CBR250 R ' ıma yaptıgım Paint Costum Modifiyesi.

boşver kardeşim kim ne derse desin eline sağlık..çok yakışmış kendini gösteriyor motor..

eleştiri yapan arkadaşlar aynı jantlar zx6-r da olunca güzel 2007 1000rr hrc de olunca güzelde bu arkadaş yapıncamı kötü...güle güle bin kardeşim allah kazadan beladan korusun aman ha gözlere dikkat et:queen:
sagol kardeşim .. eyvallah ..

F54

kardeş gayet güzel olmuş keşke yakın olsak ta benim motora da böyle bi çalışma yapsak malzemeler benden işçilik senden olurdu:cat:

bencede yanı çinli motosikletlere benzemıs
renkler uyumsuz farklı renkler olsaydı amenna yakışırdı.yınede emeğıne sağlık önemli olan senın beğenmen bızım değil abıcım.

Orjinalinden daha canli olmus bence motor.Ama yinede sadece jantlari siyaha boyayip guzel bi kirmizi serit cok daha sade ve guzel olurdu bence.Tabi burda daha fazla emek var.Gule gule kazasiz belasiz bin

bo jant rengi bana Subaru Imprezaları hatırlatıyor her araca yakışan bir renk kombinasyonu...

eod

birader çok güzel olmuş , konuyu açtığın gün yazacaktım bunu ama konuyu bulamadım tekrar.

hiç apaçi işi fln değil gayet mütevazi ve şık durmuş.

gerçekten çok güzel olmuş ancak boya motorun fiyatını düşürmeyecek mi?

iki sevgilinizde çok şık olmuş
umarım güle güle vakit geçirirsiniz

Orijinal fabrika çıkışlı gibi duruyor, güzel olmuş iyi cesaret etmişsin...Oy birliğiyle beğenilmiştir motorun güle güle kullaaan:))

gerçekten çok güzel olmuş ancak boya motorun fiyatını düşürmeyecek mi?

iki sevgilinizde çok şık olmuş
umarım güle güle vakit geçirirsiniz

Kardeşim Zevk için boyandı motor diğerlerinden bir farklılık yaratsın diye , herhangi bir çizik yamulma veya bir sorun yok jantlarda yani ..
bence bu farklılık diğerlerine göre , satışta farklılık arıyanlar için motorun fiyatını azda olsa yüksekte tutmama sebep olabilir ..

subaru altın renk jant yapınca muhteşem deriz.modifiye olarak biz yapsak apaçi deriz.güzel sade şık olmuş.apaçilikle alakası yok eline sağlık.

:cat::rendeer:

bence gayet şık durmuş. Orjinalliği falanda bozulmamış.Gözüne hitap edecek şekilde yapmış arkadaş. Bence başarılıda olmuş:cat:

Eline sağlık Allah kaza bela vermesin:king:

gayet güzel olmuş ilk baktığında apaçi işi gibi görünüyor ama dikkatli inceleyince gerçekten kaliteli olmuş güle güle kullan allah kaza bela vermesin

mükemmel olmuş jant boyamaya karsıydım mavı falan boyayan gordum ama senın resımlerı gordukten sonra notumu alıyorum :) egerki oneri istersende aynı renkle on amortisorleri boya takım tamamlansın ayrıca egsoz bence bozuyor kısa bır egsoz daha agresif gosterıcektır

Herseyin orjinalinden yanayim aksesuar haricinde bu foruma kayit olduktan sonra gormeye basladigim modifiyeler tabiki sade ve abartilmamis olanlar hosuma gitmeye basladi ve motorunuza yaptiklariniz sanki uzerine tam oturmus ve guzelligine guzellik katmis emeginize saglik paylasim icin tesekkurler

Frx

Gayet şık olmuş dostum sade ve göze hitap ediyor apaçiliklede alakası yok fosforlu bişi değil cesaretindne dolayı twbrik ediyorum güle güle eskit boyayı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar