Cbr1100xx Full

Bu videoyu daha önce birbuçuk dakika olarak izlemiştik.Hani otobana çıkıp 320 basan şu manyağı! Bunu full görünce yayınlayalım dedik.Ayrıca bu manyağın kim olduğunu görmüş olduk:mrgreen: Birde selamlama yapı birşeyler diyor.sürüş bitincede kenara çekip birşeyler diyor.Merak ettim ne diyor bu?

http://www.youtube.com/watch?v=B8WCyYNbMR4

Hatta böyle yapalımda zamandan kazanalım ;) Motor sağlam adamda sağlam iyi fren koyuyor bir ara ;)

[YT]t1bHFl1RfAE[/YT]

Motorsiklet değil uçak mübarek. O kadar çabuk hızlanıyor ki hızlanmanın zevkinden ziyade bir anda adam süratin stresine girer.

ingilizce olsa yardımcı olabilirdim ama malesef almanca konuşuyor.

gerçekten dehşet verici bi makina nasıl hızlanıyor yahu ole :D valla bnmki yanında mobilet :p

Moderatör
Hizlanmayi motor gucunu gectim de, 300 Km hizdan 4 saniyede 120 Km hiza du$uyo.. Cok saglam refleks isteyen bi$i olsa gerek.. Ayrica o hizda giderken fren mesafesini ayarlamak, goru$ acisini hesaplamak vs.vs. tamamen yetenek.

Arkadaşlar ben bir HONDA 1100 XX kullanıcısı olarak bile cok iyi buldum. Ama hakikaten özellikle fren sistemi bu makinada cok iyi ve dediğiniz gibi benzin biraz problem ama hakkını veriyor. Ben cok memnunum

disklerinin üç pistonlu çift disk ve kombine olması bu motorun frenlerini kuvvetlendirmiş.

Hey maşallah... böyle fren mesafesi görmedim ya.... hızlanma için dicek söz bulamıyorum.. Tek kelimeyle tebrikler...

HElal olsun süper frenleme yaptı doğrusu...Frenleme yapılır da o mesafe aracı görmek hesaplamak ii iş doğrusu...Helal olsun...

İngilizce veya Almanca olsa yardımcı olurdum da, zanedersem videonun dili dutchça yani hollandaca o da acayip bir dil pek bilen çıkmaz tahminimce. Bu arada güzel video için teşekkürler...

Son düzenleme:
Süratine değilde frenlemesine hayran kaldım. Gerçekten çok hızlı yavaşlıyor

adam gercekten profesyonel en son motordan inerken arkasına dikkatlice bakıyor aynadanda değil basını cevirip bakıyor ikiside birbirini tamamlamış bence

DGRMR saolasın düşünmende yeterli.:cat:

Valla sonunda bi god diyor ama.Tanrı nerede filanmı demek istiyor acaba bu uçuk herif:) iyice gaza gelmiş yani.ama helal hakkatten o mesafede durabilmek.Yalnız o aracın ışıkları açık olmasaydı ne olurdu bilmem.ama o zaten o arabaları hesaplamıştır hız yaparken.Çünkü kalkışa geçmeden önce yanında o araba baya süratli bir şekilde geçiyor.

Sonunda Allah Hondayı kutsasın ve korusun diyor herhalde... O frenden sonra aklıma başka birşey gelmiyor ne diyebilir ki... :mrgreen:

haha evet doğru:) Ama kedi her zaman keşkek yemeyebilir.) Valah hondada kurtaramaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar