çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

reis OCAK ilanında bu en son hali demişsin...2.makinada farklı makina var...2 tane cincun olmayacağına göre hangisi en son hali...benim bile kafam karıştı...parayı bunlara bağladıysan fırça yersin tabi yengeden...:p

aynı makinanın sıfırı 2000e abi...Skygodan farkı cilası..millet napsın 2.eli...şaka şaka kızdırmayım seni gece vakti...hadi iyi geceler..öperim...

reis OCAK ilanında bu en son hali demişsin...2.makinada farklı makina var...2 tane cincun olmayacağına göre hangisi en son hali...benim bile kafam karıştı...parayı bunlara bağladıysan fırça yersin tabi yengeden...:p

aynı makinanın sıfırı 2000e abi...Skygodan farkı cilası..millet napsın 2.eli...şaka şaka kızdırmayım seni gece vakti...hadi iyi geceler..öperim...

( bu işte ''mesajında '' sanki gaz <verme> var gibime geldi ya yine). Hade...Neyse.:wiinkk:

Resimler aynı makinaya ait devrem..2. resim derken ben bişey anlamadım..
Çoktandırda güncellemiyorum resimleri..:bounce:

Sıfırı 2' yeymiş..Skygoymuş..Halt etmiş...:cherry:

Bu makina çin üretimi Gergerli yapımı.
motorbike2.gif
.. .....Varsa aynısı yakarım valla..
Youtube' da veririm..İzlersin..( Şimdi gaza mı geldim ....Yok gaz bize geldi :queen:)
Ama ne yaparsak yapalım bu çançunlara, senin ÇİNLİ HONDA gibi yedek parça
yemiyor..{Bknz. @Mete_han nickli üyenin tüm Honda için yazdığı mesajlarına..}

Gerçi Orası ayrı konu.. ..Honda abi..Honda işte..Sevemedim Yamaha varken,
ne başka bir marka...Nede Çinli bir Honda..:p

Son düzenleme:
BU fiyatın cazibesiyle bir sg 250 aldım değerli arkadaşlar. Bayi ve bazı araştıranlar der ki;

1- Çetmen bu yıl aşırı miktarda makina aldı. bu nedenle asıl dist. olan çullas ve dahi ana fabrikayı düzcede kurmakta olan firmadan bağımsız bir fiyat politikası nedeniyle böyle.

2- Serviste sorun yaşanabilir. İzmir ve İsxtanbul dışındakiler bu konuda dikkatli olmalı.

3- Makinanın aslı LİFAN. Lifan yılda 1.700.000 motosiklet üretip, ABD dahil her yere satıyor. Ayrıca Otobüs ve Otomobil de üretiyor.

Muhtemelen ana parçalarda (dişli, motor vb) ve kaporta-şase parçalarının çoğunda sıkıntı olmayacak. Ama bu damping fiyatı diğer satıcıların canına okuyacağı için yedek parçada bir süre sıkıntı olabilir.

Sağlamlığa gelince, orta kalite çin mallarını al bundan vur ötekine. Çin uzaya astronotlu füze gönderen ve en ünlü markalara fason iş yapan bir yer. Benim gibi motor hastası olmayanlara başlangıç için iyi derim. Tabi ben takım çantamı da hazırladım. ciddi olmayan sorunlarda servise hacet yok.

Bir örnek resim aşağıda...

big_4498244_711204_zf36300.jpg

( bu işte ''mesajında '' sanki gaz <verme> var gibime geldi ya yine). Hade...Neyse.:wiinkk:

Resimler aynı makinaya ait devrem..2. resim derken ben bişey anlamadım..
Çoktandırda güncellemiyorum resimleri..:bounce:

Sıfırı 2' yeymiş..Skygoymuş..Halt etmiş...:cherry:

Bu makina çin üretimi Gergerli yapımı.
motorbike2.gif
.. .....Varsa aynısı yakarım valla..
Youtube' da veririm..İzlersin..( Şimdi gaza mı geldim ....Yok gaz bize geldi :queen:)
Ama ne yaparsak yapalım bu çançunlara, senin ÇİNLİ HONDA gibi yedek parça
yemiyor..{Bknz. @Mete_han nickli üyenin tüm Honda için yazdığı mesajlarına..}

Gerçi Orası ayrı konu.. ..Honda abi..Honda işte..Sevemedim Yamaha varken,
ne başka bir marka...Nede Çinli bir Honda..:p

abi demek istediğim senin 2 ilanın var...biri 3000 gayme farklı renk...biri 3500 gayme oda farklı ilan...zaten urfa ilanında 2 dene var onlarda sana ait...iki farklı motor varmış gibi...hangisi en son hali...

Kurban olduğum o kırmızı olanı yazın satmıştım ya..İlanı açık kalmış..:silent:

Sayende onu gördüm ve ilanı kaldırttın..İptal oldu...Çoktandır
üye olarak giriş yapmamıştım..:pale:
Elin adamı bakacak ''lan bu ne benim makinanın ne işi var ilanda'' derse..
Ayıp olurdu valla.:pr:
Sayende halettim..:cat:

Yok benimki 250'lik metalikgri olan..çekik gözlü...:p

BU fiyatın cazibesiyle bir sg 250 aldım değerli arkadaşlar. Bayi ve bazı araştıranlar der ki;

1- Çetmen bu yıl aşırı miktarda makina aldı. bu nedenle asıl dist. olan çullas ve dahi ana fabrikayı düzcede kurmakta olan firmadan bağımsız bir fiyat politikası nedeniyle böyle.

2- Serviste sorun yaşanabilir. İzmir ve İsxtanbul dışındakiler bu konuda dikkatli olmalı.

3- Makinanın aslı LİFAN. Lifan yılda 1.700.000 motosiklet üretip, ABD dahil her yere satıyor. Ayrıca Otobüs ve Otomobil de üretiyor.

Muhtemelen ana parçalarda (dişli, motor vb) ve kaporta-şase parçalarının çoğunda sıkıntı olmayacak. Ama bu damping fiyatı diğer satıcıların canına okuyacağı için yedek parçada bir süre sıkıntı olabilir.

Sağlamlığa gelince, orta kalite çin mallarını al bundan vur ötekine. Çin uzaya astronotlu füze gönderen ve en ünlü markalara fason iş yapan bir yer. Benim gibi motor hastası olmayanlara başlangıç için iyi derim. Tabi ben takım çantamı da hazırladım. ciddi olmayan sorunlarda servise hacet yok.

Bir örnek resim aşağıda...

big_4498244_711204_zf36300.jpg

hayırlı olsun.çok endamlı gözüküyor.
arkadaşlar sitesinde çok daha ucuz ve değişik arzlarda moorlar da var. ben de 1300ytlye 125lik cub modelden alacaktım kredi kartımın yükü az olsaydı:queen:

merhabalar burak ben ....valla arkadaşlar ben de bu forumu açan arkadaşımın durumundayım yanı kaç kere niyetlendim şu çetmen midir çetmemen midir nedir onun motoruna ama moto bilgim de yok... yazılanlar genelde almayın yaramaz diye özetliyor konuyu ama nice motorlar da olsa en azından örnek verebilirmisiniz yanı hazırada tabi konmak ayıp oluyor ama bu sitenin de amacı sanırım bu dur ... tavsiyeler istiyorum... 2000-2500 civarı bir motor lazım chopper arıza vermesin anlmaam valla ama en azından veriyorrsada kolay yaptırabileyim hbr falan de sevmiyorum... ilginiz için teşekkürler

merhabalar burak ben ....valla arkadaşlar ben de bu forumu açan arkadaşımın durumundayım yanı kaç kere niyetlendim şu çetmen midir çetmemen midir nedir onun motoruna ama moto bilgim de yok... yazılanlar genelde almayın yaramaz diye özetliyor konuyu ama nice motorlar da olsa en azından örnek verebilirmisiniz yanı hazırada tabi konmak ayıp oluyor ama bu sitenin de amacı sanırım bu dur ... tavsiyeler istiyorum... 2000-2500 civarı bir motor lazım chopper arıza vermesin anlmaam valla ama en azından veriyorrsada kolay yaptırabileyim hbr falan de sevmiyorum... ilginiz için teşekkürler

biraderim olaya şu açıdan bak...bu zamanda 2000 gaymeye bu ebatta makina varmı...yok...2.elde bile zor bulursun...adı sıfır işte...bu mantıkla bakarsan al...günahıyla sevabıyla makinan olur çatır çatır gez dolaş...sende tad rüzgarı...

birde bu kampanyadan önce alan gariplerin suçu neydi ya...resmen adamı keriz yerine koyuyorlar...ayıp ya...bu nasıl ticaret anlayışı...bu 2.ellerdeki aynı model fiyatlara bakarmısınız ya...şaka gibi...

http://www.sahibinden.com/search.ph...eld]=price&submit_detay.x=67&submit_detay.y=6

Son düzenleme:
stok maliyetlerini düşürmek için ellerindeki malı kampanyalı olarak satıp nakite çevirmeye çalışıyorlar bence

ben inanıyorumki bu rakamda bile deli kar var...

önceki satılanlarda %150-200 kar marjı varsa...

şimdi kar oranı %50-70 arasında...çünkü vergisiz fiyatı 1425 ise...bu makine bildiğim 600 dolar civarında maliyetle geliyor....hesaplarım yanlış değilse...yine kazanıyorlar hep kazanacaklar...

bir mobilya mağazası veriyorsa demekki bir dalga mutlak var bu işte...neden kampanyayı bu adamlar yapıyor...

Son düzenleme:
ben çok şeyler söylerimde forum bunu yeri değil.
rekabet kurulu son kullanıcıyı cezalandırmak yerine piyasa şartlarını oluşturmak için çalışsa şu an ülke olarak bulunduğumuz durumdan daha iyi yerde olurduk.

ben çok şeyler söylerimde forum bunu yeri değil.
rekabet kurulu son kullanıcıyı cezalandırmak yerine piyasa şartlarını oluşturmak için çalışsa şu an ülke olarak bulunduğumuz durumdan daha iyi yerde olurduk.

abi ben sana bişey diyimmi...şu sahibinden.comdan ilanlar verdim ya...bir kişi bile Rekabet Kuruluna zarardayım bu nasıl iş diye başvuru yapsa çarklar işler ve bunu satamazsın bu fiyata diye engel olur Rekabet Kurulu...inan buna...

Türkiye çiftlik olmuş...

Son düzenleme:
yerli motosiklet imalatçıları başvurup karlarının düştüğünü belirterek vergilerin artışını sağlamışlardı.
bence orada yapılması gereken ise motosiklet imalatçılarının üretimini yapmış oldukları modellerin yerli üretim oranında vergi indirimine gidilmesiydi.
madem yerli üretim teşvik edilecek. adil olanı budur.
ben bütün parçasını çinden getireyim burda tornavida ile birleştireyim yerli üretim olarak piyasaya süreyim sonrada diğer yatırım yapan firmalar ile aynı oranda vergi ve piyasa avantajı yakalayayım.
vergiyi çıkaranlar bunların hepsini bizden daha iyi biliyorlar fakat kapalı kapılar ardında neler oluyor kimseler bilmiyor

ben inanıyorumki bu rakamda bile deli kar var...

önceki satılanlarda %150-200 kar marjı varsa...

şimdi kar oranı %50-70 arasında...çünkü vergisiz fiyatı 1425 ise...bu makine bildiğim 600 dolar civarında maliyetle geliyor....hesaplarım yanlı değilse...yine kaznaıyorlar hep kazanacaklar...

bir mobilya mağazası veriyorsa demekki bir dalga mutlak var bu işte...neden kampanyayı bu adamlar yapıyor...

Kedi olalı bi fare tuttun nihayet

Bu motorların tıpkısının aynısını Kanuni Seyhal250 4-500 ytl olarak alayamıza giydirdi

Bizi kesmedi bu mondial ( motor aynı kasa biraz değişik )250mct olarak 4-5000 ytl civarındaki paralara bize sattı.

Oda az geldi birsürü firma değişik adlar altında 4-5.000 ytl rakamlarda sırayla bazan hep birlikte türk tüketicisine uydurdular

Şimdilerde havalar soğuk ondanmıdır bilinmez aynı motor 1.425 + vergi olarak satılıyor. Ve bu adam bundan para kazanıyorsa diğerleri kazandıkları paraları koyacak yer bulmakta baya zorluk çekiyor olmalılar

Way anasını adamlar ne götürmüş demek doğru olmaz neticede bu bir ticarettir. Serbest piyasadır.

Way anam demek daha doğru olacaktır.

Biz eşek olduğumuz sürece elbetteki sırayla semer vuracak birileri olacaktır.

Saygılar..

Kedi olalı bi fare tuttun nihayet

Bu motorların tıpkısının aynısını Kanuni Seyhal250 4-500 ytl olarak alayamıza giydirdi

Bizi kesmedi bu mondial ( motor aynı kasa biraz değişik )250mct olarak 4-5000 ytl civarındaki paralara bize sattı.

Oda az geldi birsürü firma değişik adlar altında 4-5.000 ytl rakamlarda sırayla bazan hep birlikte türk tüketicisine uydurdular

Şimdilerde havalar soğuk ondanmıdır bilinmez aynı motor 1.425 + vergi olarak satılıyor. Ve bu adam bundan para kazanıyorsa diğerleri kazandıkları paraları koyacak yer bulmakta baya zorluk çekiyor olmalılar

Way anasını adamlar ne götürmüş demek doğru olmaz neticede bu bir ticarettir. Serbest piyasadır.

Way anam demek daha doğru olacaktır.

Biz eşek olduğumuz sürece elbetteki sırayla semer vuracak birileri olacaktır.

Saygılar..

2005 ten beri bunları yazarım...bunları yazmak içi bu foruma adım attım...ama sana faydamız olmadı ki aldığın makina ortada...sana faydamız dokunmadı yani..amaca ulaşamadık..:cat:

semeri vurdular sanada ..özeleştiri yapmanda güzel bişey...geç oldu güç olmadı...seni kurtardıysak başka bişeyi çözmeye gerek yok...:wiinkk:

piyasayı herkes az çok biliyor...sen o dandirik 200 lük makinayı hangi kafayla aldın onu yaz hele...:p

2005 ten beri bunları yazarım...bunları yazmak içi bu foruma adım attım...ama sana faydamız olmadı ki aldığın makina ortada...sana faydamız dokunmadı yani..amaca ulaşamadık..:cat:

semeri vurdular sanada ..özeleştiri yapmanda güzel bişey...geç oldu güç olmadı...seni kurtardıysak başka bişeyi çözmeye gerek yok...:wiinkk:

piyasayı herkes az çok biliyor...sen o dandirik 200 lük makinayı hangi kafayla aldın onu yaz hele...:p

2005 de Nerden biliyorsun Malum oldu herhalde..

Sen benim aldığıma bakma hesap kitap meselesi detaya girmeye gerek yok şimdi benzin döküp yaksam 1 kuruş zararım olmaz

Sen kendi motorundan bahset 1 senedir satamadın yada kimse almadı diyelim
Nerden baksan 1.000 ytl zararın olmadan satamayacaksın buda demektirki 1.000 ytl ye alınmış bir çinliden daha fazla zarardasın

2005 de Nerden biliyorsun Malum oldu herhalde..

Sen benim aldığıma bakma hesap kitap meselesi detaya girmeye gerek yok şimdi benzin döküp yaksam 1 kuruş zararım olmaz

Sen kendi motorundan bahset 1 senedir satamadın yada kimse almadı diyelim
Nerden baksan 1.000 ytl zararın olmadan satamayacaksın buda demektirki 1.000 ytl ye alınmış bir çinliden daha fazla zarardasın

işte o zamanlar başladı bu hikaye...Mondıal zat 150 leri görünce ilk bizim ustada serviste aldım coşkuyu...o zamanlar bizim Tüpçü Niyazi motor satmaya başladı...huylandım...:p

ben elimi öpene 2500 e veriririm...%30 zarar ederim...

sen nereni öptürürsen öptür satamazsın...yada ölü eşşek fiyatına bırakırsın...:paradaki fark bu...

sonra senin 200 lükde bir tüpçüde satılır bakarsın AYGAZ tüpün yanında hediye verilir.....zararım olmaz derken herhalde sakızdan çıkmadı bu...:p

bizim makina o kadar ayağa düşmedi allaha şükür...bu kadar herşeyi bilipde bu makinayı aldıysan adamlar sayende ekmek yedi para kazandı..makro ekonomiye katkın oldu bir şekilde...

sen kaz olduktan sonra yolan çok olur...:parada bir çevirin kendinizde yanmayın...:queen:semer ağır gelince şişe takmaya başladılar müşterileri...:p

işte o zamanlar başladı bu hikaye...Mondıal zat 150 leri görünce ilk bizim ustada serviste aldım coşkuyu...o zamanlar bizim Tüpçü Niyazi motor satmaya başladı...huylandım...:p

ben elimi öpene 2500 e veriririm...%30 zarar ederim...

sen nereni öptürürsen öptür satamazsın...yada ölü eşşek fiyatına bırakırsın...:paradaki fark bu...

sonra senin 200 lükde bir tüpçüde satılır bakarsın AYGAZ tüpün yanında hediye verilir.....zararım olmaz derken herhalde sakızdan çıkmadı bu...:p

bizim makina o kadar ayağa düşmedi allaha şükür...bu kadar herşeyi bilipde bu makinayı aldıysan adamlar sayende ekmek yedi para kazandı..makro ekonomiye katkın oldu bir şekilde...

sen kaz olduktan sonra yolan çok olur...:parada bir çevirin kendinizde yanmayın...:queen:semer ağır gelince şişe takmaya başladılar müşterileri...:p

Ulan ayu bu topicinde içine ettin be

Konu ne- sen ne yazıyorsun

Hem sen neden benimle ve motorumla uğraşıyorsun ki

Konu çetmenin motorları

Ne senin ne de benim motorum değil

Onlarla alakalı sana ne yazarsam yazayım topici açan ve okuyan arkadaşlara çok ayıp olacaktır.

İyiki bi motorun var işin gücün onu pazarlamak ( hoş bildim bileli beceremedin ya) ...

Ulan ayu bu topicinde içine ettin be

Konu ne- sen ne yazıyorsun

Hem sen neden benimle ve motorumla uğraşıyorsun ki

Konu çetmenin motorları

Ne senin ne de benim motorum değil

Onlarla alakalı sana ne yazarsam yazayım topici açan ve okuyan arkadaşlara çok ayıp olacaktır.

İyiki bi motorun var işin gücün onu pazarlamak ( hoş bildim bileli beceremedin ya) ...

bu makinayı alacaklar veya almışlar ile senin aranda fark yok...örnek sensin...ha çapır diye bu arkadaşlar kendini kandırıyor...ha sen enduro diye kendini kandırıyorsun fark yok...

neyini pazarlıcam haci be...Honda cbr 125 i yerden yere vuran kim...:)

YBR 125 cbf 150 den iyidir...aha yazdım...kendi motorum 2.sırada kalite babında...dahası yok...noldu bizim Hondaya yalan oldu...derdim marka değil...kalite...zamanla ak koyun kara koyun belli oluyor...

saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar