Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar Raptoruma alarmlı disk kilidi almak üzereydim ancak kafam karıştı,her kilidin her motora uymayabileceğini duydum.Hatta bir arkadaş motoruna uymadığı için satıyor yeni aldığı disk kilidini.Aramızda kullanan var mı???Almayı düşündüğüm kilit xena marka.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Topuz' Alıntı:
arkadaşlar,

dün akşam star haberde yayınlandı. gazi antep-şanlı urfa karayolunda 150 km hız ile giden moped'ler görüntülendi. haberin içeriği akrobasi, can güvenliği vb. ile ilgili idi. bu detaylara değinmek istemiyorum (herkes bilir ki, bu tür hareketler doğru değildir...).

görüntüyü çeken, moped'lere yanaşıyor ve aynı hızda giderken, arabanın km saatini çekiyor. ibre 150'nin tam üstünde görünüyor. haber böyle,

benim asıl sormak istediğim, bir moped nasıl olur da 150 km hız yapar. bizim regal 250 cc olmasına rağmen o kadar hız yapamıyor. bilgisi olan var ise, lütfen yazmayı ihmal etmesin.

Kardeşim ben Gaziantep-Nizip liyim bizim oralarda motosiklet işi çok ilerlemiştir, mobiletlere çift motor takıyorlar, yani iki mobilet motorunu yan yana bağlıyorlar bu dediğin süraati çok rahat yapıyor, bu da onlardan biridir mutlaka, malum Türk insanının kıvrak bir zekası vardır.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
petitfalcon' Alıntı:
Dostum gerekirse daha uzağa işeyebilirim biliyorsun
gyazici' Alıntı:
Bu arada Demonic ben senden de uzağa işerim
Hiç kasmayalım arkadaşlar. Bizden neredeyse 20-25 yıl daha fazla işeme tecrübesi olan insanlarla sidik yarıştırmamız mümkün değil.

Birilerini yazısını alıp onu eleştiren yazılar yazmak çok kolay bir iştir. Hatta o kadar kolaydır ki insana zevk bile vermez.
Amaaaaa... bazen öyle muz ortalar yapılır ki insan gelişine vurmadan duramaz. Hatta uslup ve adabın içler acısı durumu işinizi daha da kolaylaştırır.

muhendis1959' Alıntı:
Kaldera kardeşim, yazdıklarından hiçbirşey anlamadım, malum ya ben cahilim, kullandığın kelimelerin anlamlarını 2 saattir sözlükte arıyorum bulamadım, tabi bu sözlük bizim halk sözlüğü, neyse böyle 15 gün topiği okumayıp, hiçbir etkinliğe katılmayıp, hiçbir dost toplantısına katılmayıp sonrada burada yazı yazmak bana anlamsız geliyor.
Kaldera'nın yazdıklarını ben de okudum. Sizin için inanması güç olabilir ama bir kez bile sözlüğe bakma ihtiyacı duymadığımı övünerek belirtmek isterim. Övünmemin nedeni bunu mühendis bir insan bile yapamazken benim gibi sıradan bir işletme mezununun yapabilmesidir (İşletmeci olarak derin kompleklerim var, zevk almak isteyen olursa buyursun)
15 gün topiği (topiği nece?) okumayıp hiçbir etkinliğe katılmayıp buraya yazı yazmak bana anlamsız gelmiyor. Ayrıca Kaldera Bir çok toplantıya da katılmıştır. Sadece örnek olsun diye söylüyorum; biz Şile'ye gittik... bilir misiniz Şile'yi?
Bu konuyla ilgili bir dileğimi de belirtmek istiyorum. Muhendis1959 kullanıcı isimli sayın abimiz 15 gün bu topiğe (anlam karışıklığı olmasın) bakmasın, toplantılara gelmesin... ve kendisine o zaman anlamsız gelecek şeyi de yapmasın. Tabii bu benim dileğim. Huzur dilemek gibi masuma bir şey. Son karar yine bu saygın abimizindir.

