CBR500R

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Amaç ve beklentinizi söylerseniz daha sağlıklı cevap alırsınız.

Böyle sizi tanımadan, amacınızı beklentinizi bilmeden bize zig gibi alınır mı diye sorarsanız biz de size "Alınır" deriz.

Amaç ve beklentinizi söylerseniz daha sağlıklı cevap alırsınız.

Böyle sizi tanımadan, amacınızı beklentinizi bilmeden bize zig gibi alınır mı diye sorarsanız biz de size "Alınır" deriz.
Haklısınız sadece çoğunluk ne diyor onu merak etmiştim, amacım uzun süre tatmin edici kullanım sağlayan birazda şekli olsun diyeceğim bir motor almak hani bu fiyat bandını hak ediyor mu sizce? Altarnetif var mıdır bu fiyat bandında

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Uzun km.ler boyunca şekilli ve kaliteli bir motor arıyorsanız bence evet, Cbr 500 r alınır. Lakin yüksek performans beklentiniz varsa, 200 üstü düzde yardırayım diyorsanız alınmaz.

Uzun km.ler boyunca şekilli ve kaliteli bir motor arıyorsanız bence evet, Cbr 500 r alınır. Lakin yüksek performans beklentiniz varsa, 200 üstü düzde yardırayım diyorsanız alınmaz.
Ya evet kafamı karıştıran bir konuda o oluyor hani insanın canı çekiyor 200 üstüne çıkmakta malum İstanbulda kaç kere çıkıcam o hızlara düşüncesi geliyor ardından o yüzden pek önemli değil gibi sonucta top speedine hızlı ulasıyor gibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ya evet kafamı karıştıran bir konuda o oluyor hani insanın canı çekiyor 200 üstüne çıkmakta malum İstanbulda kaç kere çıkıcam o hızlara düşüncesi geliyor ardından o yüzden pek önemli değil gibi sonucta top speedine hızlı ulasıyor gibi
Şile,Teke, Darlık tarafında sizi mutlu eder, üzmez ama Kuzey Marmara'ya çıkıp yapıştırırsanız beklentilerinizi karşılamayabilir. Geçmişte 80000 km'de olan eski nesil bir Cbr 500 R sürmüştüm, zerre titreşim yoktu, kullanımı çok rahattı, sevmiştim.

Bence Cbr 500 R ülkemizde arada kalmış, değeri bilinmemiş makinelerden biridir. Geçenlerde Honda test günlerinde üzerine oturdum, çok rahattı. Bir de Honda'nın servis kalitesi bir başka, bak biz Kawasaki'de senkron ayarı için şirket yönetimindeki adamı tehdit ediyoruz da anca öyle işimiz görülüyor.

Motosikleti
cbf 150
Racing e yeni başlıcak bir genç olsam. Ve başımın ağrımasını istemiyrosa bütçemde kısıtlıysa bu motoru alırdım. uzun süre binerdim.

Ama biraz motordan zevk almak istiyorsam tek alıcağım motor yamaha r25 olurdu.

Motosikleti
Honda CBR500R
Alınır. Bir de ikinci nesil kasalarına yan çanta takılabilse müthiş olurdu.

Ön dişliyi bir boy büyütüyorlar yurtdışındaki kullananlar. Bir tık daha artar son hızı. Motosikletin kendisi gayet dengeli ve bloğu da sağlamdır.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çanta demirleri 2013-2015 modelleri arası için var. 2016-2018 arası için bulamamıştım. Siz nasıl yaptınız?
Özen Motor veya onların bir bayisinden (Feyizoğlu, DRD vs.) sipariş geçmeniz gerekir, ben aldığımda da piyasada hazır bulunan bir ürün değildi. Direkt Özen Motor'a yazın bence. (Givi ve Kappa aynı demirler ve Givi veya Kappa çanta takabiliyorsunuz...)

Bir de Adventurer markasına bakın/sorun, onlar atölyede size uygun demir ayarlayabilirler; (direkt onların çantaları kullanırsınız, güzel mal) zamanında üyelerimizden biri Benelli Leoncino'suna yan çanta demiri yaptırmıştı onlardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar