de fazla yaptım :bounce: ayrıca sattığım kişi hala biniyor ve çok memnun olduğunu söylüyor :bounce: