CBR 125R. Yeni Motorum.

motor güzel kask güzel fakat mont beş para etmez gt pro... kullanmaya başladıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın:cat:

Teşekürler. :)

Mont için şu an herhangi bir gördüğüm eksiklik yok. Korumaları gayet güzel. İçteki lifin çıkıp yaz kullanımında bir nebze olsun rahatlatmasıda gayet güzel. Cepleri çok fazla değil ama kullanışlı... Zamana bırakalım görelim. :).
Doğrular, yanlış yapa yapa öğrenilir. Bizde böyle böyle öğreneceğiz. Hehehe :).
Olmadı bir tanede alpinestar beğenmiştim. Onu alırım...

Çok güzel bir tercih hem motor hemde aksesuar olarak bilinçli bir
motorcu işte hayırlı olsun keyifle kullanmanı dilerim.

Son düzenleme:
Motorun hayırlı olsun tekerin düz bassın dostum.Siyah bana güven veriyor nedense anlamıs değilim :)

far kısmı kirli hani sıfırdı yalançı:p:p şaka bir yana allahım kaza bela vermesin hayırlı olsun arkadşım:rendeer:

far kısmı kirli hani sıfırdı yalançı:p:p şaka bir yana allahım kaza bela vermesin hayırlı olsun arkadşım:rendeer:

:p:p

Daha sehpa almadım arka tekerleği kaldırmak için. O yüzden zinciri yağlayamıyorumda. :)

Yıkayıp zincirin yağının gitmesini istemiyorum.

En kısa zamanda temiz fotoğraflarıda koyarım.

Çok teşekürler. Allahım kimseye kaza bela vermesin inşallah...

hayırlı olsun..kaskını montunu filan almışın süper valla...ben kask aldım mont aldım diyen kişileri duyunca içim rahatlıyo valla...kazasız belasız kullan..

KAZASIZ SÜRÜŞLER

heheyy babasını oğlu derler ya tam uymuş işte:mrgreen: güle güle kullan arkadaşım.kazasız belasız

Kazasız belasız binmek nasip olsun. Çok güzel bir motosikletin var. Durumunda iyi sanırım. Akaryakıtıda sorun etmezsin. Ne güzel :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar