çetmen'in satmış olduğu motorsikletler

bu iş benimde kafamı zonklattmadı degıl bu fıyata anca çop tenekesi alınır ya sco ları bu fıyata vermıyolar kesın bı anormallik vardır o motorda

bu iş benimde kafamı zonklattmadı degıl bu fıyata anca çop tenekesi alınır ya sco ları bu fıyata vermıyolar kesın bı anormallik vardır o motorda

bence, o magazalar her türlü eşyayı satıyor.bu motorlarda uzun süre ellerinde kaldı.peşin paraya çevirmek içinde o fiyattan satıyorlar.e bide adamların satış sonrası destegi ve servis desteği gibi sorunu yok ha dolap satmış ha mobilya ha motosiklet.

Arkadaşlar
Kütahya Aslanapa da ikamet ediyorum.
benim motorum resmimde var
servisim ilde
ama ilçemde servisi yok
skygo markasıyla alakam yok
ama burada 250-4 modeli inceledim
benim 5/2006 aldıgım zamanlarda bunlar yoktu
tercihimi bu modele yönlendirebilirdim
Aslanapa ve Altıntaş ilçelerinde servisleri var
diğer ilçeleri bilmiyorum
ilçelere kadar servis olayını çözmüşler
Hemen peşin hükümle karar vermeyelim
benim için kıskanılacak bir durum.

Son düzenleme:
Çetmen'den 15 ŞUBAT'TA "SKY GO - SG 250" (chopper) Teslim alan biri olarak şunları yazabilirim; motoru bir arkadaşıma aldık, ilk motoru ve kullanmayı bilmiyor o yüzden Çetmen'den evine ben getirdim. Bizden önce motor alanda (cross motordu) ve bizde de aynı problem çıktı, sibopları tıkalıymış (içine bi sıvı sıkıyorlarmıymış neymiş) ince bir telle açtı felan, sonra yüksek devirde gaz verdi bir süre, bir-iki civatası gevşedi bu arada :) vs. 10/15 km kullandım fena değildi sürüşü, koltuk felan bayağı rahattı...
Not:15 Taksit 3 bin küsüra almış arkadaşım motoru.

Daha önce Honda'dan 0 km CG125 (Titan) alan biri olarak, berbat bir teslim alış olduğunu söyleyebilirim, elimize bidonu tutuşturup benzin almaya yolladılar felan (belki normaldir bilemiyorum :) bir çocuk vardı (20 yaşında aşağı yukarı) tek başına ilgilenmeye çalışıyordu zavallı, çin'le uğraşmak zor gerçekten...

SONUÇ OLARAK:

Eski motorum Honda Titan çok şükür bizi hiç üzmedi 22.000'de 2400 liraya sattık ama cillop gibiydi, (biri geldi mesela; dişliyle zincir değişmiş herhalde dedi, yok dedim orjinal, hastalık işte bakarsan bağ olur hesabı :) Şimdide Kawasaki ER 6 - F (2. el aldık) kullanıyorum ve memnunum Allah'a şükür...

BENİM ARKADAŞLARA TAVSİYEM Kİ BANA İNANIN AKLIN YOLU BİRDİR İKİNCİ EL İYİ BİR JAPON (honda, yamaha, kawasaki..) ÇİN'DEN İYİDİR. ŞUNU DA EKLEYEYİM EN ÖNEMLİSİ; BURADAN ATIP TUTMAK KOLAY BENİM ARKADAŞIM TAKSİT OLMASI SEBEBİYLE ÇİN ALDI, GİT JAPON AL DEMEK KOLAY AMA EKONOMİ MESELESİ AYRICA PARASI OLAN VAR OLMAYAN VAR O YÜZDEN ÇİN MOTORLARI EKONOMİK OLMALARINDAN TERCİH EDİLİYOR AMA ELİNDE AZ BİRİKMİŞİ OLANLARA 2. EL JAPON TAVSİYE EDERİM.

öncelikle hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben öğrenciyim ve uygun fiyata bir motorsiklet arıyorum bi öğrenciden de bu kadar para çıkıyorumuş öğrenmiş olduk:) 2100-2200 ytl arası bir motorsiklet arıyorum şimdi ben 2.el bir motorsiklet alsam izmirde nerden bulabilirim?

skygo 250 yi bende ocak ayında aldım ocağın 3 ü veya 4 ydü sanırım izmir sarnıçtaki deposundan teslim aldım motoru çin japon diye bir kıyaslama gereksiz japon markalarının üstünlüğü tartışılmaz tabiiki ama yeni başlayanlar için bence ideal bir motor hem ucuz hem kullanımı kolay ve cidden çok rahat bir motor parça bulmak servis falan olaylarına kesinlikle katılmıyorum bir çok yerde yedek parçası ve servisi bulunuyor en azından izmirde iyi bakıldığı sürece bence sorun çıkartmadan sınıfına göre iyi bir performans verecek bir alet gözünüz korkmasın yani

arkadaşım temizinden al bir ybr 125 kafan rahat etsin , istediğin gibi gez , parçası ucuz , kaliteli , japon , sağlam daha ne istiyosun boş ver sen çan çinleri diğerlerini...

skygo 250 yi bende ocak ayında aldım ocağın 3 ü veya 4 ydü sanırım izmir sarnıçtaki deposundan teslim aldım motoru çin japon diye bir kıyaslama gereksiz japon markalarının üstünlüğü tartışılmaz tabiiki ama yeni başlayanlar için bence ideal bir motor hem ucuz hem kullanımı kolay ve cidden çok rahat bir motor parça bulmak servis falan olaylarına kesinlikle katılmıyorum bir çok yerde yedek parçası ve servisi bulunuyor en azından izmirde iyi bakıldığı sürece bence sorun çıkartmadan sınıfına göre iyi bir performans verecek bir alet gözünüz korkmasın yani

hım.. kardeşim ne kadara aldın plaka vs. dahil?vitesli değil mi?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaşım temizinden al bir ybr 125 kafan rahat etsin , istediğin gibi gez , parçası ucuz , kaliteli , japon , sağlam daha ne istiyosun boş ver sen çan çinleri diğerlerini...

Şimdi birde tarz meselesi..... YBR ile chooper aynı değil....Ybr commuter.. Yani kısa kullanımlar için yapılmış....

Bırakın da arkadaş kararını daha özgürce versin... Haaa birde Ybr de japon değil bilirsin sen ama?....:cat::cat:

Şimdi birde tarz meselesi..... YBR ile chooper aynı değil....Ybr commuter.. Yani kısa kullanımlar için yapılmış....

Bırakın da arkadaş kararını daha özgürce versin... Haaa birde Ybr de japon değil bilirsin sen ama?....:cat::cat:

niye abi çin de üretilince japanluktan çıkıyomu motor :) , mühendisleri , parçaları her şey japon , mis gibi japon işte , yamaha yani :mrgreen: al al sen ybr al arkadaşım...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
niye abi çin de üretilince japanluktan çıkıyomu motor :) , mühendisleri , parçaları her şey japon , mis gibi japon işte , yamaha yani :mrgreen: al al sen ybr al arkadaşım...:p

Yok be...Alayı çin..Parçalarına kadar.... Sadece 2004 yıllarında yapılanlar korede imal edildi.....:cat::cat:

Şimdi teline kadar çin işi....:cat::cat: Taam sağlam motor ama çinli o da işte....:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

evet kesinlikle ikisi çok farklı stili olan motorlar chooper ya da scooter almayı düşünüyorum aslında scooter daha ağır basıyor ama bu fiyatı duyunca işte biraz ilgilenmeye başladım motorla arkadaşlar keeway f-act/arn hakkında ne düşünüyorsunuz?

öncelikle hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için ben öğrenciyim ve uygun fiyata bir motorsiklet arıyorum bi öğrenciden de bu kadar para çıkıyorumuş öğrenmiş olduk:) 2100-2200 ytl arası bir motorsiklet arıyorum şimdi ben 2.el bir motorsiklet alsam izmirde nerden bulabilirim?

dostum madem öğrencisin sana direkt model öneriyorum...debriyaj derdi olmayan yarıotomatik Innova 125...kalite arıyorsan kaliteli makina...hız arıyorsan (bazen 120-125 rahat yapsın diyorsan yani) cbf 150 ve ybr 125 i tokatlayan tek makina...çok basit kullanım...huruzlu makina...küçükde bir digital ekranı var toparlağın...o kadar sevimli yani...hızlı güçlü...ve en önemlisi benzini kokluyor...2005 te bende vardı...deposu 4 litre alır...150 km den fazla gider...efsaneleşmiş bir makina...ayrıca hangi viteste olduğunu gösterir ışıklı gösterge...bide çanta yaptınmı...Türkiyeyi dolaş başkada bişey demiyorum...

ilanlarda 3 ilan gördüm...biri 10.000 in üzeri...2000 gayme

http://www.sahibinden.com/10_000_km...nnanova_125ccWQQaXQQ4570134WQQpXQQdisplayitem

biri 13000 diyor aradığıdan 14-15.000 dedir...2200...

http://www.sahibinden.com/honda_innova_2005_model_125cc_cok_temizWQQaXQQ4589617WQQpXQQdisplayitem

ama senden almanı istediğim 1500 km diyor..2650 pazarlıkla 2550 yapar...200 masraflar 2750 eder...sıfırı 3.090 ytl plakayla 3300...çıkarsa bu para sıfır al derim...çünkü uygun 2.el seçeneğin yok...

1.seçenek çok mantıklı görünüyor...

birde bana dua et başkada bişey istemem.....:wiinkk:

ve lütfen bu makinayı alma...çok rica ederim kardeşim...bide yalvarıyoz millete yav..:queen:

düşünme bile...kafanı bile çevirme pişmanlık duyma...bunlar makina değil...:cat:

Bunca kötülemelere ve karşı gelmelere bile yinede ben diyorum ki;

Herkes kesesine göre davransın...
╬ Eğer makinayı ben alıp bir kaç ay biner ondan sonrada aldığım fiyat kadara
da satarım diyorsanız..Alın bir 2.el japon keyfinize bakın..:wiinkk:

╬ Yok eğer ben alırım bu makinayı biner dağılıncada koyarım tekmeyi kıçına..Maksat motosiklet ruhumu şırıngalamak,
diyorsanız..Alın bir çinli keyfinize bakın...:wiinkk:

-------
ybr ile ben 900 km 2. marmok a gittim hiç sorun yaşamadım eski motorum olsa
250 lik cinli gitmeye cesaret edemezdim hiç 250 cinli chopper ile ybr kıyaslanmaz. 250 cinli chooper ile cesmeye gitmiştim artcım donuste ayaklarının agrıdıgını soyledi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar