bu kullanım kılavuzu doğruysa iyi, işin mühendislik kısmından pek anlamam ama 3 litre yağ hacmi için 6 bin yada 12 bin km daha mantıklı geldi, dominar 400 de 1,8 litre yağ ile 3 bin km de yağ değişim aralığı varken srk 250 de 3 litre yağ hacmi var ve 2 bin km olduğunu sanmıyorum
rezillik bildiğin, bir makine yapıyorlar ve daha kullanım kılavuzu belli değil, hani ucuz makine de mevzunun bir kısmını kullanıcıya bırakıyorlar bunu anlarız ama işin içinde garanti ve servis bakım sistemi olduğu için burada ciddi bir israf ve kullanıcı emcükleme durumu var... Yani ben sıfır alsaydım garantiden çıkmasın diye servise giderdim ve sanırım bu bilindiği için servis bakım mevzusunda böyle bir ahlaksızlık yapılıyor...
yani fofenklenen kullanıcıya mı üzülelim yoksa gereksiz yere hiç edilen sarf malzemelerine mi üzülelim. Bu aralar kısa bakım aralığına takmış durumdayım, bazı kullanıcıların yarasını deştiğimin farkındayım ve gittikçe göze batmaya başlıyorumdur muhtemelen
aklıma matrix filmi geldi, Ajan Smith haklıydı, insanlar doğaya uyum sağlamıyor, doğanın kaynaklarını gereksiz yere yok ediyorlar ve sonra yeni kaynak için başka bölgelere yayılıyorlar ve bu dünya da bir kanser gibi devam ediyor, insan ırkı bir virüs ve yok edilmesi gerek.