Debriyaj Fren Manetlerini Kendim Değiştirebilirmiyim ?

Arkadaşlar Merhaba
Debriyaj ve Fren manetlerimi daha şekil olanlar ile değiştirecem , manetleri sipariş etmiştim geldi , aletlerim falan varda kendim değiştirebilirmiyim yoksa tamirciyemi gitmek zorundayım boşa para vermek istemiyorum biri açıklayabilirmi.
Saygılar.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
1 tane vidası var üstünde...başka da bir şeyi yok....
debriyaj sisteminiz telli mi yoksa hidrolik mi....gerçi onunda zor bir yanı yok...
asıl dikkat etmeniz gereken maneti taktıgınızda fren müşürünün düzgün çalışıp çalışmayacagı....

1 tane vidası var üstünde...başka da bir şeyi yok....
debriyaj sisteminiz telli mi yoksa hidrolik mi....gerçi onunda zor bir yanı yok...
asıl dikkat etmeniz gereken maneti taktıgınızda fren müşürünün düzgün çalışıp çalışmayacagı....

Tellide , fren müşürü neden düzgün çalışmasın ki çıkardığım gibi takarım , pek anlamam mekaniktende bilmiyorum yani takarım herhalde.. :)

Motosikleti
Tellide , fren müşürü neden düzgün çalışmasın ki çıkardığım gibi takarım , pek anlamam mekaniktende bilmiyorum yani takarım herhalde.. :)
belki orjinalı ile arasında mm fark vardır...ya fren müşürü devamlı takılı kalır...yada eskisine göre manete dokununca değil de biraz daha sıkınca devreye girer...onu demek istedi...dikkat edin diye....en azından eskisi gibi çalışıp çalışmadıgını kontrol edin...

Motosikleti
kolay gelsin....

çok rahat değiştirsin bende şüpheliydim kendimden ama yeni manetleri kargodan alınca dayanamdım söktüm 5 dk değiştrdim basit bir olay :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar