Deer 152 mi,suzuki an 125 mi? yardım ltf...

ilk motor deneyimim olacak ama hangisini alacağıma karar veremiyorum bana kalsa deer152 görüntü olarak daha güzel ama kimse önermiyo suzuki an125 al uğraştırmaz diyolar
Motor uzmanı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce ne yapmalıyım..?

Actigin ilk baslikda kullanicilari yeterli destegi gosteriyordu neden ikinci bir baslik acma gereksinimi duydun ki? :farao:

ya diğerinde sadece deer için yorum istiyordum ama suzukide bu işin içine girince ikisi için ayrı bi başlık atayım dedim sorun olacağını düşünmedim..

Actigin basligin takipcisi ol guncel tut , soru sorup makina basindan ayrilma amacina ulasmak icin caba harcaman gerektigini bilecek yasta oldugunu tahmin ederek insanlar sana kendilerinde olan bilgiyi paylastirma cabasi icerisindeler aklina takilan sorulari actigin ilk baslikta devam edebilir ve kafanin karismasina musade etmezdin.

Sastim kaldim .

Saygilar.

İki konu açmışsın ama ben yine de fikrimi söyleyeyim.Kanuni'nin tipi böyle çok değişik, güzel gibi duruyor fakat yine de alman gereken motor Suzuki an 125'tir.Bence alacaksan ve de bu ikisi arasında kalıp beklemedeysen hiç durma derim.Git bir suzuki al:wiinkk:

Gene gitmis abi ,baksana yine ofline aciyor basligi takipcisi olmadan cikip gidiyor yok boyle bir sey yahu :)

ben deer den değil kanuni den bahsettim daha önce 2 farklı model kanuni kullandım tigrina ve hussar ikside beş para etmez benim gözümde bu benim görüşüm kanuni budur

bir deer kullan sorarım sana...kanuni ile ilgisi yok :cat:

ayrıca arkadaşım sana diğer topic'de deer hakkında çok geniş bir açıklama yaptım.yeterli bilgiyi aldığını düşünüyorum..

deer de kanuni nin bir modeli anlatmak istediğim sadece deer değil bütün kanuni bu arada sana noluyo anlamadım kanuni nin avukatı falanmsın

kimse burada kimsenin avukati degil , sadece yeteri kadar bilgiye hayiz olmadan insanlarin dusuncelerini degistirmek icin somut yazilar yazma eger bilgin varsa paylas , cope at filan bunlar cok basit ve komik.

kimse burada kimsenin avukati degil , sadece yeteri kadar bilgiye hayiz olmadan insanlarin dusuncelerini degistirmek icin somut yazilar yazma eger bilgin varsa paylas , cope at filan bunlar cok basit ve komik.

şimdi ben sana soruyorum sen kullan dınmı hiçkanuni marka bir motor kullandınmı ben iki sene kullan dım yeterin ce tecrübe edindiğimi düşünüyorum arkadaş pişman olmasın alsın bir suzuki paşa paşa bin sin bunun uzatlacak yanı yok ben çok çektim kanuni den o çekmesin bari dedim kötümü etttim

:) sen yazilanlari okumuyorsun anlasilan 17900 km yaptim deer'imle su an garajimda

Ne saniyorsun ki sen bizi ? Gormemisiz binmemissiz km yapmamisiz ama bindik gezdik gorduk gibisinden yazilar yazan tiplermi ?

şimdi ben sana soruyorum sen kullan dınmı hiçkanuni marka bir motor kullandınmı ben iki sene kullan dım yeterin ce tecrübe edindiğimi düşünüyorum arkadaş pişman olmasın alsın bir suzuki paşa paşa bin sin bunun uzatlacak yanı yok ben çok çektim kanuni den o çekmesin bari dedim kötümü etttim

diğer arkadaşı savunuyor gibi olacağım ama bende 1,5 sene deer kullandım.uzun yollar yaptım.gece gündüz bindim.yeri geldi karda kullandım yeri geldi çöl sıcaklarında bindim.fakat beni bir kere bile olsun yolda bırakmadı ve hiç başım ağrımadı benim deer 152'den...şunu kullanıcıya bağlı diyelim mi :cat:

20,000 km'den de fazla yaptım :bounce: ayrıca sattığım kişi hala biniyor ve çok memnun olduğunu söylüyor :bounce:

arkadaşım deer al sen suzukiden ii olur bence suzuki az yakar ama deer daha ii gerek sağlamlık bakımından gerekse hız bakımından

Evet abi bu biniciden biniciye degisir kesinlike ben alirim 20bin yaparim basim agrimaz sen alirsin 400 de motor biter yani akla karayi ayirt etmek lazim.

diğer arkadaşı savunuyor gibi olacağım ama bende 1,5 sene deer kullandım.uzun yollar yaptım.gece gündüz bindim.yeri geldi karda kullandım yeri geldi çöl sıcaklarında bindim.fakat beni bir kere bile olsun yolda bırakmadı ve hiç başım ağrımadı benim deer 152'den...şunu kullanıcıya bağlı diyelim mi :cat:

20,000 km'den de fazla yaptım :bounce: ayrıca sattığım kişi hala biniyor ve çok memnun olduğunu söylüyor :bounce:

doğru sölüyorsun usta biniciye bağlı ama benim kullan dıgım kanunileri nası kullanırsan kullan aynı demmekki deer 152 kanunin diğer modellerinden saglam
teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar