- Konu Yazar
Ne babalar var be ogluna Cbr125 hediye edior :mrgreen:
Ön cama babam sağolsunmu yazdırsammı ki
Şaka bir yana güzel bir sürpriz oldu...
Okuldaydım. Saat 15:00 da aradı. Pendiğe gel dedi. Ordan aldı güngör motora gittik. bir de ne göreyim. Herşey hazır karşımda siyah inci. =)) süper bi duyguydu. Allahım herkese nasip eder inşallah...
hayırlı olsun..kaskını montunu filan almışın süper valla...ben kask aldım mont aldım diyen kişileri duyunca içim rahatlıyo valla...kazasız belasız kullan..
KAZASIZ SÜRÜŞLER
Bilinçsiz sürücüleri uyarmalıyız bence.
Yolda gördüğüm kasksız motorculara, benden profesyonel dahi olsalar, "tak abi, senin canın değersizmi" diyorum.
Bu 125cclik kurye, pizzacı vs.de olur. 1300cclik hayabusayada olur. Neyse bakalım. Zamanla herşey rayına oturur...
heheyy babasını oğlu derler ya tam uymuş işte:mrgreen: güle güle kullan arkadaşım.kazasız belasız
Babam VFR 800 ile önden ben arkadan cbr la gidiyorum. Bazen kaptırıyo kendini bi bakıyorum ortada yok. Bende cbrla ön sipere yatarak hızlanmaya çalışıyorum ama nafile... Bir çözüm bulmak lazım
VFR'ıda vermiyorki.
Teşekürler beykurt.
Kazasız belasız binmek nasip olsun. Çok güzel bir motosikletin var. Durumunda iyi sanırım. Akaryakıtıda sorun etmezsin. Ne güzel![]()
Allahıma çok şükür herşey yolunda... Allah olmayana nasip etsin sonra banada daha fazlasını versin inşallah...
Akaryakıtı sorun etmek birşey değil ama. Baba sınır koyuyor.
Çok sağol muratcan7.
Kazasız belasız sürüşler dilerim...
Son düzenleme: