Olmalı mı:cyclopsan
Böyle bir soruya cevap alman çok zor, asıl amacın nedir onu anlat ona göre cevap bulursun.
ASIL AMACINI SÖYLE SEN!! , NEAMAÇLA SORUYOSUN BUNU BAKİİMM!!:mrgreen:
asıl amacım; servisin bayiden uzak olması, motoru sürerek şehrin öteki ucuna sürerek götürmek istemememiz yada bozulması durumunda motoru servise başka bir aracın üzerinde götürmenin bize kaç YTL ye mal olacağıdır.
walla tuturduğuna gidio
bende kapalı transit münübüs var çekici olarakda kullanıom
makul fiyat veririm
:cat:
ben iterim yolda kaldıkça. gözünde büyütme, bildiğin bi tamirci yönünde iteklemeye başla, illa ulaşırsın biyere. bi keresinde 2 saatten fazla itekledim motoru güneş tepemde. bi gün içinde kapkara oldum, yandım, tatilde nerdeydin dediler. sustum. içime attım :salut:
ben iterim yolda kaldıkça. gözünde büyütme, bildiğin bi tamirci yönünde iteklemeye başla, illa ulaşırsın biyere. bi keresinde 2 saatten fazla itekledim motoru güneş tepemde. bi gün içinde kapkara oldum, yandım, tatilde nerdeydin dediler. sustum. içime attım :salut:
:mrgreen:
hocam; ankaralısın sende düşünsene çayyolundan ulusa yada sanayiye kadar ittiğimi ::stretche :cherry:
beşevlerden balgata, odtü kawşağından gimata, ostimden gimata ittim. uzun yol tecrübelerim bu kadar, kısaları saymıyorum bile. hele bi 64 model mz wardıki, bütün profesyonel sporculara tawsiyemdir kendileri, en sağlam antreman. bahçelide yolda kaldım ittim, bikaç gün sonra yine bahçelide, yine ittim, amcanın biri hala gezdiriyomusun onu dedi. sustum. içime attım.
çaar, ben iterim. 10 liranı alırım, artı soğuk kola 2buçuk litre.
anadolu hisarından altunizade'ye kadar yağmurda 3 saat sl 150 iten biri olarak söylüyorum ki (okan_style desteğiyle :cat.. motor itmekten kaçınma
![]()