CBR 125R. Yeni Motorum.

Selamlar.

1hafta önce sıfır aldığım motorum ve SHOEI XR1000 kaskım.

Bunun yanında Revit GT PRO mont , revit pro eldiven ve 5 kademeli bellik aldım...

Alpinestar bir çizmede yakında geliyor...

Neyse buyrun resimler...
Ayrıca fotoğraf makinemin lensine yeni yeni alışmaya başladığım için fotoğrafları pek başarılı çekemedim. Ama genede idare ediyorlar.

dsc00636165412.jpg

dsc00646188871.jpg

dsc00656221256.jpg

dsc00686239309.jpg

dsc00746257977.jpg

dsc00786276014.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dileği ile.:rendeer:

Son düzenleme:
kazasız belasız kullan..siyah da çokk asil duruyor..hayırlı uğurlu olsun....

hayırlısı olsun Allah kaza bela vemesin.Tüm masraflarıyla ne kadara geldi motor_?(kasklar filan hariç)

öncelikle motosikletin hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.:cat::cat:başlangıç için engüzel tercihlerden birini seçmişsin (benimde ilk motorumda cbr125) almış olduğun ekipmanlar içinde revit gt pro mont bence yanlış olmuş(içinde bulunan korumalar gayet iyi). bende gt pro mont kullanıyorum hiç memnun değilim kendi montumdan yağmurda montun üzerindeki derilerden boya veriyor kumaşın üstüne:pale:

öncelikle motosikletin hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin.:cat::cat:başlangıç için engüzel tercihlerden birini seçmişsin (benimde ilk motorumda cbr125) almış olduğun ekipmanlar içinde revit gt pro mont bence yanlış olmuş(içinde bulunan korumalar gayet iyi). bende gt pro mont kullanıyorum hiç memnun değilim kendi montumdan yağmurda montun üzerindeki derilerden boya veriyor kumaşın üstüne:pale:

Teşekürler güzel dilekleriniz için :).
Mont olayına gelince, benim fazla bir bilgim olmadan aldım aslında.
Motoru teslim almaya gittiğimde güngör motorda yukardaki reyonlarda revitin en hoş duran montu buydu...
Umarım dediğiniz sorun bende olmaz ama olursada yapacak birşey yok :).
Değiştirmek zorunda kalacağım o halde öyle birşey olursa...

Bu arada bende Ümraniye/Çekmeköy'deyim. Bir buluşmaya gidecek olursak birlikte gitmek isterim. Hehe :)

Hayırlı olsun,kazasız kullan inşallah. ekipmanlarda çok iyi, neredeyse bir motor parasıda onlar tutmuştur, ancak özellikle kask bütçemizin yettiğinin en iyisi olmalı.

tebrikler.

motor güzel duruyor sıfır mı

Evet. Motoru sıfır aldım. Teşekürler o sizin güzelliğiniz :)

Hayırlı olsun,kazasız kullan inşallah. ekipmanlarda çok iyi, neredeyse bir motor parasıda onlar tutmuştur, ancak özellikle kask bütçemizin yettiğinin en iyisi olmalı.

tebrikler.

Teşekürler :).
Dediğiniz gibi baya bir tuttu mont kask vs... Motorun fiyatını bilmiyorum ama aksesuarlar güzel bir motor almaya yetecek kadar...

Tabi şöyle bir durum var. Ben bir kaza yapıp "dandik" bir kaskla kafamı yere çarpıp kafatasıma zarar verirsem, "dandik" montla yere düşüp oramı buram yerinden çıksa, hastanede 10-20bin lira vermektense 2-3bine kask mont vs. alırım. Olası kazalardan kendimi bir nebzede olsa korurum...

benımde ilk motorum cbr125 di vede siyah..harika..güle güle kullan allah kaza bela vermesın...:rendeer:

dostum güle güle kullan bayagı bi alışveriş yapmışsın.
kazasız sürüşler

Teşekürler. :)

benımde ilk motorum cbr125 di vede siyah..harika..güle güle kullan allah kaza bela vermesın...:rendeer:

Güzel dilekler için teşekürler. :)
Siyah daha hoş gözüküyor... Daha asil tutuyor... :)

İlk başta ninja alıyordum. Hatta ödemesinide yaptık. Fakat sonra annem motoru gördü. O anı aklınızda canlandırabiliyorsunuz sanırım..
Ardından cbr 125'i gösterdim. Onda mırın kırın etti ama kabul etti sonunda.
Bana kalsa Honda sürüş merkezinde ve özel bi hocayla uzun süre eğitim alıp, GSX-R 600 alıcaktım...
Neyse bu da güzel.
Sizde yeni almıştınız sanırım.
Hayırlı olsun sizede.

Son düzenleme:
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim... bu modele en çok yakıştırdıgım rengi almışsın :cat:

hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim... bu modele en çok yakıştırdıgım rengi almışsın :cat:

Teşekürler kuyucadısı :)

Birde garipçeye gelmek istiyordum ben ama hezarfenede gitmek istiyorum... Eminim bu durumda bir sürü kişi vardır. Varmı tavsiyesi olan ? :)

Teşekürler kuyucadısı :)

Birde garipçeye gelmek istiyordum ben ama hezarfenede gitmek istiyorum... Eminim bu durumda bir sürü kişi vardır. Varmı tavsiyesi olan ? :)

malesef ikisine birden katıla şansın çok yok gibi :pale: birini tercih etmen gerekicek hernerde olursan ol keyifli bir gün diyorum sana :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor güzel kask güzel fakat mont beş para etmez gt pro... kullanmaya başladıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar