CBR250 R ' ıma yaptıgım Paint Costum Modifiyesi.

Gayet güzel olmuş. İlk başta "ya bu CBR250'lerin orijinal rengi bu değil miydi" diye de düşündüm, gayet uyumlu olmuş demek bu :)

aslinda guzel ama koyu kirmizi yada parlement mavi yapsan cok daha guzel olurdu gibi geldi bana ama yinede gayet hos bir gorsel modifiye olmus

dostum sen de supermotovari düşünmüssün onlar benimde aklımda geçti ama sonra düşündümki supermotoya çok daha güzel yakışır o renkler :)

Cok tesekkur edıyorum kardeşim . işte içinde gerçek zevk tutkusu olanlar anlar :) misalin çok uyumlu olmuş bu arada ..
subaru altın renk jant yapınca muhteşem deriz.modifiye olarak biz yapsak apaçi deriz.güzel sade şık olmuş.apaçilikle alakası yok eline sağlık.

kardeşim sadece jantlarına yapsaydın daha hoş olurmus bence. gerisini begenmedim. egzos kapagını karbon kapla derim düz siyah hiç olmamış.

motor jant boyasından önce güzel bir renkli ön cam istiyorummmmm abi ben diye ağlıyor..allah kaza bela vermesin..
cok haklısın kardeşim piyasaya bakıyorum 150 200 arasında cbr orjinal siyah camlar , film cektirme kararındayım ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------

Çok güzel olmuş bence tebrik ederim.
Başlığı okuyunca kesin jant şeridi, deponun altına led falan falan yapmıştır apaçi işidir dedim ama öyle olmamış:cat:
Sen bu zodiuma bakma kendini datmin etmeye çalışıyo :cherry:

---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------

Bu arada amortisörleride altın sarısı yapsan nasıl olur acaba çok mu sırıtır :silent:

Yok ya o kadarda değil ne ledi :) teşekkür ediyorum yorumundan dolayı ..
kardeşim amortisörlerede yapılacaktı ama bunun amatisörleri racing gibi maşanın aşagısından değil yukarıdan geldiği için aşağısı bosluk oluyor bide bildiğiniz gibi ön kafa ile ön çamurluk arası çok aralık radyatör görünüyor .. o sepeble yapma tercihinde bulunmadım ..
Motoru aşağıya düşürecez biraz ama 10 santm gbi o zaman belki ..

Eline koluna sağlık fena olmamış bir emek olduğu ortada,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...

İnsanlar neden birbirini kürelemeye çalışırlar ?
Kardeşim motorun hoşuna gitti mi , her geçen gün daha da içine siniyor mu ?
Sıkıntı yok bende motoruna yaptıklarının hoş oldugunu düşünüyorum , çokta yakışmış , iki cbr 250 r yanyana geldiğinde fark yaratacak ve çıplak cbr sahibine degişiklik için fikir ve yaratıcılık saglayacak örnek bir çalışma , iki sevgilini bir arada tutmanı , geçirdiğin günlerin keyifli olmasını , tekerine taş değmemesini temenni ederim ...
Kazasız belasız sürüşler , trafikte önce kendin dikkat et :) hoş kal , eline sağlık :)

Orjinal fabrika çıkışı olsaydı bu kadar güzel olurdu emeğine sağlık :cat:

bu konuya yazı yazmak, kral çıplak demek gibi bir şey.
şahsi yorumun sen beğendiysen sorun yok.
bana bu motoru satışa sunsan para verip almam.
orjinal hastalığı var.

destek yerine köstek olmayı seven bir milletiz adam yapmış beğenmiş ne karıştırıyorsun daha

Guzel durmus siyaha yakisan bir renk encikleride ayni renkle degistirebilirsin

vaoov gerçekten beğendim çok güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık ;)

bu konuya yazı yazmak, kral çıplak demek gibi bir şey.
şahsi yorumun sen beğendiysen sorun yok
bana bu motoru satışa sunsan para verip almam.
orjinal hastalığı var.
Şahsi fikrin yapan beğendiyse sorun yokta ;
Zodium Bir motor bu kadar rezil edilir apaci olma yolunda basariyla ilerliyorsunuz bravo
Bu adamın yorumunu niye beğeniyorsun?

Kendinle çakışıyorsun Acun0.

Fırın boya çok güzel oluyor. Sprey yapsaydın bu kadar güzel durmazdı tebrik ederim. Sadeliği bozmadan güzel şeyler de yapılabilceğini gösteren bir çalışma.

Moderatör
Ellerine sağlık, bizim beğenmemiz pek önemli değil. Sen beğendiysen bize maydanoz yemek düşer. Apaçi nitelendirmesi yapan arkadaş forumda en az 50 kişiye hakaret etmiş, en az 50 kişi tarafından " Allah akıl fikir versin" denilerek kendi haline bırakılmış bir zat-ı muhteremdir. Kafanıza takmayınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar