CBR 250 gerçek son hız 162 km/h düz yolda 155 geçmiyor.
CBR 500 gerçek son hız 170 km/h rüzgardan, yokuştan pek etkileneceğini zannetmiyorum.
Ninja 300 gördüğün en iyi kalibrasyona sahip. Sanırım 180 km/h üzerine çıkıyor.
R25 hakkında en ufak bir fikrim yok. Rüzgarsız ve yokuş aşağı cbr 500 ile başabaş gider diye tahmin ediyorum.
Son hızlarıyla kıyaslamak için değil de kalibrasyon farklılıklarını gösterme adına paylaştım. Eğer hız açısından değerlendirilecekse bu değerler de dikkate alınmalı. Diğer kıstaslara bakılacak olursa CBR 500 ile kıyaslanabilecek bir sınıf da yok sanırım.
"Hondacı" değilim ama gereksiz ve bariz yanlış bir yorum. Geliştirdikleri MotoGP teknolojilerinden Goldwing'e, oradan ilk motorsiklet airbag'ine kadar o kadar çok aksi örnek verilebilir ki.Honda her zaman rakiplerinin gerisinde kalmıştır
senin kafa cok saglammis, cidden soruyorum yanlis anlama lutfen ne kullaniyosun?
Gereksizlik yapmadan önce okuduğunu anlamaya çalışırsan sevinirim.
Honda Cbr 250 kullanıyorum ve ibre %10 yüksek gösteriyor.
Cbr 500 r %10 yüksek gösteriyor. ( araştırmadır kendim test etmedim)
Ninja 300 % 4,5 kadar yüksek gösteriyor.
Ben ne yazmışım hız kalibrasyonu ninjada daha iyi. Gösterge diğerlerine nazaran daha doğru bilgi veriyor.
R25 hakkında bilgim yok ama % 10 fazla bile gösterse rüzgarsız ve yokuş aşağı Cbr 500 ile yakın top speed olacağını tahmin ediyorum. Burada motorları ve yol koşullarını değil gösterge ve reel hızlarını karşılaştırıyorum.
Pendikteyim ben, yakinsan ugrar misin yanima? Ya senin motor ölü ya benim motorda turbo var. Artciyla 175 tek basima defalarca 181 yaptim. Gpsle duser tabide 155 nedir, ne suruyosun sen?
Dragda r25 i geciyor bile cbr250 sen kalkmis cbr 500 le kafa kafaya gider diyorsun. Iyi misin ?
Pendikteyim ben, yakinsan ugrar misin yanima? Ya senin motor ölü ya benim motorda turbo var. Artciyla 175 tek basima defalarca 181 yaptim. Gpsle duser tabide 155 nedir, ne suruyosun sen?
Dragda r25 i geciyor bile cbr250 sen kalkmis cbr 500 le kafa kafaya gider diyorsun. Iyi misin ?
Bu arada Honda diğerlerini geriden takip ediyor diyen arkadaşa sadece gülüyorum. Honda'nın bir çok modeli satış rekorları kıran motosikletler. Dikkat ederseniz Yamaha nın son bir kaç yılda en çok yaptığı şey hondanın iyi olduğu alanlarda karşısına model çıkartmak oluyor ( her alanda ya da her model de demiyorum laf söylemeden önce düşük cc de grenajlı motosikletler ve scooterlara bir bakın ) . Honda top speed değil; şehir içi kullanımda rahatlık , yakıt ekonomisi , ulaşım kolaylığı, az masrafı ve konforu daha çok düşünüyor bunun aksini de kimse iddia etmez zaten. Honda biz en hızlısını yapıyoruz diye de bir vaad de bulunmuyor zaten. O yüzden gereksiz yere sidik yarışı yapmayın markalarla lütfen.
Şaşıracak birşey yok. Cbr250 0-60 hızlanmada kendi sınıfında en iyisi. Sonradan yavaşlıyor ve son hızı düşük. Tek silindir olmasının etkisi.
R25i gerçekten çok abartıyorlar.