- Konu Yazar
Merhaba herkese, mondial motorumun kitapciginda 1000km'de bir motor yaği degisecegi yaziyor, motorum 1lt yag aliyor. ilk zamanlarda motul 3000 mineral yag kullanarak buna uyuyordum ama en son para yetismediginden 7100 sentetik alayim 2000de bir degiseyim dedim, suan ogrenci olarak ona da para yetistiremiyorum
honda motorlarda 10 bin kilometrede yag bakimi yapanlari vs. gorunce diyorum tamam cinli dayaniksizdir kalitesizdir ama bu kadar da olabilir mi? sizce 1000km 2000km abarti sayilar mi yag degisimi icin? yari sentetik veya tam sentetik alip 2000de bir devam mi etmeliyim yoksa 3000km ideal olur mu?
Surus tarzim olarak 10 binde kesiciye giren motorda 6-7 ceviririm zorlamam, bos zamanlarimda stunt denemeleri yapmaya cikiyorum onun disinda motoru yoran biri degilim kesiciye yaklastigim nadir olur.
Surus tarzim olarak 10 binde kesiciye giren motorda 6-7 ceviririm zorlamam, bos zamanlarimda stunt denemeleri yapmaya cikiyorum onun disinda motoru yoran biri degilim kesiciye yaklastigim nadir olur.