CBR'ları bedavamı dağatıyorlar:D

Facebook wolf grubunda 130 tane mesaj olmuştu sanırsam debriyaj problemi ile ilgili.. Herkeste çıkmaya başladı(çoğunlukla 2014 modellerde).. Sorun çıkmayanlar da 'siz debriyaj kullanmayı bilmiyorsunuz' diye çıkıştılar falan karıştı bir ortalık.. Marş konusu bir bende çıktı sanıyorum onu da nasıl becerdim bir fikrim yok..

O konuda bilgim yoktu, iki arkadaşımda var sorunsuz kullanıyorlar ben onlara dayanaraktan yazdım, ancak ikisi de 2014 değil. Umarım sorununuz kolaylıkla çözülür.

yine iyi okumamışınız ayrıca benim yzf motorsikletim yok düşünüyorum mt 125'de aklımı çelmiyor değilgüzel motor. ben oraya bir sürü motor markası yazdım siz sadece yzf'yi görmüşünüz.
biz sadece biraz özgün olursak iyi olabilir dedik istersen ol istersen olma sen rahat ol öyle farklı olma takıntısı içinde değiliz bin defa belirttik bunu

Yzf sahibisin demedim. Sen yzf ye biniyorsun diye tabiri bir önceki savın örneklemesiydi.

Saydığın motosikletlerin hepsini görsem dahi yazdıklarım için tek bir örnek vermem yeterliydi. Bu yüzden yzf örneğini verdim.
Detaylara takılmışsınız.

Herkes kendisine uygun motoru alır bunun tartışması olmaz elinizde 9 bin liranız varsa ister ekonomik,daha iyi performanslı,sağlam bir motor olarak cbr 250 alırsınız isterseniz parçası pahalı ama en yakışıklı motorlardan biri ve kaliteli yzf125 alırsınız herkesin kendi kararı.
Açıkcası bende çok yaygın olduğu için cbr almadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar