unsalyzf' Alıntı:25 Ekim Perşembe günü gündüz saat 14:30 sıralarında Samimi arkadaşım Gezer Kaya CBR 900 RR ile aynı yönde seyreden öndeki tofaş Kartal aracın sağa yanaşıp aniden sinyalsiz sola dönmesi sonucu arabanın arka tarafına çarpmış ağır yaralanmıştır. Kaza Muğlada Ortaca-Dalyan arasındaki Okçular mevkiinde olmuştur. Kendisi Fethiye Devlet hastanesinde olup ağır ameliyat geçirdi iç kanama vardı sol ayağı çok parçalı ve doku zedeli kırık sol kol kırık, Kafasındaki AGV marka kask kırılmıştı. korumalı montu üzerindeymiş, bütün sevenleri ve Dalyan halkı ve gençliği seferber oldular buradan herkeze çok teşekkür ediyorum, Fethiyedeki arkadaşımız İbrahim abinin sonsuz faydasını gördük 14 kişiden A(+) kan alındı 8 kişi Fethiyeden bulundu kan vermek için sıraya giren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Motor kazadan sonra depo delinmiş benzin akmış ve Alev alıp yanmaya başlamış motoru yoldaki arabalardan birinden alınan yangın tüpü ile Sertaç arkadaşımız söndürmüştür. Gezer bugün bacağından ameliyat olacak. Ailesine ve tüm sevenlerine geçmiş olsun diliyorum.
***KAZADAN ONCEKİ MOTORUN RESIMLERİ***
MOTORUN SATILIK İLANINI VERMİŞTİK VE RESIMLERI
http://www.sahibinden.com/cbr_900_r...QaXQQ4992023WQQpXQQdisplayitem?&keyword=honda
evet altında ss varmış. haber almaya çalışıyorum en kısa zamanda haber alınca sizi bilgilendiricem.
bu arada gkn dostum çok teşekkür ediyorum sen tam bir motive insanısın. arkadaşların çok şanslı çünkü sürekli pozitif düşünen bi insansın.
arkadaşımız hakkında bnilgi aldıkça sizi bilgilendiricem.