CF MOTO CLC450

İnceleme videolarında pek kötü bir yorum ile karşılaşmadım. Sarı sitede 70 küsür ilan var 65i sıfır. 450 sr'ın bloğu kullanılmış fakat birkaç değişiklik var. Örneğin yağ pompa patlatmıyor, tork beygir değerleri farklı gibi gibi. Sadece bir kez denk geldim kullanıcı ise hasbihal ettik o da memnun ama belki forumda aksi bir problem yaşayanlar vardır diye konu açmak istedim. Anlık nakit 250.000 12 Vade 330.000. Bu motor ile alakalı tecrübeleriniz, bilgileriniz neler?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Herhangi bir tecrübem yok ama çok güzel gözüküyor. Belki lastik ölçüleri bir garip olduğu için lastik bulmak zor olabilir ama ona ayrıca bakmak lazım kesin bir bilgim yok. Motoru görünce ilk aklıma buna nasıl lastik bulunur acaba diye gelmişti.

Herhangi bir tecrübem yok ama çok güzel gözüküyor. Belki lastik ölçüleri bir garip olduğu için lastik bulmak zor olabilir ama ona ayrıca bakmak lazım kesin bir bilgim yok. Motoru görünce ilk aklıma buna nasıl lastik bulunur acaba diye gelmişti.
Evet özellikle bobber çok yakışıyor, yurt dışında çok daha tutuluyor bu çok daha fazla içerik var. Lastik konusunu incelemiştim ama haklısın evet. Bir şekilde çözülür gibi.

sorunlu bir motor değil muadillerine görede fiyatı çok iyi ara geçiş motoru olarak alınır ama 4 5 sene sonra ne halde olur onu hepimiz tahmin ede biliyoruz

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
baktım ikinci el eliminatör 500 o paralara var mı diye yakın bile değil parasına göre güzel duruyor

güzel görünen bir motor ama şunu unutma ilk ve son sahibi olma ihtimalin yüksek. Daha bugün face de ki cf gruplarından birinde elemanın biri elinde ki sağlam motoru clx 250 yi parça parça satıyordu

güzel görünen bir motor ama şunu unutma ilk ve son sahibi olma ihtimalin yüksek. Daha bugün face de ki cf gruplarından birinde elemanın biri elinde ki sağlam motoru clx 250 yi parça parça satıyordu
En nihayetinde her ne kadar İngilterede toplanıyor olsa da çin motoru satılırken epey değer kaybediyor. Japon değilse bu böyle. Hatta şu zamanda Japonlar bile ne fiyata satılıyor gördükçe üzülüyorum. Satarken yarı fiyatını yazmayı göze alarak alacağız artık.

Motosikleti
D400
Ben tutar diyordum ama pek tutmadı, problemli motor mu bilemedim.

Buna 330 tl sıfır parası verene kadar 350k a İkinci el 1-2 yaşında eliminator 500 almak daha mantıklı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar