Herkese selamlar,
15bin km 150nk kullandıktan sonra, 400nk aldım. Şuanda yaklaşık 1300km'deyim. Ürün ile az çok merak edilenleri ve deneyimlerimi kendimce anlatayım.
150nk dan sonra hiç yabancılık çekmedim ve her zaman sürüyormuş gibi rahat ettim.
Oturuş poziyonu ve sele gayet rahat. Arka sele ise yeterli seviyede yumşaklığı var fakat küçük.
Motor ağırlığı kullanırken hiç rahatsızlık vermiyor. Çok dengeli bir şekilde virajdan diğer viraja kolay yatırılabiliyor. Ağırlığın dezavantajı olduğu yerde eğimli ise itmek zor olabilir.
Aynaların gösterişi gayet yeterli seviyede. 4 te 1 oranında dirsekleri gösteriyor (Daha kalıplı ve kilolu kişilerde oran artabilir)
Titreşim olarak ilk başlarda çoktu, ilk yağ değişiminde hissedilir derecede azaldı. Şuan rahatsız edici bir titreşim bulunmamakta. Rodaj bitince yüksek devirlerde kullanmaya başladıkça dahada rahatlayacaktır.
Lastikler cst üretimi, fakat özel olarak üretildiği çok belli oluyor. Frenlemelerde ve ani kalkışlarda kendini bırakmıyor. Yağmurlu havada ise denemedim ama oda yeterli bir seviye performans gösterecektir.
Fren performansı çok iyi, öndeki çift disk işini gayet iyi yapıyor. Arka ABS kolay bir şekilde devreye girmiyor. Frenleme gücünün iyi olduğunu hissettiriyor.
Ön ve arka amortisörler orta seviyede yumşaklıta, darbe sönümlemeleri güzel, biraz sert karakteristiğe sahip.
Tork olarak iyi her viteste rahat gaz açıyor. Çok rahat 180km hıza çıkabiliyor yüksek devirleri çok keyifli bir makine.
Yakıt deneyimlerimide ilerleyen zamanlarda paylaşırım.
Bi kaç fotoğrafta ben paylaşayım ortalık şenlensin