Toplu satın alma,RRaptor boy-kilo uyum, solo-artçı ilk deneme, Raptor Avustralyada
KONU: RRaptor ve Boy-Kilo uyumu FOTOLAR
Herkese gülücükler..:cherry:.......bu arada RegalRaptor 250 SHEMOTO testinden başarıyla geçti arkadaşlar :flower: :cat: ......kilo boy endişesi olan tüm arkadaşlara duyurulur özellikle bayanlara....(SHEMOTO 51kg 162cm) Geçen gün forum da yapmış olduğum çağrıya ...GWShark arkadaşımızdan hemen yanıt geldi......Ne kadar şanslıydım ki....fuar dolayısıyla Yeşilköy'de olacakmış.....veeee akşamüzeri Raptorcuğuyla beraberce geldiler Yeşilköy'e, kendilerine bir kez daha sizin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum vaktini ayırarak Raptorunu deneme şansı verdiği için :rendeer:
Sonra ne mi oldu?.....Cevap fotolarda.....
Hadi hayırlısı bakalım...... Ben 51kg sen 160kg :silent: ….. nolur ağır gelme bana Raptorcuk.....

ale:
Endişe edecek kadar ağır değilmiş yahu.....yürütebiliyorum yaşasıııınnnn!.ama depoya yapışmışım biraz....geri oturarak deneyim bi....de
Ayaklarımın tabanı yere tam basıyor .....güseeel

.....biraz da geri itiyim bakiym......eveet iste bu! yapabiliyorum.....ileri yürü........geri yürü.....ileri yürü.......geri yürü......nası?... oluyo dimi Shark abisi......sen ne diyorsun?
Yavaş yavaş debriyaj, gaz, fren olayına giriyim meraktan ölcem:thumleft: ....O DA NE?
BU KÖPEKLER de nerden çıktı kışt! ayyy.....ne kıştı yaa.... hoşt! hoşt!....gitsenize kuçu kuçular....zaten heyecanlıyım...kime diyorum ben!...ne yaygara koparıyorsunuz yaw? sadece gaz verdim daha...hişşşşşşt! yeter kızmaya başlıyorum ama....ISIRIRIM BAK! :jocolor:
Veeeee....... işte deneme1 başarıyla sonuçlandı....Turlamaya başladım....Vites 1, 2, 3, 4,....
Mr.Shaaaaarrrk!.....HELP!......HELP!......KÖPEKLEEEERRR!......:santa:
bu hikaye de burada BİTERRRRRRRRRR...............kaçalııııım!
Raptor Avustralyada
Arkadaşlar aşağıdaki adresi bi inceleyin bakalim...gördükleriniz tanıdık gelecek mi.... :wiinkk:
www.pagsta.com.au
cruiser bakın özellikle....

[/SIZE]