- Konu Yazar
Kusura bakma söyleyip de paylaşmayı unutmuşum
https://www.qjmotor.my/img/product/...MANUALQJMOTORSRK250-SRK250-20240820091156.pdf
Hocam titreşim dedin gözüm korktu. Lifan KP150 vardı titreşim yok gibi bir şeydi.
Ses konusunda bunun bir de Racing versiyonu var sanırım onda daha iyi gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ben de 5-6 yıldır kullanmadımsen hangi şehirde sin?
Bu arada QJ motor globale mesaj çektim. RKS'nin yaptığı bu açgözlülüğü söyledim. Bakalım tepkileri ne olacak.
12 bin nerede 2 bin nerede
Attığınız manual'i inceledim, kesinlikle dolandırıcı bu RKS
Teşekkür ederim, sağ olun.Valla çok güzel model. Her ne kadar ben de motora biraz ara vermiş olsam da halen radarımdaki aklımdaki modellerden biri. Şase ve blok eski tnt250 tnt249s ile aynı, harika egzoz sesi de olduğu gibi duruyor. Keyifle sürün inşallah.
İlk bakımı onlara yaptırıp, kalanını kendim 6bin km'de bir mi yapsam diye düşünüyorum.Akıllarınca milleti ütecekler. 12 bin nerede 2 bin nerede.
Bence farklı bir üretim değildir. Çünkü motorun üzerindeki stickerlar, motor bloğundaki ve fren kaliperlerindeki yazılara kadar her yerde qj motor yazıyor. RKS sadece anahtarlıkta ve grenajlarda ufak logo olarak var.Burada olay 2ye ayrılıyor, RKS markası QJ olarak satılan modeli marka basılma aşamasında alıp kendi markasını bastırıyor olabilir ya da QJ motoya sipariş verip aynı motoru şu bütçe ile üret diyip kalitesel olarak düşürtüyor olabilir.
Birebir aynı gözüküyor diye tamamen aynı parça kalitesi oldugunu düşünmeyin, aynı marka aynı parçanın aynı görünümlü aynı üreticiden çıkmış birden fazla kalite versiyonu oluyor, model numarası aynı olup sadece alt model noyu değiştiriyor olabilirler.
Açıkçası bu model için de benzer bir durum olup, alt kalite versiyonu olabileceğini düşünüyorum