CC DELISI geleceğin Valentina Rossisi

Aranıza Beşiktaştan katılıyorum Ayrıca Motovirus ve istanbulriders sitesine de üyeyim bu siteye çoktandır üye olmak istiyordum nasip bugüneymiş. Umarım fazla yabancılık çekmem Ben daha artci bile olamadim derken işin içine balıklama daldım motorum olmasa da çok büyüdüm konumda da çok geliştim diyebilirim.Bu sevda bana 11-12 yaslarinda bulasti, ben sizler kadar sansli degildim zira motorlu çevrem olmadığı gibi bir garip kızcağızdım 70 ve 80lerde :p ama bu yildan itibaren sansimi kendim yaratmaya karar verdim yakın bir zamanda CBF250 ya da YBR125 almayı düşünüyorum. Aslında Chopper tarzı düşünüyordum bacak boyu problematiği yüzünden ama cruiser motorların pek bana göre olmadığını çok iyi kavradım bakalım zaman ne gösterecek :mrgreen: Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1ine ve 2'sine katıldım müthiş güzel bir kurstu.

Motor olayı benim için bir ütopya idi, ütopya hayale dönüştü ve şimdi gerçeğe dönüşüyor. İnanın bana buji ile ilgili bir konu okurken bile heyecanlanıyorum bir de aile faktörü söz konusu hepsi etkili mualif durumdalar :( nolacak benim halim kaç yaşına geldik hala onların onayı olmadan rahat edemiyoruz :bounce: çoook çalışmam lazım çoook ::)Hepinizin yolu acik olsun ve iyi şansı hep yanında olsun arkadaslar

Hoşgeldin :) Bayan mısın :silent: Yalnış anlama sitede çoğunluğu sağlamak adına :mrgreen:

Hoşgeldin :) Bayan mısın :silent: Yalnış anlama sitede çoğunluğu sağlamak adına :mrgreen:

Dünyada çoğunluğu sağlamak adına evet dishy kardesim :p Avatarda da bizzzat kendimim. Tam nadiratı mahlukat derler eskiler bana.

Sevgili Prometheus çok dikkatli gördüm sizi :rendeer:

teşekkürler arkadaşlar 3 hafta önce gittiğim Milano Motosiklet Fuarıyla ilgii yazımı yakında yayınlarım umaraım sizlerde seneye gidersiniz müthiş güzel bi fuardı. Ben acemilik çektim siz çekmeyin :) diye hiç bi masraftan çekinmedim :p

İlgi alanım erkekler olmadığı için mutluyum, gururluyum :cherry:
Konuyu dağıtmayalım... Hoş geldin :)

Bu arada baktım profilinize :mrgreen: 1970 lisiniz.Annemden 1 yaş büyüksünüz,abla diyeyim,tekrar hoşgeldiniz...:rendeer:

Ailemize hoşgeldiniz,yaklaşık 6 aydır tanışma başlıklarına mesaj yazmamama rağmen(çünkü arada mesaj yazamadığım yeni katılımcıların kırılabileceğini düşündüğüm için)sizin bizim kuşaktan ve bir bayan oluşunuz beni çok memnun etti,tekrar hoşgeldiniz sağlıcakla kalınız.

12dw7.png

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu arada Honda'nın Güvenli Sürüş 1ine ve 2'sine katıldım müthiş güzel bir kurstu.

İnanın bana buji ile ilgili bir konu okurken bile heyecanlanıyorum bir de aile faktörü söz konusu hepsi etkili mualif durumdalar :( nolacak benim halim kaç yaşına geldik hala onların onayı olmadan rahat edemiyoruz

eğitimini alarak başlayan bilinçlli bir kullanıcı olduğunuz için tebrikler :cat: , bulaşan motosiklet mikrobunuz hiç geçmesin kazasız belasız güle güle kullanın..

aile muhalifliği konusuna farklı bi bakış açısı getireceğim.. çoğumuzun olduğu gibi benimde ailem pek istekli değildi, artık alışıyolar, şimdi babam "ilerde satma bu motora ben binerim diyor" ben tereddütte kalıyorum.. ya yok sen binme belki sorun çıkartır falan diyorum, al güzelce bin diyemiyorum :mrgreen: koruma içgüdüsüyle motosiklete karşı çıkıyoruz sanırım , çok doğal

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Teşekkürler arkadaşlar eminim uzun süreli bir arkladaşlık olacak :) Bu arada harika bi yazı yazdım fotoğraf nasıl ekleyeceğim? url adresi istiyor biri bana yardım eli uzatsın :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar