çok üzücü bi olayda muğla okculardan :(

allah acil şifalar versin

sevenlerine geçmiş olsun

umarım hayati tehlikesi yoktur

Çok geçmiş olsun. Üzüldüm hakikaten. Biraz daha yavaş ve dikkatli arkadaşlar..

Allah sevdiklerine bağışlar, sapasağlam çıkar inşallah o hastane kapısından...

çok üzüldüm büyük geçmiş olsun bizim muglada malesef böle çok olay gerçekleşmeye başladı bizi haberdar et durumdan!

geçmiş olsun kardeşimize...
motosiklete bindik mi...
tedbir bizden, takdir Allah tan...

unsalyzf' Alıntı:
25 Ekim Perşembe günü gündüz saat 14:30 sıralarında Samimi arkadaşım Gezer Kaya CBR 900 RR ile aynı yönde seyreden öndeki tofaş Kartal aracın sağa yanaşıp aniden sinyalsiz sola dönmesi sonucu arabanın arka tarafına çarpmış ağır yaralanmıştır. Kaza Muğlada Ortaca-Dalyan arasındaki Okçular mevkiinde olmuştur. Kendisi Fethiye Devlet hastanesinde olup ağır ameliyat geçirdi iç kanama vardı sol ayağı çok parçalı ve doku zedeli kırık sol kol kırık, Kafasındaki AGV marka kask kırılmıştı. korumalı montu üzerindeymiş, bütün sevenleri ve Dalyan halkı ve gençliği seferber oldular buradan herkeze çok teşekkür ediyorum, Fethiyedeki arkadaşımız İbrahim abinin sonsuz faydasını gördük 14 kişiden A(+) kan alındı 8 kişi Fethiyeden bulundu kan vermek için sıraya giren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Motor kazadan sonra depo delinmiş benzin akmış ve Alev alıp yanmaya başlamış motoru yoldaki arabalardan birinden alınan yangın tüpü ile Sertaç arkadaşımız söndürmüştür. Gezer bugün bacağından ameliyat olacak. Ailesine ve tüm sevenlerine geçmiş olsun diliyorum.

***KAZADAN ONCEKİ MOTORUN RESIMLERİ***

MOTORUN SATILIK İLANINI VERMİŞTİK VE RESIMLERI
http://www.sahibinden.com/cbr_900_r...QaXQQ4992023WQQpXQQdisplayitem?&keyword=honda

galiba olayın detayları burada...Allah şifa versin...

evet :pale: öğrendiğim kadarıyla çocuğun türkiye birincilikleri falan varmış. net olarak neyde bilmiyorum ama ortak bikaç arkadaşımız olduğunu öğrendim olay taze olduğu için fazla irdelemek istemedim.

çok üzgünüm ama arkadaşımızı bu gün kaybetmişiz!!!! :salut:

allahtan rahmet diliyorum kalanlarada sabır!!! gencecik bi fidan daha bi tane şerefsiz geri zekalı dangalak yüzünden aramızdan gitti. aynı yerde bende aynı şekilde bi kaza atlattım. allah yardımcımız olsun :salut:

GKN

evet altında ss varmış. haber almaya çalışıyorum en kısa zamanda haber alınca sizi bilgilendiricem.

bu arada gkn dostum çok teşekkür ediyorum sen tam bir motive insanısın. arkadaşların çok şanslı çünkü sürekli pozitif düşünen bi insansın.

arkadaşımız hakkında bnilgi aldıkça sizi bilgilendiricem.

eyvallah kardeşim
sadece düşüncelelerimi kelimelere dökmeye çalışıyorum,
gerçeklerde bular yani:cat:

çok güzel genç bi kardeşimizmiş
olayı duymakla resimleri görmek farklı oluyo
allahttan kan desteği sağlanmış, genelde kan arayanlar sitemizde pek bi sonuca ulaşamıyo..
yarın ameliyetından soora durumu ile ilgi bişeyler karalarsanız sevinirim:cat:

yapma yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
3 dakka önce yazmışın mesajı
bende haala şifa die şaçmalıyorum
çook kötü oldum şindi..
allah günahlarını affetsin... mekanı cennet olsun..

Son düzenleme:
allah günahlarını affetsin... mekanı cennet olsun.. Yakınlarının başı sağolsun...:pale:

allah rahmet eylesin sedece üzülüyoruz keşke yapabileceğimiz bişey olsa
ancak maalesef.......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben "Allah rahmet eylesin" demekten bıktım,ama bu kadar haber çıkmasına bu kadar yazı yazılmasına rağmen bazı 4 tekerli dangalaklar başkasının geleceğini çalmaktan bıkmadı!!!!!!
neredeyse her Allah'ın günü birilerinin ölüm haberini okuyoruz bu sitede,aramızdan daha kaç kişi gidecek????
Allah sevenlerine sabır versin,mekanı cennet olsun...

not: biraz sert bi tepki verdim belki de,ama okuyunca canım çok sıkıldı dayanamadım....

Bir çiçek daha soldu...
Tam bir umutla geçmiş olsun mesajı yazmak için 2. sayfayı açmıştım ki bir şey Cıızz etti gene yüregimde
Allah Rahmet Eylesin Nur içinde yatsın,ailesine sabırlar diliyorum.. ( bunu kaç kere yazdım ve kaç defa daha yazacagım acaba )
Bu sene nerdeyse terore verilen şehit kadar motosiklet şehit i verdik.Ne yapmamızı istiyorlar elimize silah alıp üzerimize gelenlere ateş mi edelim yani..? Neye kadar, Nereye kadar...?

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar