CUMARTESİ VE ERTESİ =)

Öncelikle sözlerime cumartesi gelen beni kırmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Doğruyu söylemek gerekirse ben sadece skullhunter (erhan) ve invent (Savaş) in geleceğini sandım. Daha önceden tadınığım arkadaşların bile gelmeyebileceğini düşündüm. AAAa bir de baktım saat yaklaştıkça sürekli telefonum çalıyor. En sondan bir önce ben vardım sanırım toplantıya. Çitlembik(çiğdem) yüzünden :king: . Yön bulma kabiliyetini geliştirmesi gerekiyor :cherry:
Evet toplam 15-20 kişi olduk. Beni en çok güldüren her arayının "Nasıl tanıyacaz, ne yapacaz" diye panik olması. Hepsi gördü ki motorcular çabuk kaynaşıyor :mrgreen:
Ama dijital makinamın gece zayıf kalması yüzünden resimlerde zayıf ama bir dahakine gündüz de bir buluşma yaptığımızda kalite KALLAVİ olacak.
Ciğerciden memnun kalmayan oldu mu bilmiyorum ama öğrenci işi ve yeri çok müsait bence. Buluşma yeri olarak kolayca onaylanabilecek bir yer. Hatta fiyatlar da dürüm + coca cola = 3.5milyon, servis + coca cola (ki buna her çeşit soğan "ne olduğunu gelenler bilir", acı biber turşusu, domates, baharatlar 10 adet şiş, lavaş dahil)
üzerine de mis gibi çay =) Bu sefer hazırlıksız yakalandık kusura bakmayın dediler. O yüzden çay zayıf olmuş olabilir :king:
Daha sonra çıkışta BOĞAZ manzaralı (İzmirlileri kıskandırmak için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın :tongue: ) DOlmabahçe Sarayı (İzmirde SARAY var mı hiç :mrgreen: ) yanındaki çay bahçesine oturduk. Ohhh orda da bir güzel demlendik. Sonra resimler çektik sohbet ettik. Güzeldi (En azından BENCE :king: )
Herkese sonsuz teşekkürler. Biz başlatttık sürdürecek sizlersiniz (Bunu Atatürk mü söylemişti yoksa :mrgreen: )
Görüşmek üzere arkadaşlar :p
Az kaldı unutuyordum. Başlıktaki CUMARTESİ VE ERTESİ burada ertesi gün de FENERBAHÇEMİZi kutlayarak geçirdik. Gelenlerin de %90ı Fenerbahçe li idi. Neden acaba (HEP DESTEK TAM DESTEK olmasın :cherry: )
Bu ilk ve son uzun yazım olur inşallah, uzun yazım için özür diliyorum arkadaşlardan (NE demek istediğimi buluşmaya gelenler anlar) :queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Murratinda dedigi gibi bulusmaya az kisinin gelecegini saniyorduk bu kadar kalabalik olmasina cok sevindim. Bulusmaya gelen herkese cok tesekkurler bulusmayi organize eden muratta ayrıca tesekkurler.
bulusma yerine gelince benim cok hosuma gitti merkezi bir yer yemekleri fiyatlarda iyi park sorunu yok guzel bir secim olmus.
Bogaz sefasını kacirdigim icin cok uzuldum :( ama baska sefere iyisallah

Hakketten bende bu kadar kalabalık olacagımızı düşünmüyordum hiç, ama güzel oldu, buluşma yerini bende beğendim, bulışma yeri sabit olarak burası olabilir, hem merkezi bir yerde, bidahakine gunduz yaparsak resim konusunda sıkıntıda yaşamayız, evet murata bende teşekkur edeiyorum,

Arkadaşlar ben size teşekkür ederim.
=)
İyi olduysa ne mutlu!
Gelenlerde resimlerin altına adlarını yazsaydı =) Ben soldan ikinci adım şu gibi ehehehhe

Bence de buluşma güzeldi.Özellikle organizatör murrat beye teşekkür ederim :)

rica ederim yaa organizatör ilan ettiniz. Ahmet san gibi hissettim =)
intimidator NOYAN kardeş miydi?
ROCKçı olan değil mi? =)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehueheu , lem köşke gelseydim beah ıyımı canım cektı ama ben yınede fuar gunu geleyım daha egzotık gıbı olur dıye dusunuorum :) malum motorun skuter pır pır , yolda kalırım sonra sabaha kadar iterim keratayı :)

yahu ben, benim külüstür mz ile dünyanın öbür ucundan gelmeyi düşünüyorum, speed'in söylediği şeye bak!hem istanbul'da oturuyor hem naz yapıyor.speed, elime sopayı alırım ha! :cherry:

heuehue tamam jawa

yok yok senin motor bozulabilir fuara da gelme ehhehe

yok be şakalaşıyozzz =)
Benim arkadaşın tipoyu beğendin mi ehehehe =)

Valla murrat buluşma için ne diyim gerçekten iyi oldu tanıştık.... sohpet muhabbet yemek iyiydi. geriside tabiki... devamını diliyorum.

ehueuheu fuar günü bozulurmu lo o motor bozulursa parçalarım onu şanzımanını denize atarım ehuehue

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar