Cc yükseltme

500r'ın egsozunu değiştirince güzel ses veriyormuş. Honda 500r kullanıcıları başlığına bak istersen.

2 silindir, düşük beygir, görüntüsüde rr gibi tam senlik.

Allahın taktiri ilahisi. Olmaz demiyorum herkese olmaz diyorum. Dünya şampiyonları bile kazalara karışabiliyorlar. Eğer o riski zaten göz önünde bulundurmaya cesaretimiz yoksa motor sevdasından vaz geçmemiz lazım. Kısacası burada kader de şans da devreye giriyor en azından benim görüşüm bu )

Her alan için aynısı olmuyo %70 tecrübe gerektiriyorsa eğer %30 da şans gerektiriyor.

Kaderle şansla olur bu işler diyorsan 600rr al

Arkadaşım merhaba,

600rr dan önce daha uysal bir motor tercih edersen çok daha güvenli olacaktır.

Kaderle şansla olur bu işler diyorsan 600rr al

Kaderle şansla olur demedim ki sadece şans da gerektiriyor dedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Arkadaşım merhaba,

600rr dan önce daha uysal bir motor tercih edersen çok daha güvenli olacaktır.

Merhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim galiba bu gidişle yazın 3 ay 250 cc kullanıcam günlük en az 50-60 km :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

hocam bu arada Taner YILMAZ abinin dediği gibi o makinayla gazlamadan gidersen hararet yapıyor çünkü o makina 12.2 kompresyon oranına sahip. Hız istiyor o makinalar. karşıdan gelen bi rüzgar istiyor.

Allah büyük bakalım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden spor motorsiklet tercih ediyorsunuz? Günlük kullanımda zor olmuyor mu? Oturuş pozisyonu rahatsız değil çünkü sehir içi trafiğinde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Xj6 Diversion F düşünebilirsin. Sesi de tatmin eder, RR makinalara göre daha uysaldır. Ama sonuçta uysal dediysek de 78 beygir güç var.

Neden spor motorsiklet tercih ediyorsunuz? Günlük kullanımda zor olmuyor mu? Oturuş pozisyonu rahatsız değil çünkü sehir içi trafiğinde.

1. Etken küçüklüğümden beri belkide tek hayalim spor bir motor.
2. Etken ise üniversite durumu.
3. Etken daha güzel olması.

Bu gidişle 3 ay 250 cc kullanıcam günlük 50-60 km belki uzun yol yapıcam. Sonrasında ise istediğim motoru alıp iyi bir eğitim almak. Çünkü sadece eylülde alabilirim alamazsam eğer bir daha şansım olmaz. Bu şekilde fazla sorun olacağını da sanmam

1. Etken küçüklüğümden beri belkide tek hayalim spor bir motor.
2. Etken ise üniversite durumu.
3. Etken daha güzel olması.

Bu gidişle 3 ay 250 cc kullanıcam günlük 50-60 km belki uzun yol yapıcam. Sonrasında ise istediğim motoru alıp iyi bir eğitim almak. Çünkü sadece eylülde alabilirim alamazsam eğer bir daha şansım olmaz. Bu şekilde fazla sorun olacağını da sanmam

hocam XJ6 güzel öneridir hakkaten, ses de var görüntü de var

Xj6 Diversion F düşünebilirsin. Sesi de tatmin eder, RR makinalara göre daha uysaldır. Ama sonuçta uysal dediysek de 78 beygir güç var.

Bu da olabilir kötü değilmiş hoşuma gitti yani teşekkür ederim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------

hocam XJ6 güzel öneridir hakkaten, ses de var görüntü de var

Aynen baya iyiymiş :)

125 cc ile uzun yola gittim 250 cc de ise artçı olarak uzun süre yolculuk yaptım 250 cc sadece görünüş yani o kendimi çok aşırı geliştirebileceğim bi makina değil.
Bence 250 cc kendini geliştirebileceğin bir makina.

XJ6 çok iyi bir öneri olmuş en azından gaza gelip yuksek hızlara cıkmandan seni korur. Ayrıca sevdiğin 4 silindir sesini de alırsın.

Bence milletin gözüne güzel gözükcek diye ss alma. Ya da off be sese bak desinler diye alma. Kendi zevkiniz için sürün abi.

Al bir naked makina oyna şehiriçinde misler gibi.

Kendini de geliştirmek için enduro falan yap. Pist eğitimleri falan al.

Sevgilerle :king:

Bence 250 cc kendini geliştirebileceğin bir makina.

XJ6 çok iyi bir öneri olmuş en azından gaza gelip yuksek hızlara cıkmandan seni korur. Ayrıca sevdiğin 4 silindir sesini de alırsın.

Bence milletin gözüne güzel gözükcek diye ss alma. Ya da off be sese bak desinler diye alma. Kendi zevkiniz için sürün abi.

Al bir naked makina oyna şehiriçinde misler gibi.

Kendini de geliştirmek için enduro falan yap. Pist eğitimleri falan al.

Sevgilerle :king:

abi sırf o oynamak için süpermoto yada cross-enduro kullanmak istiyorum ama boyum çok kısa:pale:

Tecrübeli birisine benziyorsunuz boy cok sıkıntı olmayacaktır.

yaw geçen bindim hocam crf250l bahsettiğim motor. Hani tamam teker yapılır; arka kaydırılarak dönülür. Ama dur kalk olayı bana sıkıntı geldi,yere bir ayağım değiyor(o da zorlama) diğer ayak motorun üstünde, gövdem de motordan yarı inmiş pozisyonda durdu. Bacaklarımın açıldığını hissettim. O "tak" sesi çıktı eklemlerimden.

Işıkta boyu yetmediği için motordan inip. yanında tutarak motoru kaldırdıktan sonra üstüne binip devam eden tanıdıklar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar