Topuz' Alıntı:
"Kazada ölen arkadaşlarını bırakıp yola devam ettiler"
Türkiye'yi gezmek için İzmir den yola çıkan 7 motosikletli'den biri kastamonu dağı mevkiinde virajı alamayıp, karşı şeritte yer alan bir köy tabelasına çarpmış. kaskı varmış.. ancak, yine de ecel onu orada bulmuş. jandarma, polis vs. haber verilmiş. ilgililer gelince.. diğer 6 kişiden 4'ü "yapılacak bir şey yok. Allah rahmet eylesin" diyerek yollarına devam etmişler. diğer 2 arkadaşının orda kaldığı haberden anlaşılıyor.
benim asıl sorgulamak istediğim.. dostluk bu kadar basit olamaz. bu mudur gerçek dostluk. hiç değilse programınızı iptal edebilir.. arkadaşınıza son görevinizi yerine getirebilirdiniz. bana göre maddi ilişkiler üzerine kurulmuş dostluklarda ruh olmadığı için.. hepsi böyle biter. unutulursunuz. gerçek dostluk bu değildir.
bu konunun basına yansıdığı şekille uzaktan yakından alakası yok. yanındaki arkadaşlarının bazıları izmire geri dönmüş diğerleri de ailesiyle beraber cenaze işlemleriyle uğraşmışlar
==================================================
http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=haberdetay&tarih=06.06.2006&Newsid=79312&Categoryid=7
Sinop'tan Anamur'a kadar gündoğumundan günbatımına kadar bin kilometre yol katetmek için İzmir'den 6 arkadaşı ile birlikte yola çıkan mobilyacı Atilla Tunç, Kastamonu-Ankara karayolunda bulunan Beşdeğirmenler Köyü yakınlarındaki çift şeritli yolda virajı alamayarak yol kenarındaki azami hızı gösteren levhaya çarptı.
Yalanlanan iddia
Başında kask bulunmasına rağmen levhanın demir gövdesine çarpan motor tutkunu Atilla Tunç öldü. Kaza sonrası toplanan motosikletli arkadaşları jandarma ve polise haber verdi. Kaza yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın tuttuğu raporun ardından Tunç'un cesedi Kastamonu Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Atila Tunç'un kardeşi Mustafa Tunç, ağabeyinin kazanın ardından arkadaşları tarafından yolda bırakıldığı iddialarını yalanladı.
Tunç, "Ağabeyimin kazanın ardından bırakılıp yola devam edilmesi mümkün değil. Çünkü birbirleriyle yeni tanışmış olsalar bile ortaya atılan iddia, insanlığa sığmaz. Kimsenin vicdanı böyle birşeyi kaldırmaz. Ağabeyimin birlikte İzmir'den yola çıktığı arkadaşı Uğur Ertekin de olayın başından sonuna kadar gören kişilerden biri. Her zaman yanımızda oldu. Öyle bir şey olsa şimdi ona düşman olmam lazım" dedi. Tunç'un, yeğeni de motosiklet kazasında ölmüştü.
====================================================
TRADER' Alıntı:
hocam gecmıs olsun yenı haberımız oldu..
bence bır database yapalım faydası olur .. yanı allah korusun bır yerde basımıza bırsey geldıgınde arayacagımız arkadaslar bellı olmalı.. arabalı ya da motorlu..
database konusuna katılıyorum. beni aranacaklar listesine yazabilirsiniz. ihtiyaç olduğun da o andaki imkanlarım doğrultusun da elimden geleni yaparım
Erdem Gündüz
533-590 76 30
kaldera' Alıntı:
herkez ruhsatlarına bir bakıversin arkadaşlar
01.01.2005 tarihi itibariyle uygulanmasına başlanan araç muayenesi hakkındaki yönetmelikte ifade edildiği gibi motosikletler alımından itibaren 3 yıl devamında 2 senede bir muayeneye tabiymiş .hepimiz söz konu olan tarihten sonra aldık...... eğer yanlışlık varsa muayene istasyonları düzeltmeyi yapıyormuş. benimde düzeltmeyi yaptırmam gerekiyor.banada 2 yıl yazmışlar...
benim ruhsat tarihim 24.05.2006
ilk muayene geçerlilik süresi 24.05.2007