CBR 125R. Yeni Motorum.

Ne babalar var be ogluna Cbr125 hediye edior :mrgreen:

Ön cama babam sağolsunmu yazdırsammı ki:p
Şaka bir yana güzel bir sürpriz oldu...
Okuldaydım. Saat 15:00 da aradı. Pendiğe gel dedi. Ordan aldı güngör motora gittik. bir de ne göreyim. Herşey hazır karşımda siyah inci. =)) süper bi duyguydu. Allahım herkese nasip eder inşallah...

hayırlı olsun..kaskını montunu filan almışın süper valla...ben kask aldım mont aldım diyen kişileri duyunca içim rahatlıyo valla...kazasız belasız kullan..

KAZASIZ SÜRÜŞLER

Bilinçsiz sürücüleri uyarmalıyız bence.
Yolda gördüğüm kasksız motorculara, benden profesyonel dahi olsalar, "tak abi, senin canın değersizmi" diyorum.

Bu 125cclik kurye, pizzacı vs.de olur. 1300cclik hayabusayada olur. Neyse bakalım. Zamanla herşey rayına oturur...

heheyy babasını oğlu derler ya tam uymuş işte:mrgreen: güle güle kullan arkadaşım.kazasız belasız

Babam VFR 800 ile önden ben arkadan cbr la gidiyorum. Bazen kaptırıyo kendini bi bakıyorum ortada yok. Bende cbrla ön sipere yatarak hızlanmaya çalışıyorum ama nafile... Bir çözüm bulmak lazım :p.
VFR'ıda vermiyorki. :p
Teşekürler beykurt.

Kazasız belasız binmek nasip olsun. Çok güzel bir motosikletin var. Durumunda iyi sanırım. Akaryakıtıda sorun etmezsin. Ne güzel :)

Allahıma çok şükür herşey yolunda... Allah olmayana nasip etsin sonra banada daha fazlasını versin inşallah...
Akaryakıtı sorun etmek birşey değil ama. Baba sınır koyuyor. :D Bende günlük harçlığımla depoyu dolduruyorum çaktırmadan. Hehe :D

Çok sağol muratcan7.
Kazasız belasız sürüşler dilerim...

Son düzenleme:
Keşke 250lik ninjayı alsaydın.Neyse artık almışsın bir kere hayırlı olsun.İyigünlerde binmen dileğiyle.

Keşke 250lik ninjayı alsaydın.Neyse artık almışsın bir kere hayırlı olsun.İyigünlerde binmen dileğiyle.

Keşke demiyorum, çünkü başlangıçta 10bin lira vermek istememiş babam. Birde belki sevmem motor sporunu diye yapmamış. Zarar olursa az olsun demiş.

5000km hedefimiz var. 5000 ardından bana bir supersport alıcak. 600cc.
Bu da büyük ihtimal Suzuki veya Honda olucak...

Çok teşekürler...

Güle güle kazasız belasız kullan...

Çok teşekürler. İnşallah...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah.Rodaja dikkat kitapçığını mutlaka oku.:cat:

Sana tavsiyem profesyonel eğitim alman. Bu işi hocasından öğren. 5000 km bence 600 cc ve 4 silindire geçmek için yeterli değil. Yavaş yavaş büyütmen daha iyi olur senin için diye düşünüyorum.

Bana sorarsan cbr 125'i bir köşede tut. Her motorun zevki başkadır. Ben bile bazen sattığım scooter'ımı özlüyorum :)

Teşekürler güzel dilekleriniz için :).
Mont olayına gelince, benim fazla bir bilgim olmadan aldım aslında.
Motoru teslim almaya gittiğimde güngör motorda yukardaki reyonlarda revitin en hoş duran montu buydu...
Umarım dediğiniz sorun bende olmaz ama olursada yapacak birşey yok :).
Değiştirmek zorunda kalacağım o halde öyle birşey olursa...

Bu arada bende Ümraniye/Çekmeköy'deyim. Bir buluşmaya gidecek olursak birlikte gitmek isterim. Hehe :)

oooooo yakımız birbirimize.cadde bostane giderken haber veririm sana:cat::cat:

Sana tavsiyem profesyonel eğitim alman. Bu işi hocasından öğren. 5000 km bence 600 cc ve 4 silindire geçmek için yeterli değil. Yavaş yavaş büyütmen daha iyi olur senin için diye düşünüyorum.

Bana sorarsan cbr 125'i bir köşede tut. Her motorun zevki başkadır. Ben bile bazen sattığım scooter'ımı özlüyorum :)

Haklısın ben zaten satmam motorumu.
Öyle işlerle uğraşmayı sevmiyoruz. 2.eli satıcamda sonra yeni bir motor alıcam gibi bir problemim yok. Kalıcak yani... :)
Honda sürüş eğitim uzmanı bir hoca var. Adını unuttum. Babam tanıyor. O bana eğitim vericek 600lükle. Ardından geçeceğim.
Çok teşekürler önerileriniz için.

oooooo yakımız birbirimize.cadde bostane giderken haber veririm sana:cat::cat:

Evet yakınız. :) Msn adresim yazıyor. İsterseniz ekleyebilirsiniz. Yada mesaj atarsanız bende ekleyebilirim haberleşme babında. :)

Son düzenleme:
O zaman güzel .Öğrenecek şey bitmiyor ki. İşin teoriği de pratiği de çok önemli. Birde bunlar reflex haline gelirse işte tecrübe ortaya çıkıyor.

Ayrıca şunu sormadan geçemeyeceğim , VFR'yi kullandın mı i ?

vay be ne babalar var elini öpmek gerekiyomuş valla babanın hayırlı olsun allah kazasız belasız sorunsuz binmeyi nasip etsin...

O zaman güzel .Öğrenecek şey bitmiyor ki. İşin teoriği de pratiği de çok önemli. Birde bunlar reflex haline gelirse işte tecrübe ortaya çıkıyor.

Ayrıca şunu sormadan geçemeyeceğim , VFR'yi kullandın mı i ?

Kullandım. Bulgaristana gidiyorduk. Yolun 150kmsi kadarını ben kullandım.

hayırlı olsun kardeşim :)

Çok teşekürler abicim.

vay be ne babalar var elini öpmek gerekiyomuş valla babanın hayırlı olsun allah kazasız belasız sorunsuz binmeyi nasip etsin...

İnşallah. Çok teşekürler. :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan. çok iyi seçim yapmışsın her konuda ama tek eksiğin deri mont almaman.

hayırlı olsun,inş.kazasız beleasız binersin dostum .
fakat bir sorum olacak (herkese) 125 cbr lerde farlar ,1000cc fireblade lerdeki gibi olup 2 tane olacak diye bas bas bağrılıyor 1 senedir nerdeyse, ama o iş yalan oldu heralde bilen var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar