arkadaşlar ben lifan motoru aradım ve kesin bilgiye ulaştımı sanıyorum skygo SG250-4 modeli lifan motor üretmiş ama benim ürettiğim bir motorsikleti benim koşullarımda satışırsa garanti verebilirim cetmen motor lifan grub u fiyat konusunda kaile almadı ve biz o motora o fiyatta satıldığı sürece garanti veremeyiz diyorlar. Uzun lafın kısası bu motorun servis i yok garantisi yok yedek parçası yok. Lifan motor piyasaya yeni motorsikletler sokacaklarınıda belirtti henüz fiyatları belirlenmemiş ama motorsikletler kayde değer gibi görünüyor işte resimleri
]
O heriflere bense selam söyle...benim selamımı...adamın .ükünü keserler...:queen:
bu arada sen neden LİFAN ı arıyorsun anlamadım...araman gereken ÇULLAS...malı getiren onlar...SKYGO distribütörü bunlar...
servisleride bunlar...
http://www.cullas.com/motor/services.php
Çullasın bilgisi izni olmadan bu malı SKYGO markasıyla bi Allahın kulu getiremez veya satamaz...
herhalde Sanayi ve Ticaret Bakanlığının yaptırımlarından haberleri yok...
T.C de yasal olarak bir bedel karşılığında satılan tüm ürünler 2 yıl garanti kapsamındadır...orda bir yanlış var...servisi hede hödö biri yaparsa tabi onu bilemem...Yani Yetkili bir servis illaki olcak...bu servis bizim Sanyi Mahallesinde Hede Hödö ustada olabilir...yeterlilik dediğimizde budur...
Bu arad Çullas Motorun Karaköydeki koca mağazası tahliye ediliyor...kocaman KİRALIK ilanı var dükkan önünde...dükkan boşalıyor...yani bunlarıda satıp artık topuklamazlar inşallah...
bizde bunu alacağına temiz (kaç kmde olursa olsun) YBR 125 alın boşa deriz...
almayan sağlar bizimdir...
alana al demem...almayana al demem...:cherry:
arkadaşım ikinci el motordan bu kadar korkmayın...ben 3 tane motor aldım 3'ü de ikinci el idi ve hiçbir sorunla karşılaşmadım...benim 2004 YBR125'mi satarken 17.500 km'deydi ama motor hala sapasağlamdı ilk günki gibi...aynı şekilde 2006 CBF250'yide 8.500 km'de sattım o da sıfırdan farksızdı...yani demem o ki motordan anlamıyosanız bile yanınıza anlayan birisini alıp gidin iyice bir baktırın yada arkadaşınızın tanıdığı iyi bir ustaya gösterin olsun bitsin...yani ikinci el motordan bu kadar korkmayın...:cat:
arkadaşım belki sıfıra pincem...sanamı sorcam bide...

param var belki kum şekli...
"budur" diyenler paraları matbaada basıp bide Çin malına binerler ona yanarım...:bounce:

r:
evet ürün sayfasına girdim...bu malı ÇULLAS satıyor...SKYGO markası çünkü...aynı malı satan başka başka çok isim var ama SKYGO ise ÇULLAS ın yakasına yapışabilirsiniz...