çok üzücü bi olayda muğla okculardan :(

arkadaşlar dün aldığım bazı duyumlara göre yaşadığım yere 15 dk uzaklıkta olan dalyan okcular yolunda bi arkadaşımız hemde çok genç bi arkadaşımız kaza yapmış yolunda seyrederken önüne birden bi araç çıkıyor ve araca kafadan çarpıyor. arkadaşımız hernekadar full koruma olsada bi bacağı kopmuş ve beyin kanaması geçirmiş. şu anda fethiyede tedavi görüyormuş! beni en çok üzen şey ise gene duyumlarıma göre arkadaş daha 18 yaşındaymış :salut:

benim dengesiz arkadaşlarımdan biride eşimle aileme kazayı benm yaptığımı söylemiş nerdeyse millete inme geliyormuş.

gelişmeleri size burdan iletmeye çalışıcam. tamda SS e geçtim derken böyle bir haber beni mahvetti :salut:

arkadaşımız inşallah en kısa zamanda eski sağlına kavuşur ve sevenlerini üzmez :salut:

asm

Allah'tan acil şifalar diliyorum.İnş. bacağı dikilmiştir. Hatta daha önemlisi hayati tehlikeyi atlatır.

Şaka yapmaya çalışan arkadaşlarınıza da el insan diyorum gerisini demiyorum!

bende muğla mt liyim
bu kaza beni çok üzdü
dilerim bu tür kazalar bir daha olmaz
ama gün geçmiyor ki....

Çokta genç bir arkadaşmış.SS'mi kullanıyodu acaba?Adı üzerinde delikanlı adamların daha çok bilinçlendirilmesi gerekiyor.Bununla geçmiş olsun.İnşallah sağlığına kavuşur.

GKN

allah acil şifa versin
ss e geçmenle bağdaştırma bu olayı bence
olan olmuş, aslında her gün oluyo böyle şeyler ama bi çoğunu duymuyoruz duysakta yazmıyoruz..
ben r6 aldığım gün ün akşamı tekirdağdaki motorun 4 yol kavşağında kamyonun arkasında çarptığı kaza gerçekleşmişti ve eve akşam eve geldiğimde bizimkilerin suratı sirke satıyordu..
kendimize bakıcaz, dikkatli olucaz mümkün oldğunca, sonuçta 2 teker..
gerisi taktiri ilahi..

üzücü. umarım iyileşir. iyi haberler yazman için dua edeceğim. üstelik de çok gençmiş

Geçmiş olsun, umuyorum ki en kısa sürede eski sağlığına kavuşur...

evet altında ss varmış. haber almaya çalışıyorum en kısa zamanda haber alınca sizi bilgilendiricem.

bu arada gkn dostum çok teşekkür ediyorum sen tam bir motive insanısın. arkadaşların çok şanslı çünkü sürekli pozitif düşünen bi insansın.

arkadaşımız hakkında bnilgi aldıkça sizi bilgilendiricem.

Adana İl Temsilcisi
genç arkadaşıma acil şifalar dilerim.umarım en kısa sürede iyileşir.

Geçmiş olsun diyelim...Allah korusun diyorum yoksa bize kalsa havada 35 taklada atarız bi yerlerede gömüp ölür gideriz.Bizler arabalardan daha fazla gaza geliyoruz ve sonuç olarak tecrübesizlik kazaları gitiriyor.Aman dikkat.İnsan ölüme bir santim kadar uzak değil hakkatten..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar