Çok acı bir haber, Hasan Türkan'ı (Donniedarko) kaybettik...

Bu temiz yüzlü kardeşimize allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun.Bu kadar ölüm haberi duyduktan sonra hala vurdumduymaz olan insanlara da allah akıl versin aslında hepimizin başına gelebilir dikkatli olsak da.Bu yüzden allah bizi korusun. Dua etmeden ya da enazından besmele çekmeden yola çıkmayın.özellikle genç bir insan ölünce acısı başka oluyor.Allah yakınlarına sabır versin.

bende ölürsem falan filan hastanede hayatını kaybetti mi yazıcaksınız peki arkadasımız gibi mi olucak hepimizin sonu? daha ne kadar kan dökelim tanıdıklarımızı kaybedelim bu ülkede şehitinden haybeye gideninden trafikte öleninden, yeter artık! hepimizin başı saolsun bir kardesimiz daha terki diyar etti :( allahım! varsa günahlarını affetsin, mekanını cennet etsin.

allah rahmet eylesın,allah gerıde kalanlara sabır ve uzun ömür versin. lütfen biraz daha yavaş ve dikkatli olalım arkadaşlar, kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok :(

yav bende radyodan duymuştum ama donnie darko oldugunu bilmiyordum

allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın

yanlış hatırlamıyorsam keeway sl 150 si vardı sonra değiştirmişti..

ateş düştüğü yeri yakar. biz üzülüyoruz ama sonra unutuyoruz.

allah ailesine sabır versin

allah mekanını cennet etsin,hep acı haber hep acı haber,allah ailesine sabır versin,tüm dostlarımızın başı sagolsun.

insan kahroluyo böyle haberleri gördümüydü ahhhhahhhh yazık yaq allah rahmet eylesin

allah rahmet aylesin geride kalanlara sabır versin :salut:
her ölüm erkendir derler ama gerçektende erken be kardeşim .............

Allah rahmet eylesin, toprağı bol mekanı cennet olsun, tüm yakınlarına ve bizlere sabırlar dilerim, tüm bu üzücü olaylar bizlere yollarda daha dikkatli olmayı hatırlatsın... Umarım son kaybımız olur...

hasan kardesimize allahtan rahmet diliyorum topragi bol olsun ve basimiz sag olsun

herzaman birisini kaybetmk zorundamıyız Allah rahmet eylesin...

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, her nekadar buralarda birbirimizi tanımasakta hiç farketmez, tekrardan Allah rahmet eylesin, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Son zamanlarda verilen tüm değerli kayıp arkadaşlar gibi Hasan'a da Allah'tan rahmet diliyorum. Tüm camianın başı sağolsun ve bu acı ölümler son bulsun. :pale:

Allah ona rahmet geride bıraktığı acılı yakınlarına da sabır eylesin. Mekanı cennet olsun...

allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlarına allah sağlık ve sıhhat sabır ihsan etsin :salut::salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar