Haklısınız sadece çoğunluk ne diyor onu merak etmiştim, amacım uzun süre tatmin edici kullanım sağlayan birazda şekli olsun diyeceğim bir motor almak hani bu fiyat bandını hak ediyor mu sizce? Altarnetif var mıdır bu fiyat bandındaAmaç ve beklentinizi söylerseniz daha sağlıklı cevap alırsınız.
Böyle sizi tanımadan, amacınızı beklentinizi bilmeden bize zig gibi alınır mı diye sorarsanız biz de size "Alınır" deriz.
Ya evet kafamı karıştıran bir konuda o oluyor hani insanın canı çekiyor 200 üstüne çıkmakta malum İstanbulda kaç kere çıkıcam o hızlara düşüncesi geliyor ardından o yüzden pek önemli değil gibi sonucta top speedine hızlı ulasıyor gibiUzun km.ler boyunca şekilli ve kaliteli bir motor arıyorsanız bence evet, Cbr 500 r alınır. Lakin yüksek performans beklentiniz varsa, 200 üstü düzde yardırayım diyorsanız alınmaz.
Şile,Teke, Darlık tarafında sizi mutlu eder, üzmez ama Kuzey Marmara'ya çıkıp yapıştırırsanız beklentilerinizi karşılamayabilir. Geçmişte 80000 km'de olan eski nesil bir Cbr 500 R sürmüştüm, zerre titreşim yoktu, kullanımı çok rahattı, sevmiştim.Ya evet kafamı karıştıran bir konuda o oluyor hani insanın canı çekiyor 200 üstüne çıkmakta malum İstanbulda kaç kere çıkıcam o hızlara düşüncesi geliyor ardından o yüzden pek önemli değil gibi sonucta top speedine hızlı ulasıyor gibi
En son ne zaman 200 üstüne çıktığımı hatırlamıyorum bile.200 üstü düzde yardırayım diyorsanız alınmaz
Kuyruğu bire bir aynı olan 2. nesil CB500F yan çanta takabilmiştim.Alınır. Bir de ikinci nesil kasalarına yan çanta takılabilse müthiş olurdu.
Çanta demirleri 2013-2015 modelleri arası için var. 2016-2018 arası için bulamamıştım. Siz nasıl yaptınız?Kuyruğu bire bir aynı olan 2. nesil CB500F yan çanta takabilmiştim.
Özen Motor veya onların bir bayisinden (Feyizoğlu, DRD vs.) sipariş geçmeniz gerekir, ben aldığımda da piyasada hazır bulunan bir ürün değildi. Direkt Özen Motor'a yazın bence. (Givi ve Kappa aynı demirler ve Givi veya Kappa çanta takabiliyorsunuz...)Çanta demirleri 2013-2015 modelleri arası için var. 2016-2018 arası için bulamamıştım. Siz nasıl yaptınız?