çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

Bunca kötülemelere ve karşı gelmelere bile yinede ben diyorum ki;

Herkes kesesine göre davransın...
╬ Eğer makinayı ben alıp bir kaç ay biner ondan sonrada aldığım fiyat kadara
da satarım diyorsanız..Alın bir 2.el japon keyfinize bakın..:wiinkk:

╬ Yok eğer ben alırım bu makinayı biner dağılıncada koyarım tekmeyi kıçına..Maksat motosiklet ruhumu şırıngalamak,
diyorsanız..Alın bir çinli keyfinize bakın...:wiinkk:

sayın abim makinanı kaça aldın...şu an satmak istesen kaç fiyat koyarsın...veya satılacağına kesin gözüyle baktığın fiyat nedir...kaybın nedir...abi Urfadasın dar alanda kısa paslaşmalar yapıyor makinen...kısa mesafeler...öle o motör ve senin titizliğinle 10 yıl gider...banamısın demez...

motosiklet tamircisi bi arkadaşım var onun söylediğini aktarıyorum ÇİN MALI MOTORLAR OLMASA BİZ AÇ KALIRIZ gerisini siz düşünün..

şu çetmen motorlarından alan bi arkadaş resim koysunda görelim illaki alanı vardır demi :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paranızı çöpe atmayın diye regalci ve bisan roadstar cılara da söyle bakalım ne cevap alıcaksın :bounce:

şahsen motordan yana derdim yok
aynı motor Amerika'da bile satılıyo inanmayan detayları benden öğrenebilir.
Yamaha'nın bir çok modelini de Lifan üretiyor.
Yoksa adama viragonun birebir modellerini hele hele Türkiye'de üretme iznini kimse vermez.
400 lük lifan piyasaya çıksın ilk ben alıcam.
ama çetmen deki motorlar yerine lifan'ın 200 lük sulu makinasını inceleyin derim
lifan.com.tr de görebilirsiniz

savaskayan sizinle daha önce hiç görüşmüş müydük

savaş bey ben sizinle daha önce konuşmuşmuydum.

sizinle yanlış hatırlamıyorsam daha önce konuşmuştuk. avukat idiniz.
doğrumu?

umarım pek yakın zaman da türkiye de motosiklte sektörü ve kimliği çok olumlu şekilde değişecek.

Son düzenleme:
bence bu fiyatı kaçırmayın derim. 10 mart son gün sonra ah vah dersiniz. gelelim japon işine tabiki tartışılmaz paran varsa japon al fakat bu fiyata japonun ön ve arka jantıyla lastiğini alırsın. bende skygo sg200 gy2 cross var şu anda 13000 km de başlarda titreşim sorunu vardı 3 adet şase bağlantı saplamalarını tornacıda çelik yaptırdım sorun halloldu. 120 km hıza çıkıyor 100 ykrş kmde yakıyor. marmoka gittim vede döndüm. geçende arkadaşıma chopper aldım. skygolarda en az sorun çıkaran 2 motor biri 250-4 diğeri sg200gy2 zaten servise gidince belli oluyor arızaya gelen bu 2 motordan yok diğerleri dolu. izmirden sivasa gidip gelen var 250-4 ile sorunsuz. motorlar lifan üretimi yani arkadaşların bahsettiği gibi parça sorunuda yok. Önceki motorum mondial 150 zat tı, inanın %5 kadar bile arıza yapmadı. Yine söylüyorum burada japonla kıyaslanması saçmalık parası olan sormasın bile fakat en iyi çinli olma yolunda lifan faktörüyle önde.

arkadaşlar bence şu çetmen motorlarında var bir şeyler.

Çetmen ,ithalatçı firmadan-Çullaş ki şahsen tanıyorum,eğer şaka amaçlı söylemedilerse ki sanmam:p) skygo markasıyla 7000 adet motor almış stoğunuzda -elinizde bu kadar motor olursa ve artık 2.el piyasası oluşmuşsa ,çaresiz paraya dönüştürmek için aldığınız fiyata bile satarsınız :)
ayrıca bu kampanyası öncesi Çetmen adını hiç duymamıştım:queen:

Ama toplama sonrası servisine bile değil ,iyi bildik bir ustaya ince ayar çektirin.

bu makinaları alanların çoğunun canı yandı...neyse ben uzatmayayım...Allah hepimizi bu tür toplama dandik motorlardan korusun...

alan alır...almayan sağlar bizimdir...:queen:

Abi yokmu ya şu motoru aldım , denedim hakkını veriyor parasının diyebilecek birileri.

Tav oldum vallahi billahi :pr:

ayrıca ben lifanın fabrikasını aradım , adam çinde üretliyor , gelirmi bilmiyorum diyor onuda anlamış değilim ,bana mail at çine dio :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ben lifan motoru aradım ve kesin bilgiye ulaştımı sanıyorum skygo SG250-4 modeli lifan motor üretmiş ama benim ürettiğim bir motorsikleti benim koşullarımda satılırsa garanti verebilirim cetmen motor lifan grub u fiyat konusunda kaile almadı ve biz o motora o fiyatta satıldığı sürece garanti veremeyiz diyorlar. Uzun lafın kısası bu motorun servis i yok garantisi yok yedek parçası yok. Lifan motor piyasaya yeni motorsikletler sokacaklarınıda belirtti henüz fiyatları belirlenmemiş ama motorsikletler kayde değer gibi görünüyor işte resimleri

bunda clasik cinli görüntüsü var LF250-4

birazdaha cruiser görüntüsü ağır basmış LF250-B

bu tam cruiser görünümünde ama 200cc lik bir alet LF200-18

Biraz virago 535 i anımsattı bana LF400

Son düzenleme:
arkadaşlar ben lifan motoru aradım ve kesin bilgiye ulaştımı sanıyorum skygo SG250-4 modeli lifan motor üretmiş ama benim ürettiğim bir motorsikleti benim koşullarımda satışırsa garanti verebilirim cetmen motor lifan grub u fiyat konusunda kaile almadı ve biz o motora o fiyatta satıldığı sürece garanti veremeyiz diyorlar. Uzun lafın kısası bu motorun servis i yok garantisi yok yedek parçası yok. Lifan motor piyasaya yeni motorsikletler sokacaklarınıda belirtti henüz fiyatları belirlenmemiş ama motorsikletler kayde değer gibi görünüyor işte resimleri

]

O heriflere bense selam söyle...benim selamımı...adamın .ükünü keserler...:queen:

bu arada sen neden LİFAN ı arıyorsun anlamadım...araman gereken ÇULLAS...malı getiren onlar...SKYGO distribütörü bunlar...

servisleride bunlar...

http://www.cullas.com/motor/services.php

Çullasın bilgisi izni olmadan bu malı SKYGO markasıyla bi Allahın kulu getiremez veya satamaz...

herhalde Sanayi ve Ticaret Bakanlığının yaptırımlarından haberleri yok...:p

T.C de yasal olarak bir bedel karşılığında satılan tüm ürünler 2 yıl garanti kapsamındadır...orda bir yanlış var...servisi hede hödö biri yaparsa tabi onu bilemem...Yani Yetkili bir servis illaki olcak...bu servis bizim Sanyi Mahallesinde Hede Hödö ustada olabilir...yeterlilik dediğimizde budur...

Bu arad Çullas Motorun Karaköydeki koca mağazası tahliye ediliyor...kocaman KİRALIK ilanı var dükkan önünde...dükkan boşalıyor...yani bunlarıda satıp artık topuklamazlar inşallah...

bizde bunu alacağına temiz (kaç kmde olursa olsun) YBR 125 alın boşa deriz...:p

almayan sağlar bizimdir...:p

alana al demem...almayana al demem...:cherry:

arkadaşım ikinci el motordan bu kadar korkmayın...ben 3 tane motor aldım 3'ü de ikinci el idi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım...benim 2004 YBR125'mi satarken 17.500 km'deydi ama motor hala sapasağlamdı ilk günki gibi...aynı şekilde 2006 CBF250'yide 8.500 km'de sattım o da sıfırdan farksızdı...yani demem o ki motordan anlamıyosanız bile yanınıza anlayan birisini alıp gidin iyice bir baktırın yada arkadaşınızın tanıdığı iyi bir ustaya gösterin olsun bitsin...yani ikinci el motordan bu kadar korkmayın...:cat:

arkadaşım belki sıfıra pincem...sanamı sorcam bide...:pparam var belki kum şekli...:p

"budur" diyenler paraları matbaada basıp bide Çin malına binerler ona yanarım...:bounce::pr:

evet ürün sayfasına girdim...bu malı ÇULLAS satıyor...SKYGO markası çünkü...aynı malı satan başka başka çok isim var ama SKYGO ise ÇULLAS ın yakasına yapışabilirsiniz...

Son düzenleme:
http://www.cullas.com/motor/services.php

bu sitedeki bayileri aradım hepsi kanuni bayisi olduklarını söylediler :cyclopsan

desene evlere şenlik olcak işler...İşte o servisler artık Hyosung GT 250 R larınızı cometlerinizi GV 250 lerinizi tanir edicek...eski Lifancılar Skygocular olmuş Kanuni...bunlar eğitimle falan değil yazılı FAKS la birden servis oluyorlar...eğitim yok...ricayla minnetle ustayla yetkili oluyorlar işte daha ne...taşlar yerine oturmuş...:p

eee böyle motora böyle servis...:queen:

ya mete han kardeş amma kötümsersin ya hiçmi iyi olamaz bumlar
illa japon yada avrupalımı olacak motor
hatırlatayım san kullandığın bilgisayarda çin arkasına bak inanmıyorsan

Vallahi mete sayesinde vaz geçdim motordan :mrgreen: okadar içden kötülüyorki vaz geçmemek elinde değil insanın. :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar