burada boyanın kalitesi, içerisine koyulan sertleştirici, üzerine atılan vernik ve tabii ki uygulaması...Bu işlerin nasıl olduğu 6 ay 1 sene sonra belli olur.
Renkler uyumlu fakat boya ne kalitede o önemli.
Boya pul pul dökülmeye başladımı iş çekilmez hal alır..
Yanlamak bizde atasporuDikkat supermotocu YAKALAR :cat:
Acun0'nun her zamanki halleriiyi yakaladın (,
fena olmamis ben begendim birtek su jant haric boyanan kisimlarda kullanima bagli olarak soyulmassa iyi olur. birtek satiliga koysam 9000 tl isterim dedin o kismi anlamadim ekstra birseymi var motorda ciddi soruyorum yanlis anlasilmasin ecu filan yada goremedigimiz ? ben birsey goremedim ekstra cunku , yanlis anlama yani bende cbr250 sahibiyim jantlari boyatma masrafi 150 tl sok tak icinde 50 tl aliyorlar toplam 200 tl, yapan yerde iyi yertekrar soyleyim yanlis anlama bendede ayni motor var zaten
merak ettim baska masrafinmi oldu diye ?
evet arkadaslar haklısınız en az 6 ay sonra belli olur boya ama ben boya ustamdan eminim , dediğim gibi dokunsanız anlarsınız sağlam boya ayrıca arkadasın biri demiş ne masraf ettin diye , masraf etmesem 8.500 e koyardım boya masrfaım , hava silkilasyonunu azaltmak amaclı motor kasasını yere yakın yapacaz , lastikler metzeller , ve xenon far , bundan dolayı söyledim kardeşim 9000 tl den aşagıya vermiyecegimi.
evet arkadaslar haklısınız en az 6 ay sonra belli olur boya ama ben boya ustamdan eminim , dediğim gibi dokunsanız anlarsınız sağlam boya ayrıca arkadasın biri demiş ne masraf ettin diye , masraf etmesem 8.500 e koyardım boya masrfaım , hava silkilasyonunu azaltmak amaclı motor kasasını yere yakın yapacaz , lastikler metzeller , ve xenon far , bundan dolayı söyledim kardeşim 9000 tl den aşagıya vermiyecegimi.
yok 2. el ama temiz aldım , bizim garajdan biri 0 aldı 10 gün geçmeden motoruna kamyon çarptı durdugu yerde granaj gitti kasa yamuldu lastikler temiz ama bende aldım 400 tl ye ihtiyaçtan dolayı o fiyata verdi .. lastikler tertemiz ama ..gidip sifir metzeller m5 lastik on arka takti iseniz haklisiniz :cat: ben sadece boya sandimgeri kalan soylediginiz seyler dusuk maliyetli seyler fakat bir metzeller m5 sifir set 800 tl
![]()
jant şeridiyle tankpad yapıştırıp çok dolu modifiyeli diyenlere emsal teşkil eder umarım
Ben beğendim renk uyumu çok başarılı.
gayet güzel olmuş fazlası sırıtmaya başlayabilir. yalnız birşey eklemek isterim, fren kaliperlerini unutmuşsunuzaynı sarıya ya da elma şekeri kırmızısı hoş durur gibi geldi
imla
buralara gelip yazacağına sana söyledik tünelin çıkış kapısının karşısında billur cam var oradan git al pleksiyi gel beykoza yapalım beraber!!!!motor jant boyasından önce güzel bir renkli ön cam istiyorummmmm abi ben diye ağlıyor..allah kaza bela vermesin..