muhendis1959' Alıntı:
Tabi senin yandaşların yani arkadaşların, senin için çok olumlu şeyler yazmışlar ama onlarında bu topikle ne kadar ilgili oldukları meydanda onlarda aynen senin gibi hiçbir etkinliğe katılmamış, hiçbir dost toplantısına katılmamış insanlar, mesela
Aytu Siteye üye tarihi 03,06,2006 yazdığı mesaj sayısı 24
Jevkalbesher (nedemekse) üye kayıt tarihi 05,03,2006 mesaj sayısı 17
Mr.Wish (Ne demekse) üye kayıt tarihi 27,02,2006 mesaj sayısı 152
Clint (Ne demekse) üye kayıt tarihi 29,03,2006 mesaj sayısı 171

yorumu okuyuculara bırakıyorum, ne kadar ilgili oldukları ortada
Yukarıda ismi olan arkadaşların az mesaj atma sebebleri ne olabilir? Benim aklıma gelen ilk şey olur olmadık her şeye burnunu sokmaktan zevk almayan insanlar olduklarıdır. Hüsn-ü zan diycem ama Türkçe'sini isteyebilirsiniz. Kaldera için kullandığınız sözlük belki yardımcı olabilir. Ayrıca çok kısa bir zamanda attığınız yüzlerce mesajın bir çoğunda Amerika'yı yeniden keşfettiğinizi görüyorum. Aslında keşke ben de bütün bu yazdıklarımı bir kaç ayrı mesaja bölüp mesaj sayımı yükseltseydim. Belki gözünüzde daha önemli biri olabilirdim. İnsanların toplantılara katılamam nedenleri olabilir sayın mühendis. Kimisi henüz motosiklet sahibi olmamıştır, kimisinin motosikleti vardır sadece boş alanlarda kullanabilecek kadar kullanabiliyorlardır. Aralarında 1 ayda bir internet sitesine yüzlerce mesaj atacak kadar vakti olmayanlar da olabilir.
'Senin yandaşların' lafı da bana orta okul sürtüşmelerini hatırlattı. Gyazici'nin dediği gibi bizim kafamız basmıyor, takılmışız birinin peşine, öküzlemesine gidiyoruz. Şimdiye kadar tavrınızın bir çok sebebi olduğunu düşünüp bu şekilde bir ithamda bulunmadım ama böyle bir laf kullanmak kesinlikle ayıptır. Tanımadığınız insanlar hakkında bu şekilde konuşmanız yaşınıza hürmeten dile getiremeyeceğim bir kelimeyle açıklanabilir.
İnsanların kullanıcı adının ne demek olduğu neden çok önemli olabilir ki? Mesela muhendis1959 ve demonicdreams kullanıcı adı olan iki kişinin ne farkı olabilir. Bu kişi özellikle mühendis olduğunu belirtme gereği mi duymuştur bilmiyorum. Açıkçası zerre umrumda da değil.

muhendis1959' Alıntı:
KALDERA DAHA GEÇEN GÜN TOPİĞE BOK ATIP BURADA ARTIK YAZILACAK BİRŞEY KALMADI DEYİP TOPİĞİ VE BURADAKİ İNSANLARI KÜÇÜMSEMİŞTİR, BENDE ONA CEVAP OLARAK ÖYLEYSE YAZMA DEDİM, AMA BAKIYORUM HALA 15 GÜNDE BİR GELİYOR TOPİĞİ OKUYOR ONDAN SONRA AKLINA NE GELİRSE, AĞZINA NE GELİRSE YAZIP POLEMİK YARATIP SONRA YİNE KAYBOLUYOR. KALDERA KARDEŞİM BİZİM BİLEMEDİĞİMİZ BİR AMACIN MI VAR ANLAMADIM
Kaldera'nın yaptığı burdaki insanları küçümsemek olsaydı eğer burdaki insanlar onu tekrar aralarına istemezdi, çağrılarda bulunmazdı.
Kaldera'nın gerçekten senin bilmediğin bir amacı var. Kaldera motosiklet tutkunu insanlarla imkanları ölçüsünde biraraya gelmek istiyor. Kaldera arkadaşlarıyla Yalova'ya gidiyor, fuara giderken yolun karşı tarafında çalışmayan bir motosiklet gördüğünde eline anahtarları ve aküye bağlanan adını bilmediğim o kabloyu alıp koşarak yardıma geliyor.

