Çekici ücretleri hakkında bilginiz var mı??

Motorsiklet çekme ücretleri hakkında bilginiz var mı :silent:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Olmalı mı:cyclopsan

Böyle bir soruya cevap alman çok zor, asıl amacın nedir onu anlat ona göre cevap bulursun.

Son düzenleme:
01.09.2008 tarihinde kaza yapmıştım çekici götürmüştü motoru şehir içi 35ytl aldılar(35'de krşıdan alacaklarını sölediler) götürdükleri yerde en fazla5 veya 10 km ötede

benim ehliyetsizlikten dolayı çekilmişti 10 km bile olmayan mesafeye 70 YTL kitlemişti şerefsizler... bi de hasar vermişlerdi

Olmalı mı:cyclopsan

Böyle bir soruya cevap alman çok zor, asıl amacın nedir onu anlat ona göre cevap bulursun.

ASIL AMACINI SÖYLE SEN!! , NEAMAÇLA SORUYOSUN BUNU BAKİİMM!! :p :mrgreen:

asıl amacım; servisin bayiden uzak olması, motoru sürerek şehrin öteki ucuna sürerek götürmek istemememiz yada bozulması durumunda motoru servise başka bir aracın üzerinde götürmenin bize kaç YTL ye mal olacağıdır.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ASIL AMACINI SÖYLE SEN!! , NEAMAÇLA SORUYOSUN BUNU BAKİİMM!! :p :mrgreen:

asıl amacım; servisin bayiden uzak olması, motoru sürerek şehrin öteki ucuna sürerek götürmek istemememiz yada bozulması durumunda motoru servise başka bir aracın üzerinde götürmenin bize kaç YTL ye mal olacağıdır.

yolda kaldığın yerle servisin mesafesiyle doğru orantısıyla bulabilirsin yolda kalmaman dileklerimle:rendeer:

walla tuturduğuna gidio
bende kapalı transit münübüs var çekici olarakda kullanıom
makul fiyat veririm
:cat:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben iterim yolda kaldıkça. gözünde büyütme, bildiğin bi tamirci yönünde iteklemeye başla, illa ulaşırsın biyere. bi keresinde 2 saatten fazla itekledim motoru güneş tepemde. bi gün içinde kapkara oldum, yandım, tatilde nerdeydin dediler. sustum. içime attım :salut:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben iterim yolda kaldıkça. gözünde büyütme, bildiğin bi tamirci yönünde iteklemeye başla, illa ulaşırsın biyere. bi keresinde 2 saatten fazla itekledim motoru güneş tepemde. bi gün içinde kapkara oldum, yandım, tatilde nerdeydin dediler. sustum. içime attım :salut:

eee hep motor mu çekcek birazda sahibi dimi ama...

:mrgreen:
hocam; ankaralısın sende düşünsene çayyolundan ulusa yada sanayiye kadar ittiğimi ::stretche :cherry:

:mrgreen:
hocam; ankaralısın sende düşünsene çayyolundan ulusa yada sanayiye kadar ittiğimi ::stretche :cherry:

beşevlerden balgata, odtü kawşağından gimata, ostimden gimata ittim. uzun yol tecrübelerim bu kadar, kısaları saymıyorum bile. hele bi 64 model mz wardıki, bütün profesyonel sporculara tawsiyemdir kendileri, en sağlam antreman. bahçelide yolda kaldım ittim, bikaç gün sonra yine bahçelide, yine ittim, amcanın biri hala gezdiriyomusun onu dedi. sustum. içime attım.

beşevlerden balgata, odtü kawşağından gimata, ostimden gimata ittim. uzun yol tecrübelerim bu kadar, kısaları saymıyorum bile. hele bi 64 model mz wardıki, bütün profesyonel sporculara tawsiyemdir kendileri, en sağlam antreman. bahçelide yolda kaldım ittim, bikaç gün sonra yine bahçelide, yine ittim, amcanın biri hala gezdiriyomusun onu dedi. sustum. içime attım.

::eek:hmy:: ::koop:: koptum ya.. :mrgreen:
ama helal olsun iyi itmişsin az yol değil, valla ben senin yaptığının 1/10 ini yapamam :pale: onun için peşinen güveneceğim cüzi fiyatlı bir taşıyıcı arıyorum :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
anadolu hisarından altunizade'ye kadar yağmurda 3 saat sl 150 iten biri olarak söylüyorum ki (okan_style desteğiyle :cat:).. motor itmekten kaçınma :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar