CBR250 R ' ıma yaptıgım Paint Costum Modifiyesi.

Ellerine sağlık,10 Numara olmuş ama sadece egzoz kapağını karbon kaplasaydn daha iyi durabilir zevk meselesi tabi kazasız belasız.

Şu Apaçi Diyen arkadaşı'da ne anlamda dediğini merak ettim doğrusu.

bence mükemmel olmuş..apaçilikle alakası yok..sade ve hoş bi görüntü çıkmış ortaya .. ufak ayrıntıların renkleriyle oynayarak yapılan modifiye hoşuma gidiyor..

fena olmamis ben begendim birtek su jant haric boyanan kisimlarda kullanima bagli olarak soyulmassa iyi olur. birtek satiliga koysam 9000 tl isterim dedin o kismi anlamadim ekstra birseymi var motorda ciddi soruyorum yanlis anlasilmasin ecu filan yada goremedigimiz ? ben birsey goremedim ekstra cunku , yanlis anlama yani bende cbr250 sahibiyim jantlari boyatma masrafi 150 tl sok tak icinde 50 tl aliyorlar toplam 200 tl, yapan yerde iyi yer :) tekrar soyleyim yanlis anlama bendede ayni motor var zaten :) merak ettim baska masrafinmi oldu diye ?

Bu işlerin nasıl olduğu 6 ay 1 sene sonra belli olur.
Renkler uyumlu fakat boya ne kalitede o önemli.
Boya pul pul dökülmeye başladımı iş çekilmez hal alır..

Bu işlerin nasıl olduğu 6 ay 1 sene sonra belli olur.
Renkler uyumlu fakat boya ne kalitede o önemli.
Boya pul pul dökülmeye başladımı iş çekilmez hal alır..
burada boyanın kalitesi, içerisine koyulan sertleştirici, üzerine atılan vernik ve tabii ki uygulaması...
dediğin gibi abi, 6 ay kadar sonra ne olduğu ortaya çıkar...

Herkesin zevki kendi dünyası ile ilgilidir arkadaşlar. Arkadaşımız sadece paylaşmak istemiş. Dostluk göstermek gerekir.

fena olmamis ben begendim birtek su jant haric boyanan kisimlarda kullanima bagli olarak soyulmassa iyi olur. birtek satiliga koysam 9000 tl isterim dedin o kismi anlamadim ekstra birseymi var motorda ciddi soruyorum yanlis anlasilmasin ecu filan yada goremedigimiz ? ben birsey goremedim ekstra cunku , yanlis anlama yani bende cbr250 sahibiyim jantlari boyatma masrafi 150 tl sok tak icinde 50 tl aliyorlar toplam 200 tl, yapan yerde iyi yer :) tekrar soyleyim yanlis anlama bendede ayni motor var zaten :) merak ettim baska masrafinmi oldu diye ?

evet arkadaslar haklısınız en az 6 ay sonra belli olur boya ama ben boya ustamdan eminim , dediğim gibi dokunsanız anlarsınız sağlam boya ayrıca arkadasın biri demiş ne masraf ettin diye , masraf etmesem 8.500 e koyardım boya masrfaım , hava silkilasyonunu azaltmak amaclı motor kasasını yere yakın yapacaz , lastikler metzeller , ve xenon far , bundan dolayı söyledim kardeşim 9000 tl den aşagıya vermiyecegimi.

evet arkadaslar haklısınız en az 6 ay sonra belli olur boya ama ben boya ustamdan eminim , dediğim gibi dokunsanız anlarsınız sağlam boya ayrıca arkadasın biri demiş ne masraf ettin diye , masraf etmesem 8.500 e koyardım boya masrfaım , hava silkilasyonunu azaltmak amaclı motor kasasını yere yakın yapacaz , lastikler metzeller , ve xenon far , bundan dolayı söyledim kardeşim 9000 tl den aşagıya vermiyecegimi.

Fırın boya güzel olur merak etme. Son yapacağın çalışmalardan sonra çok daha güzel olacağı belli. Motoru yere yakınlaştırmak görünüşü çok değiştirecek süper olacak bence. Hadi hayırlısı. Bitince fotoları bekliyoruz. Selamlar.

gidip sifir metzeller m5 lastik on arka takti iseniz haklisiniz :cat: ben sadece boya sandim :D geri kalan soylediginiz seyler dusuk maliyetli seyler fakat bir metzeller m5 sifir set 800 tl :D

gayet güzel olmuş fazlası sırıtmaya başlayabilir. yalnız birşey eklemek isterim, fren kaliperlerini unutmuşsunuz :) aynı sarıya ya da elma şekeri kırmızısı hoş durur gibi geldi :)

imla

gidip sifir metzeller m5 lastik on arka takti iseniz haklisiniz :cat: ben sadece boya sandim :D geri kalan soylediginiz seyler dusuk maliyetli seyler fakat bir metzeller m5 sifir set 800 tl :D
yok 2. el ama temiz aldım , bizim garajdan biri 0 aldı 10 gün geçmeden motoruna kamyon çarptı durdugu yerde granaj gitti kasa yamuldu lastikler temiz ama bende aldım 400 tl ye ihtiyaçtan dolayı o fiyata verdi .. lastikler tertemiz ama ..

jant şeridiyle tankpad yapıştırıp çok dolu modifiyeli diyenlere emsal teşkil eder umarım :p

Ben beğendim renk uyumu çok başarılı.

jant şeridiyle tankpad yapıştırıp çok dolu modifiyeli diyenlere emsal teşkil eder umarım :p

Ben beğendim renk uyumu çok başarılı.

Hahaha :D Görüyorum onları arada bir bak bendede onlar yok :)
Gece gece güldüm allah iyiliğini versin ya :D

Mersin İl Temsilcisi
seninle tanışmak isterim, bana özelden ulaşırsan sevnirim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boşver kardeşim kim ne derse desin eline sağlık..çok yakışmış kendini gösteriyor motor..

eleştiri yapan arkadaşlar aynı jantlar zx6-r da olunca güzel 2007 1000rr hrc de olunca güzelde bu arkadaş yapıncamı kötü...güle güle bin kardeşim allah kazadan beladan korusun aman ha gözlere dikkat et:queen:

Lastik sökmekle, jant boyamakla, elicik değiştirmekle apaçi olunuyorsa sonuna kadar apaçi olacağım arkadaşım. Apaçilik ayna sökmekle olur. Apaçilik egzost deldirmekle olur.

Bu arada motor gerçeken hoşuma gitti. Yandan bakınca YZF 125r izlenimi veriyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar