Çok pis düştüm..........

2006 nın 8.ayı çıkışlı ..2.el anlaşılacağı gibi

yaaa taam tersi ii araba ve bisiklet kullanırım ama şu vites işi kafa karıştırıyo..debriyajı anlamsızca sıkıyorum falan yane

Son düzenleme:
öncelikle Geçmiş Olsun.. Motorunun Amörtisörü Su An Ne Durumda Bilmiyorum Muhtemelen Sert Ayarındadır Seleye Oturdugunda Kendi Kilonun Agırlıgıyla Ayakların Yere Hala Zor Deydigine Göre.. Ama üzülme çaresi Var Ya Motorunu Saglam Bi Yere Yasla Ve Amörtisörün Yayının Bittigi Yerdeki Bilezigi Kalın Düz Tornavida Ve çekiç Yardımı Ile Aç Veya Ben Yapap Diyosan Git Bi Motorcuya On Dakkada Yapsın,bu Yapılan Işlemle Amötisör Sertligini Iyce Yumuşatacagından Seleye Oturdugunda Kendi Agırlıgınla Motor Daha Fazla Esneyeceginden Ayakların Yere Daha Rahat Deyecek Motordan Indigindeyse Eski Yüksekligine Dönecek.. Kazasız Sürüşler.

geçmiş olsun :rendeer:

.benim gibi scooter sahibi olan arkadaşlara hatırlatayım scooter show motoru değildir indi bindi için tasarlanmış motorlardır artistlik ve aşırı hız yapmamanızı tercih ederim :)

uyarın için saol bundan sonra scooter ımla tek tekere kalkmicam bide mümkün olduğunca 200 ü geçmemeye çalışıcam her nekadar ibremde 250 kmh olsada :queen::queen::queen: indi bindi 1 ytl :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar