ben balıkesir servisine gidiyorum gayet iyiler ilgililer. 300km de yağ değişti sonra 1000 bakımına götürdüm ben başka bi yere uğradım, o sırada yine yağ değiştirmişler. halbuki kitapçıkta 300kmde sonra 3000 ve katlarında değiştir diyo. söyleyince sadece 30 tl işçilik aldılar. genel bakımı yağ değişimlerini falan garantiden sonra kendiniz yapacaksanız cf motonun global olarak hazırladığı kendi kitapçığına bakın derim;
https://www.cfmoto.co.th/Files/Name2/CONTENT588871c526f5341500b3cf61137683291477799.pdf
UMA türkiyeye özel ufak dokunuşlar yapmış kitapçıkta.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
global kitapçıkta yakıt ışığı yandığında kalan yakıt 3 ltdir diyor. uma sağolsun kendi gereksiz gördüğü yerleri bizim kitapçığa eklememiş.
Yine kitapçıkta görebiliyoruz normalde alet çantası arka selenin altında türkiyedekilerde yok. aradım umayı dedim güvenliğim için motorumun gerekli kontrollerini yapmam lazım alet çantası nasıl olmaz, insanlar kurcalıyo bozuyo sonra suçu bize atıyo dedi telefondaki hanfendi. ¯\_(ツ)_/¯
Bu kitapçık hakikaten çok iyi oldu, çok teşekkür ederim kendi adıma.
Diğerlerine de tavsiye ederim. Daha çok ve daha Net bilgiler mevcut.