muhendis1959' Alıntı:
eSKİDEN BİLGİLERİNİ NE GÜZEL PAYLAŞIYORDUN SORUNLARI OLANLARA AÇIKLAMALAR YAPIYORDUN, NE DEĞİŞTİKİ ARTIK YAZMIYORSUN, NEDEN MOTORUNLA HİÇBİR ETKİNLİĞE KATILMIYORSUN, BUNLARI YAPMIYORSAN O ZAMAN BİRAZ YAZDIKLARINA DİKKAT
BUNDAN BÖYLE BU TARZDA KİMSEYE CEVAP VERMİYECEĞİM KİMSEYLE DE POLEMİĞE GİRMİYECEĞİM
Bilgilerini paylaşmıyor çünkü son zamanlarda sorulan şeylerin tamamına yakını zaten forumda cevaplanmış şeyler. Bunların tekrarını yapacak, meydan boşken esip gürleyecek bir asistan var zaten, neyi neden cevaplasın. Hem yazmaya devam ederse mesaj sayısı iyice artar ve insanların gözünde bir dev'e dönüşebilir. Hiçbir etkinliğe katılmadığı sende bir saplantı olmuş, tedavi gerektirebilir ya da sadece bakman da yetebilir.
Bundan böyle kimseyle polemiğe girmeyeceğinize canı gönülden inanmak istiyorum. Umarım iddianızda başarılı olursunuz. Lakin bu güzel forum eski huzurunu arıyor.

muhendis1959' Alıntı:
Mühendist olarak bildiğin kelime türk dil kurumu tarafından mühendis olarak değiştirilmiştir, Bu bilgi bu gece saat 01,00 de YÖK denetleme kurulu üyelerinden sayın Hüseyin Çevikbaş dan alınmıştır.
Araştırmacı kişiliğinize hayranım. Bir kelime sormak için bile gecenin 1'inde arayabileceğiniz saygın dostlarınız olması ne hoş! Onlarla daha sık vakit geçirin.

muhendis1959' Alıntı:
BAK BU TOPLANTIYI DESTEKLİYORSUN AMA KALIBIMI BASARIM GELMİYECEKSİN.GELDE ARAMIZA KARIŞ YÜZÜNÜ GÖRELİM.
İşi dolasıyla şehir dışında olmadığı zamanlarda toplantıları kaçırmayan Kaldera'ya karşı etkileyici bir iddia oldu. Kalıbınızı basın siz. Hatta yukarda yazdığınız gibi büyük harflerle basın ki daha bir etkili dursun.
Karış yüzünü görelim tabiri bu forumda gördüğüm en seviyesiz, en adi tabirdir. Özür dilemenizi istemekten başka söylenecek bir şey yok aslında... ve ben özür dilemenizi bile istemiyorum.

Demonic dostum konuyla cok alakasız olacak ama Rock'n Coke'a gitmeyi düşünüyor musun???Ben Uşak'ta oturuyorum ama işlerimi ayarlayabilirsem geleceğim,tanışma şansımız olur belki...

VAY VAY VAYYYYY Avukatlara bak, ???????

Forumdan Uzaklaştırıldı
talkie' Alıntı:
Demonic dostum konuyla cok alakasız olacak ama Rock'n Coke'a gitmeyi düşünüyor musun???Ben Uşak'ta oturuyorum ama işlerimi ayarlayabilirsem geleceğim,tanışma şansımız olur belki...
Ortada konu mu kalmış :) baksana.
Hayır dostum, Rock'n Coke gitmiyorum. Orada bana göre birşeyler yok.
Sen geleceksen tabi illa ki tanışırız. Bir İstanbul turu attırırız sana seve seve.

Forumdan Uzaklaştırıldı
muhendis1959' Alıntı:
VAY VAY VAYYYYY Avukatlara bak, ???????

kompleksin bu kadarı yani!
yazılanların ne olduğunu bile anlayamayıp herhangi birinin avukatı olduğumuzu düşünecek kadar acz içinde bir MÜHENDİS!!!!

BUNDAN SONRA ŞAHSIMLA İLGİLİ BİR ŞEY YAZACAK OLAN VARSA MSN ADRESİM DE GÖRÜŞELİM BURAYI MEŞKUL ETMİYELİM. LÜTFEN.:silent:

[email protected]

yaşamlarında onsekizinci deveyi bulan tüm dostlarımı kutlar,ömür boyu kaybetmemelerini temenni ederim.......

Demonic ve Gyazıcı yazılarınıza katılıyorum!
Gereksiz sataşmalar yapan arkadaşlar var rica ediyorum topiğin huzurunu kaçırmayalım.
Bilgi yarışı yapmayalım bilgi paylaşımı yapalım.
Kendimizi kanıtlama üste çıkma çok bilen olduğunu gösterme gibi yanlış tutum ve davranışlara girmeyelim!

Arkadaşlar erdem gündüz arkadaşımız bir buluşma tarihi için bir topic açmış oraya fikirlerinizi söyleyin ve yakın bir zamanda bir toplantı yapalım şöyle 50-100 regal toplantısı nasıl olur ama!
Hadi destek ve katılım yapalım.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17356

Bu arada bende eskişehir basın yayın mezunuyum

ANLADIN SEN....

Bi de büyüklerimiz bize herşeye karışmamayı öğretti msj sayısı ondan azdır herhalde yoksa 1 günde yüzlerce msj atmak problem değil sabah 9 gece 01 bilgisayar başındayım yaz yaz bitmez valla...

Son düzenleme:
okan4037' Alıntı:
zaten hıcbır motorda abs yok o sadece frenın markası

honda CBF 600 aldım. Üzerinde ABS var. Kandırmaca fren merkezi markası değil Anti Blocking System (ABS) var. Yamahalarda, BMW lerde zaten olan bir sistem ABS.
Bu yüzden hiçbir motorda ABS yok diye kesin konuşmayın lütfen.

Freak' Alıntı:
honda CBF 600 aldım. Üzerinde ABS var. Kandırmaca fren merkezi markası değil Anti Blocking System (ABS) var. Yamahalarda, BMW lerde zaten olan bir sistem ABS.
Bu yüzden hiçbir motorda ABS yok diye kesin konuşmayın lütfen.
duzeltıyorum çin malı scooterlerde yok:) ben onu kastetmıstım

Mühendis abi bi de hemşehri çıktık, uğur abi (kaldera ) çok tatlı bi insandır. ehliyet imtihanlarına birlikte girmiştik.

biraz daha sakin yazsak yazılarımızı nasıl olur?hepimizin amacı birbirimize yardımcı olmak, Sanal da olsa dostane bi ortam oluşturmak.
sevgiler :)

fedos' Alıntı:
Mühendis abi bi de hemşehri çıktık, uğur abi (kaldera ) çok tatlı bi insandır. ehliyet imtihanlarına birlikte girmiştik.

biraz daha sakin yazsak yazılarımızı nasıl olur?hepimizin amacı birbirimize yardımcı olmak, Sanal da olsa dostane bi ortam oluşturmak.
sevgiler :)

Sağol dostum ben artık burada bu tarz yazılar yazmıyacağım, onun içinde msn adresimi verdim zaten, :cat: :cat:

Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)
aidikurt, aytu, bluebee, bozkurt, carvalho, dishchy, fevkalbesher, gyazici, kirve_64, mkg12, muhendis1959, sukida, Topuz, yasinsubay
vay be okuyan cok yazan az:)

arkadaslar ben sat 17:30 da katrancıda 500 bakımımı yaptırıcam kımse yokmu gıdecek bugun tanısırdık

erdem.gündüz; siz bir ara regal kullanıcıları ile ilgili veri tabanı yapıyordunuz. son durum nedir.. dikkatimden kaçmış olabilir. nereden bakabiliriz. tekrar hatırlatır mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar