Topuz' Alıntı:sayın macgyver; madem bu regalleri orda gördünüz.. ne olduğunu tetkik ederek, burda yazsa idiniz, tüm regal kullanıcılarını konu hakkında bilgilendirmiş olur.. ve beni böyle merak içinde bırakmamış olurdunuz.![]()
Sayın topuz hareret olayı çok normal neden artık sıcaklar başladı kışın benim motorum günde 7-8 defa fanlar açardı şimdi 100 ü geçti dolayısı ile motorumuz soğutmaya daha fazlasıyla ihtiyaç duyar oldu.
Sıvı soğutmalı motorlar bir çok üniteye muhtaçtır bu ünitelerde sorun olmayacak diye bir kayidede yoktur.
40 derece sıcakta 100 metre bir yokuşu arkanda artçınla sıkışık trafikte 80 defa dur kalkla çıktığında o üniteler yetersiz kalacaktır ve motorun yüksek ısıya maruz kalacaktır.
Ben bunu nerden mi biliyorum?
Kimde Hangi Regalde hiç şaşmaz civalı hareret göstergesi var?
Bende tabiki!!
Benim hareretle alakalı söylediklerimi lütfen dikkatle dinleyin.
Harereti anlık olarak göstergemde herdaim izleyen ve bir çok kimseden bu konuda daha bilgim olduğu aşikardır
Bugün gittim muayene istasyonuna şu iki tekerlere ruhsat verildikten sonra 3 yıl sonra muayene yapılacak diye ve bazılarımızda deyişik tarihler çıkmıştı kiminde 1 yıl kiminde 2 yıl kimindede 3 yıl sonra muyene gözüküyor.
Herneyse ben gittim istasyondaki memur bozuntularına bu durumu anlatdım ve yeni yasa gereği 1 yıl olan süremin 3 yıla çıkartmak isteyinde olduğunu söyledim.
Biri diğerine yollayıp durdular beni hiçbirinin birşeyden haberi yok yasadan haberi olmayan memur bozuntuları müdürünün bile haberi yok bukadar rezalet bir durum hayal biile edemiyorum.
Anlayacağınız oradan eli boş döndüm!
Daha sonra bir muameleciye gittim durumu izah ettim onlarda trafikle alakalı ve değişikliği ruhsat işlemlerini yapan müesse yapacak değiştirecek dedi.
Kafam iyice karıştı:salut:
Egsoz problemim çözüldü sanırım!
Aykon Motorun sahibi olan Fidan hanım bugün bizzat beni arayarak büyük bir nezaket örneği gösterdi.
Servisteki şikayetlerimi sordu ve bende anlattım ve egzosum sipariş edilmiş birkaç gün içinde geliyormuş.
Kendisiyle 2 yıldan beridir ticaret yaptığım bir insan ve hiç bir sorun yaşamadık aramızda bu süre zarfında. Çok değerli ve bir ticaret hanımı olduğunuda bir kez daha göstermiş oldu teşekkürlerimi kendisine sunuyorum.:bounce:
Son düzenleme: