cbr 125 yolda bıraktı..!!

karbüratörde su ya da pislik var tecrübeyle sabittir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Depoya şeker türü bişiler atmış olsa olanacağını pek kestirmiyorum cünkü onların depolarını her motor gibi anahtarlı biraz saçma yaklaşım oldu.

arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı motorum 1 aydır arızalı olarak yatıyodu.bu vesileyle honda servisini biraz arastırma fırsatım oldu ve pekte iyi şeyler duyduğumu söyleyemicem.sorduğum arkadaşlar bana motosiklete yıllarını vermiş bi abiden söz ettiler ve motorumu dün o abiye götürme sansım oldu.motorun derdini 2 dk da anladı sorun hava filtresindeymiş.temizlediler bakımını yaptılar.
artık motoruma kavustum--mutluyum:)

keşke kendın temızlemeyı deneseydın,
en kolay işlerden biridir fıltre temızlıgı,

neyse Şansın Bol Olsun,
Allah Bir Daha Yolda Kalmayı Nasıp Etmesın...

arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı motorum 1 aydır arızalı olarak yatıyodu.bu vesileyle honda servisini biraz arastırma fırsatım oldu ve pekte iyi şeyler duyduğumu söyleyemicem.sorduğum arkadaşlar bana motosiklete yıllarını vermiş bi abiden söz ettiler ve motorumu dün o abiye götürme sansım oldu.motorun derdini 2 dk da anladı sorun hava filtresindeymiş.temizlediler bakımını yaptılar.
artık motoruma kavustum--mutluyum:)

Bakımlarını tanıdıgın bi ustaya haptırdıgını soylemişdin. Bence o ustanı degiştir derim. Adam hiş hava filitresini temizlememiş. Daha 10.000 küsürde motorun başına bunlar geliyorsa bakımsızlıktan geliyor muş demekki... Sadece benzin koy gazla. Olay sedece b degil... Motoruna iyi bakmalısın ki yolda bırakmasın... Kazasız sürücler dilerim

benzin filtresini üslemiştim böyle bi durum banada olmustu üfleyince geri düzelmişti denemekte fayda var :)

elektrik yada beyindendir.Motorunu fazla sıkıştırma derim.Ateşleme avansını ve eksantrik ayarına baktır.bozulması nadir şeyler ama bozulabilir.Mesela benim motor son gazda tekliyordu sorun beyindeymiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar