- Konu Yazar
Ya abiler beni psikopata bağlıyacaklar ya...nedir bu abi crack hikayesi...Call of duty 4 aldım...10 gaymeye...tak çalıştırlar değilde crack falan diyo...abi ben annamıyom yav...cahalız tamam...bilmemek değil öğrenmememk ayıp onada eyvallah ama olmuyo böyle ama...benim bilgisayarda deep freeze var zaten...her açtığımda bilgisayarı oyunu tekrar yüklemem lazım...şimdi diycenizki deep freeze şöle böle devre dışı kalıyor...ama oda olmuyor...deep freeze uyarısı devre dışı bırakma dalgalarıda ortada yok...bi Allahın kulu beceremedi ...silmeyede gönlüm varmıyor...neyse ben razıyım hamallığa tekrar yüklemeyede şu cracki tarzanca nasıl öğreneblirim...ama tarzanca olsun he...ben zor kavrarım...
ale:
hadi görev başına gencler...:cat:
ama yeni dosya hazırlayıp cd deki leri o dosyaya yükleyip winrarla setup çıkartmayı biliyom bak...crack nedir onu çakamadım...açıklama var ama yine annamıyom...
hadi bi link atıverinde öğreneyim...bu arada call of duty hayranlarına bir müjdem var...meğersem COD 3 diye piyasada gezinen dvd yamaymış...rusça olan...ben kazık yedim siz emeyin...bide dangalak gibi aramıştım heyecan yapmıştım...
Call Of Duty Hayranları burda takılalımmı...ne dersiniz...pazar günü oyunu 5 saatte bitirdim valla...özlemşim be...oyunların kralı Call Of DUTY...gerisi hikayee...
hadi görev başına gencler...:cat:
ama yeni dosya hazırlayıp cd deki leri o dosyaya yükleyip winrarla setup çıkartmayı biliyom bak...crack nedir onu çakamadım...açıklama var ama yine annamıyom...
hadi bi link atıverinde öğreneyim...bu arada call of duty hayranlarına bir müjdem var...meğersem COD 3 diye piyasada gezinen dvd yamaymış...rusça olan...ben kazık yedim siz emeyin...bide dangalak gibi aramıştım heyecan yapmıştım...
Call Of Duty Hayranları burda takılalımmı...ne dersiniz...pazar günü oyunu 5 saatte bitirdim valla...özlemşim be...oyunların kralı Call Of DUTY...gerisi hikayee...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.