Crack Mrak nedir abicim...Dalıcam şimdi PC ye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya abiler beni psikopata bağlıyacaklar ya...nedir bu abi crack hikayesi...Call of duty 4 aldım...10 gaymeye...tak çalıştırlar değilde crack falan diyo...abi ben annamıyom yav...cahalız tamam...bilmemek değil öğrenmememk ayıp onada eyvallah ama olmuyo böyle ama...benim bilgisayarda deep freeze var zaten...her açtığımda bilgisayarı oyunu tekrar yüklemem lazım...şimdi diycenizki deep freeze şöle böle devre dışı kalıyor...ama oda olmuyor...deep freeze uyarısı devre dışı bırakma dalgalarıda ortada yok...bi Allahın kulu beceremedi ...silmeyede gönlüm varmıyor...neyse ben razıyım hamallığa tekrar yüklemeyede şu cracki tarzanca nasıl öğreneblirim...ama tarzanca olsun he...ben zor kavrarım...:pale:

hadi görev başına gencler...:cat:

ama yeni dosya hazırlayıp cd deki leri o dosyaya yükleyip winrarla setup çıkartmayı biliyom bak...crack nedir onu çakamadım...açıklama var ama yine annamıyom...

hadi bi link atıverinde öğreneyim...bu arada call of duty hayranlarına bir müjdem var...meğersem COD 3 diye piyasada gezinen dvd yamaymış...rusça olan...ben kazık yedim siz emeyin...bide dangalak gibi aramıştım heyecan yapmıştım...

Call Of Duty Hayranları burda takılalımmı...ne dersiniz...pazar günü oyunu 5 saatte bitirdim valla...özlemşim be...oyunların kralı Call Of DUTY...gerisi hikayee...

Abi crack nedir? diye anlatmaya başlarsam; W32 dosyası, assembly kodları derken, bağırarak cama doğru koşar , aşağı atlarsın... :p

Nasıl yapıldığından bahsedeyim:

1.aşama; Oyunu herşey yolundaymış gibi bilgisayarına yüklemen gerekli. Bilgisayara yüklendikten sonra masaüstüne oyunun kısayolu çıkacaktır.

(Oyunun masaüstündeki bu simgesine tıklayınca oyun açılmaz, hata verir)

2.aşama; Masaüstündeki kısayolun üzerine mouse ile sağ tıklayıp, açılan pencerede alt taraflarda HEDEF BUL simgesine tıklaman gerekli.
Oyunun bilgisayarındaki yüklenmiş klasörü karşına çıkacaktır.

(Muhtemelen sana verilen DVD ya da CD içinde CRACK klasörü bulunacaktır.)

Bu CRACK klasörünün içindeki herşeyi kopyalayıp; Bahsettiğim yere; yani oyunun bilgisayardaki klasörüne yapıştırman yeterli olacaktır.

İşlem bitmiştir. AFİYET OLSUN. :bounce:

Bilmem anlatabildim mi :silent:

Abi crack nedir? diye anlatmaya başlarsam; W32 dosyası, assembly kodları derken, bağırarak cama doğru koşar , aşağı atlarsın... :p

Nasıl yapıldığından bahsedeyim:

1.aşama; Oyunu herşey yolundaymış gibi bilgisayarına yüklemen gerekli. Bilgisayara yüklendikten sonra masaüstüne oyunun kısayolu çıkacaktır.

(Oyunun masaüstündeki bu simgesine tıklayınca oyun açılmaz, hata verir)

2.aşama; Masaüstündeki kısayolun üzerine mouse ile sağ tıklayıp, açılan pencerede alt taraflarda HEDEF BUL simgesine tıklaman gerekli.
Oyunun bilgisayarındaki yüklenmiş klasörü karşına çıkacaktır.

(Muhtemelen sana verilen DVD ya da CD içinde CRACK klasörü bulunacaktır.)

Bu CRACK klasörünün içindeki herşeyi kopyalayıp; Bahsettiğim yere; yani oyunun bilgisayardaki klasörüne yapıştırman yeterli olacaktır.

İşlem bitmiştir. AFİYET OLSUN. :bounce:

Bilmem anlatabildim mi :silent:

abi asıl mevzuyu 2 kelime yazmışın ama...ha bide yükledimde kısayoldan ulaşamadım ölemi...:queen:eek:lduu gözlerimm dolduu...:p

GKN

mete_han
cod 3 ün yaa olduğunu duymuştum, belliydi zaten oyundanda
bu cod 4 demişsin, 3 ün pc versiyonunu çıkarmadanmı cod 4 çıkartmışlar, buda fake olmasın..

abi cod 3sadece pleysteyşın 360 mıdır nedir ona yapılmış pc ye çıkmamış...ama COD 4 birebir orjinal...kopya ama orjinal kopya...sorun yok...araştırdım...COD 3 e niye para verdin diye adamda güldü...böle bizim gibi kekleri avlayanlar çok...

Nişantaşı Amerikan Hastanesi yanında SET Video...247 57 96...sor kanka ne var ne yok öğren istersen...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Korsana hayır. :)
T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlasmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. T.C. veya uluslararası yasalara aykırı eylemleri haber veya duyuru olarak yazmak, eylem tür ve türevlerini öğreti olarak anlatmak, terör olaylarında kullanılabilecek bomba veya benzeri maddelerin yapım ve temini hakkında bilgi vermek, suçluların hırsızlık veya benzeri yasadışı olaylarda kullandıkları ve herkes tarafından bilinmeyen yöntemleri ve/veya aletleri kullanma ve temini hakkında bilgi vermek. Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar