cbr almak çocuğun ismini "emre" koymak gibi bişeydir.
mantığı şöyledir ki;
"düşün düşün karar veremedik, vardır o kadar insanın bi bildiği diye kalabalığa uyduk"![]()
Oda bişey mi cbf 150 tam apaçi motoru adım başı var. Saçmalığa bak, moderatörler nerede acaba hani çöp kutusu bu forumda neye yarıyo acaba? Çocuğun teki gelip forumda saçmalıyor herkesi birbirine katıyor ilgilenen yok. Yzf 125 i Cbr 250 den iyi gören insanla muhattap mı olunur. Yaşının ufak olduğunu her şekilde belli ediyor bence hiç daha da büyütülmeye gerek yok.
Kavga çıkar,kaliteli diye aldım 10.000 km boyunca yolda bırakmadı sağlam atik hafif trafikte kullanımı rahat gözler üstünde. ne alsaydık asya köylü mü?
Kişilik diye mühim bir mesele var.
Dikkat çekme devrindeyiz. Çoğunluk dikkat çekmek için,gözlerin üzerinde olması için bir şeyler yapma çabası içerisinde. Sırf bu yüzden motosiklete binen insanların sayısı azımsanmayacak derecede çok. Özellikle de genç insanlar içerisinde. Ama bazılarına bu da yetmez, farklılık içinde farklılık arar. Hele ki, düşünce farklılıklarından anlamayan, karşıt düşünceleri bilinç süzgecinden geçirmeyen biri ise, tartışmak kaçınılmazdır. Örneği bu konuda mevcut.
Kardeşim, farklılıktan bahsediyorsun,farklı olmayı övüyorsun. Ama gelmiş yzf sürmenin farklılık olduğunu savunuyorsun.
Şöyle diyeyim, cbr da yzf de mühendisler tarafından tasarlanıp, benzer işlemlerden geçirilip fabrikadan çıkarlar. yani kullanıcı hazır olanı kullanmak zorundadır. Kendine custom motosiklet yaptırmadığın sürece farklılıktan bahsetmen anlamsız.Cbr'a 10 kişi biniyorsa, yzf'ye 4 kişi biniyor. Cbr'lar arasında evet farklısın. Ama biraz görüşünü geliştirmek yzf ler arasında sıradan olacağın anlamına gelir.
Bizim dikkat çekme gibi bir derdimizde yok sen rahat ol bunu bin defa yazdım sadece biraz özgün olsak iyi olabilir dedik.istersen olursun istersen olmazsın
Trafikte 50 araç varsa 5 i motosiklet. Bunların 2 tanesinin cbr,1 tanesinin yzf olduğunu farzet. Ben cbr'a biniyorum diye koyun oluyorum, sen yzf ye biniyorsun diye tek mi oluyorsun?
Geniş düşünmek gerek :cat:
Konu basligina cevap veriyorum. Evet bedava dagitiyorlar. Her Sali aksami Sali pazarinda bedavaya veriyorlar. Ben de oradan aldim. Cok berbat bir motor. Ama ne yaparsiniz ki para yoktu gittim bedavaya aldim iste. Param olunca hic kimsede olmayan bir motor alicam. Zaten herkes kola iciyor, kotu birsey olmali diye ben hep fanta icerim ☺
Hocam, sizin Wolf'te sorun var, Wolflerde genel bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sizin motorunuz da sorun giderilirse tek marşta tık diye alır, debriyajı pamuk gibi geçerBak bu adamla geziye çıktık bende 2014 wolf var adamda cbr var 2011 di sanırsam.. Adamda tık yok benim marş geç alır, debriyajda sorun çıkar(garantiden değiştirmeye çalışıyorum)..
Kısacası herkes cbr alsın.. Wolf alan kafama ben..
Hocam, sizin Wolf'te sorun var, Wolflerde genel bir sorun olduğunu sanmıyorum. Sizin motorunuz da sorun giderilirse tek marşta tık diye alır, debriyajı pamuk gibi geçerYalnız iki sorunun beraber çıkması büyük şanssızlık.
ben ne diyorum herif ne diyor herkeze iyi sürüşler benden bu kadar.ben bi taş bulim ona anlatim kırık mıdır nedür
Hocam keşke o taşı siz atmayıp elinizde tutsaydınızda şimdi anlatıyordunuz ne güzel![]()