çukurova Motor Sp.klb.de Dün Gece..

Selam herkese
motorcu dostluğu çok sıkı ve sağlamdır.
biz böyle biliyoruz.
Ve bunuda kulübümüzde nasıl samimi bir şekilde eglenerek gösteriyoruz.

Bu yazılarda resimlerde bir isim altında olmayı kabullenmeyen,o isimde veya bir isim altın da olmanın neden bukadar kabullenilmeyecek bir durum olduğunuda düşünen motorcu arkadaşlarıma adıyorum.
Hiç anlamış degilim hiç.sadece gülüyorum
Genede iyi dileklerimi sunuyorum allah herkesin yolunu açık etsin.aynı isim altında veya dışında olanların kendinize iyi bakın

İşte müjdat..

Mr leven Mss yasemin hn

By erdal ve sultan hn

Veee bahri baba düşünüyor neolacak bu motorcuların hali diye :)

Rakı,su,süzme ve dertli dostum :) dertli degil be şaka yaptık

Müjdat ve onur gecenin müziklerini yapan arkadaşlarımız.gerçi bugün müjdat çok sevindi ama bazı şeyleri üstüne alınıp:):)

Levent gene fotoğraf karelerinde

veee benn ,Yagmur un annesi arzu ve şeçkin kardeşim(beni öldürecek arzu doğacak kızının adı yağmur ama seçkin hep fatma gül diyor)

Motorlu avukat kardeşim ve Buda aslan oğlum ve ben yani ailemiz

Bu kardeşimde 2.ci el sabri heheh kızmadın dimi kardeş bana.kızma be bende senin gibiyim işte 2.ci el

Fuut nasılda götürüyosun balığı afiyet olsun dostummm

Aha buda kulübümüzün temizlikten sorumlu devlet bakanı ata mız canımızzzzz

yine ben:)

yaaa işte bunlar normal günlerden biri bizim kulüp için artık fazla söze gerek yok sanırım herkesi bekliyoruz.haa şunu belirtimde kapımız açık herkese falan demiyorum.biz kapı taktırmadıkki kulüp e hani olur ya yanlışlıkl kapanırda gelen arkadaşlar yanlış anlar diye
kendinize ii bakın herkesi seviyoruz.izmirde bulunan dostlarada selam burdan kenancığım canım kardeşim tekrara geçmiş olsun:)

Ne güzel walla monotonluktan ne kadar uzaksınız.. Biz evden işe işten eve ::wacko::

Evet gerçekten güzel bir geceydi. Bir sonraki gecenin sonunda toplu bir Adana turuda atalım ama.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostluğunuz daim olur inşallah güzel bir geceymiş devamını bekliyoruz :cat:

Valla Ne diyeyim böyle güzel dostluklar herzaman oluşmuyor. Bu dostlukların pekişmesinde emeği geçen tüm güzel insanlara İstanbul'dan Sevgilerimi Gönderiyorum.......Herşey Gönlünüzce Olsun

Modernsıradan olan zavallılar istedikleri kadar tekçatı altında toplanmaya karşı çıksınlar , biz kulübümüzle her geçen gün büyüyoruz . Bütün Adanalı motorsever kardeşlerimizi pazar sabahları saat 9:30 da Süleymen Demirel Bulvarındaki Kulübümüzün önünde bekleriz .

kankim ben gittikten sonramı koptunuz,ben erken kaçtım dün, kuzen yolda kalmış vasoxla çekmeye gittik,platini meme yapmış motor yemiyor bağladık ipi eve kadar çektik,sizde uçmuşsunuz azıcık boş bırakmaya gelmiyorsunuz yaaa:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar