Cbr250r 2014 kırmızı (kırmızı motor aldın mı aldın mı :) )

Hayırlı uğurlu olsun. İlk etapta bende kocaman bi sigara var ağzınızda sandım :))

nekadar dik densede one egiliyorsun çok rahat sayılmaz
maşallah Allah kaza bela vermesin, bende kırmızı almak istiyorum. Önce siyah diyordum da kırmızı rengi de çok güzel. Oturuş pozisyonu nasıl rahatmı, önceki kasada bu yönde şikayetler var

nekadar dik densede one egiliyorsun çok rahat sayılmaz

BU FİYATA ALINMAZ MI SİZCE ? :) kararsızlık çekiyorum. motor tecrübem oldu ama vitesli motosikleti çok kullanmadım. başlangıç için alıp bir iki sene kullanıp kendimi geliştirmek istiyorum

Son düzenleme:

izo

Masallahi var vallaha Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassin...

BU FİYATA ALINMAZ MI SİZCE ? :) kararsızlık çekiyorum. motor tecrübem oldu ama vitesli motosikleti çok kullanmadım. başlangıç için alıp bir iki sene kullanıp kendimi geliştirmek istiyorum
benim çok hoşuma gitti cok guzel gidiyor cok hizli bir sekilde 140 km hiza ulasiyor bence bu parayi hakediyor bukadar seri olavagini beklemiyordum garantisi de 4 yıl olmuş

Adana suculardan alacağım, kredi kartına taksit yapmazlar mı, siz nasıl aldınız ?

Hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler nasip etsin

Hayırlı günlerde kullan kardeşim, kazasız belasız. Bende CBR 125r alırken kırmızısını istemiştim nasip değilmiş : )

belki siyahda motor hatlari belli olmuyor gri olsa daha mi hoş olur du

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

sağolasın. Bende cbr125 alirken siyahini istemistim malesef ellerinde olmadigi icin beyaz almıştım. cbr250r dede aynisi oldu yine siyah istedim malesef bu seferde kırmızı nasipmis :)

Son düzenleme:
2.fotodaki boruyu,ağzındaki büyük bi sigara gibi gören bir ben miyim? :)

ilk gören onu görüyor yahu:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:01 ----------

2.fotodaki boruyu,ağzındaki büyük bi sigara gibi gören bir ben miyim? :)
malesef degilsiniz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

Hayırlı olsun. Çok beğendim kırmızısını.

2 sorum olacak. Depo kapağı menteşeli mi yoksa hala elde mi kalıyor? Egzoz yenilenmiş sanırım, yorumlarınız neler?

Paraya kıysam direk alacağım şu kırmızısını, Pulsar 200 aklımı çeliyor...
Öncelikle sağolun
Depo kapağı yine tutanin elinde kalıyor :D
Egzoz ses acisindan bakacak olursak yeniyle eskiyi yan yana koyup denemek lazim sesini de buraya koymaya çalışayım
görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor

Motor denilince akla honda gelir hayırlı olsun kardesim Allah kaza bela vermesin

O2vk4D.jpg

Agzında sigara çok hoş durmuş :) Güle güle kullan, kazasız belasız...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar