- Konu Yazar
Selam herkese
motorcu dostluğu çok sıkı ve sağlamdır.
biz böyle biliyoruz.
Ve bunuda kulübümüzde nasıl samimi bir şekilde eglenerek gösteriyoruz.
Bu yazılarda resimlerde bir isim altında olmayı kabullenmeyen,o isimde veya bir isim altın da olmanın neden bukadar kabullenilmeyecek bir durum olduğunuda düşünen motorcu arkadaşlarıma adıyorum.
Hiç anlamış degilim hiç.sadece gülüyorum
Genede iyi dileklerimi sunuyorum allah herkesin yolunu açık etsin.aynı isim altında veya dışında olanların kendinize iyi bakın
İşte müjdat..

Mr leven Mss yasemin hn

By erdal ve sultan hn

Veee bahri baba düşünüyor neolacak bu motorcuların hali diye

Rakı,su,süzme ve dertli dostum
dertli degil be şaka yaptık

Müjdat ve onur gecenin müziklerini yapan arkadaşlarımız.gerçi bugün müjdat çok sevindi ama bazı şeyleri üstüne alınıp

Levent gene fotoğraf karelerinde

veee benn ,Yagmur un annesi arzu ve şeçkin kardeşim(beni öldürecek arzu doğacak kızının adı yağmur ama seçkin hep fatma gül diyor)

Motorlu avukat kardeşim ve Buda aslan oğlum ve ben yani ailemiz

Bu kardeşimde 2.ci el sabri heheh kızmadın dimi kardeş bana.kızma be bende senin gibiyim işte 2.ci el

Fuut nasılda götürüyosun balığı afiyet olsun dostummm

Aha buda kulübümüzün temizlikten sorumlu devlet bakanı ata mız canımızzzzz

yine ben

yaaa işte bunlar normal günlerden biri bizim kulüp için artık fazla söze gerek yok sanırım herkesi bekliyoruz.haa şunu belirtimde kapımız açık herkese falan demiyorum.biz kapı taktırmadıkki kulüp e hani olur ya yanlışlıkl kapanırda gelen arkadaşlar yanlış anlar diye
kendinize ii bakın herkesi seviyoruz.izmirde bulunan dostlarada selam burdan kenancığım canım kardeşim tekrara geçmiş olsun
motorcu dostluğu çok sıkı ve sağlamdır.
biz böyle biliyoruz.
Ve bunuda kulübümüzde nasıl samimi bir şekilde eglenerek gösteriyoruz.
Bu yazılarda resimlerde bir isim altında olmayı kabullenmeyen,o isimde veya bir isim altın da olmanın neden bukadar kabullenilmeyecek bir durum olduğunuda düşünen motorcu arkadaşlarıma adıyorum.
Hiç anlamış degilim hiç.sadece gülüyorum
Genede iyi dileklerimi sunuyorum allah herkesin yolunu açık etsin.aynı isim altında veya dışında olanların kendinize iyi bakın
İşte müjdat..

Mr leven Mss yasemin hn

By erdal ve sultan hn

Veee bahri baba düşünüyor neolacak bu motorcuların hali diye

Rakı,su,süzme ve dertli dostum

Müjdat ve onur gecenin müziklerini yapan arkadaşlarımız.gerçi bugün müjdat çok sevindi ama bazı şeyleri üstüne alınıp

Levent gene fotoğraf karelerinde

veee benn ,Yagmur un annesi arzu ve şeçkin kardeşim(beni öldürecek arzu doğacak kızının adı yağmur ama seçkin hep fatma gül diyor)

Motorlu avukat kardeşim ve Buda aslan oğlum ve ben yani ailemiz

Bu kardeşimde 2.ci el sabri heheh kızmadın dimi kardeş bana.kızma be bende senin gibiyim işte 2.ci el

Fuut nasılda götürüyosun balığı afiyet olsun dostummm

Aha buda kulübümüzün temizlikten sorumlu devlet bakanı ata mız canımızzzzz

yine ben

yaaa işte bunlar normal günlerden biri bizim kulüp için artık fazla söze gerek yok sanırım herkesi bekliyoruz.haa şunu belirtimde kapımız açık herkese falan demiyorum.biz kapı taktırmadıkki kulüp e hani olur ya yanlışlıkl kapanırda gelen arkadaşlar yanlış anlar diye
kendinize ii bakın herkesi seviyoruz.izmirde bulunan dostlarada selam burdan kenancığım canım kardeşim tekrara geçmiş olsun